• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar benim sorunum, diyet kolayı çok sevmem. nasıl vazgeçeceğimi bilemiyorum. yerine maden suyunu koymayı düşündüm ama gene kola istiyor canım. diyet kola ödem yapıyor sanırım. çünkü kolayı kestiğimde belim ve bacaklarım inceliyor. bunu hissediyorum ama gene de bırakamıyorum :KK43:
Ah var ya kolayı ben kestiysem herkes keser. Kahvaltıyı bile kolayla yapardım inan 🙈🙈.
Ogrenciykende esimin dikkatni bile böyle çekmişim.🤭 Elinde kitap ve kola hep öyle sınıfa girerdin diyor 😁
Light şekersiz vs hepsi yalan çok zararlı bıçak gibi kes derim ben 5 sene oldu agzima surmedim

Ohh gittim kızlar, dedim kusura bakmayın sizden mi geliyor emin olamadım :D kadın kabul etti evet bizdendir kusura bakmayın dikkat ederiz vs dedi saolsun 😬
Oh çok iyi olmuş ama inşallah faydası olur 😂 bizim evin üstünde de sürekli bi çocuk koşturuyor 😂biz de konuştuk a faydası olmadı

Ay üzüldüm çocuğa annesininde sinirleri bozulmuş demekki uyumayan bir çocuksa 🙈benimkide hiç uyumuyor ordan biliyorum çok sinir bozucu bir.durum tabi ama gece yarısı en azından komşular için dikkat etmek lazim

evet ya çocuğa çok üzülüyorduk. hele kızım çok hassas, o çocuk için çok üzülür ağlardı.

Olabilir. Sabit olmakta ıyi vallaha ben daha sabit bile olamadım. Yarın oruç olmayacağım için 75 i görene kadar spor yapacagim.
Görürsün umarım. O kadar çabaya yakalayacaksın inşallah 75i

Oh çok iyi olmuş ama inşallah faydası olur 😂 bizim evin üstünde de sürekli bi çocuk koşturuyor 😂biz de konuştuk a faydası olmadı
İnşallah canım yaşları genç bir çift onlarında küçük çockları var işe yarayacağını ümid ediyorum 😊

Kızlar size bir sorum var konu dışı ama ne yapmalıyım sizce

Üst komşum sabahtan akşama kadar sürekli bi sehpa mı çekiyor sandalyemi çekiyor nedir anlamadım sürekli çekiyor ama. Dün gece 3 buçukta bile çekti ki bu 1 aydır olan bişey. Ben denk gelirsem laf arasında söyleme taraftarıydım kalbi kırılmasın ayıp olmasın diye. Ama malumunuz hiç denk gelemez olduk. Şimdi çıkıp söylesem mi? (Not: gece çekerken oğlum sesine uyanıyor :KK43: )
Gördüm canım uyarmişsin iyi yapmışsın valla💪🏻
beterin beteri var. son 1,5 2 sene boyunca benim üst komşumun 1 yaşındaki çocuğu kesintisiz her gece ağlıyordu ve gece yarısı da kalkıp ağlıyordu çocuk. benim çocuklar onun sesiyle uyumaya çalıştılar hep. annesi de devamlı çocuğa avazı çıktığı kadar bağırıyordu. çocukcağız ağlayarak büyüdü. çocuk ağladıkça benim kızım da onunla birlikte üzülüp ağlıyordu. neyse çocuk büyüyünce ağlaması durdu ve annesi de akıllandı herhalde bilemiyorum şimdi bağırışlarını ara sıra duyuyoruz.
Kaç yaşındaydın canım 2 çocuk mu var:) tanıyalım birbirimizi 😍

Ah var ya kolayı ben kestiysem herkes keser. Kahvaltıyı bile kolayla yapardım inan 🙈🙈.
Ogrenciykende esimin dikkatni bile böyle çekmişim.🤭 Elinde kitap ve kola hep öyle sınıfa girerdin diyor 😁
Light şekersiz vs hepsi yalan çok zararlı bıçak gibi kes derim ben 5 sene oldu agzima surmedim

inşallah yapabilirim. peki yerine başka bir şey içtin mi?

inşallah yapabilirim. peki yerine başka bir şey içtin mi?
Canım ben de taa üniversite zamanı yaptığım diyette kolayı bir kestim, üzerinden 5 yıl geçti hala aramıyorum kola. Çokkkk nadir yilda 1-2 kere içiyorum.
Yerine bir şey koymadım. Maden suyu içtim canım asitli bir şey isteyince. Sadece kendimi çok zararlı olduğuna ve acayip şekerli olduğuna ikna ettim. Kola icecegime bir kare fındıklı çikolata yerim yine aynı kaloriyi alırım, icmemem gerek dedim

Kaç yaşındaydın canım 2 çocuk mu var:) tanıyalım birbirimizi 😍

43 yaşındayım. evet 2 çocuk var. 10 ve 13 yaşlarında :) biri kız biri erkek.
sizler?
[/QUOTE]
Ben 26 yaşındayım 1 bucuk yıllik evliyim, zayıflayıp bebek düşünüyorum inşallah😍

Back
X