• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bir arkadasimiz iftara geldi, çok çok az şekerli güllaç yaptım kendim de yiyebileyim diye.
Yarın daha fazla çıkarsam diye de bugünden tartıldım. 73.0 üm tam🤔
72.9 du hedef. Ulaşamadım 100 gramla kaçırdım 😂

Kaç yaşındaydın canım 2 çocuk mu var:) tanıyalım birbirimizi 😍

43 yaşındayım. evet 2 çocuk var. 10 ve 13 yaşlarında :) biri kız biri erkek.
sizler?
[/QUOTE]

Memnun olduk canım ne güzel buyumusler darısı başıma.🙈 Bende 33 yaşındayım bir oglum var 3.5 yaşında zor bir çocuk onunla birlikte zayıflamaya uğraşıyorum 🤷😁

Kızlar bir arkadasimiz iftara geldi, çok çok az şekerli güllaç yaptım kendim de yiyebileyim diye.
Yarın daha fazla çıkarsam diye de bugünden tartıldım. 73.0 üm tam🤔
72.9 du hedef. Ulaşamadım 100 gramla kaçırdım 😂
Kuzum muhtemelen yarına tam hedefini bulurdun cuma.aksami yesen :(

sizler?
Allah bağışlasın sağlıkla büyüsünler 🤩

sizler?
Ben 26 yaşındayım 1 bucuk yıllik evliyim, zayıflayıp bebek düşünüyorum inşallah😍
[/QUOTE]
Sonra tekrar buraya bekleriz artık doğum kiloları için birsevgi birsevgi :KK70:

sizler?

Ben 30 yaşındayım 2 çocuk annesiyim biri 4 yaşında erkek diğeri 8 yaşında kız ellerinizden öperler 😬

Canım ben de taa üniversite zamanı yaptığım diyette kolayı bir kestim, üzerinden 5 yıl geçti hala aramıyorum kola. Çokkkk nadir yilda 1-2 kere içiyorum.
Yerine bir şey koymadım. Maden suyu içtim canım asitli bir şey isteyince. Sadece kendimi çok zararlı olduğuna ve acayip şekerli olduğuna ikna ettim. Kola icecegime bir kare fındıklı çikolata yerim yine aynı kaloriyi alırım, icmemem gerek dedim

bravo. darısı başıma. benim de kendimi böyle motive etmem lazım.

Ben 26 yaşındayım 1 bucuk yıllik evliyim, zayıflayıp bebek düşünüyorum inşallah😍
[/QUOTE]
Hahaha buradan hiç ayrılmam ki😂😂 hamileyken fazla kilo almamak için de takılırım burada😂😂

sizler?
[/QUOTE]
Oo büyümüşler maşallah . Ben de 24 buçuk diyeyim 9 aylık evliyim ben de bebek istiyorum İnşallahkiloma hemen ulaşabilirsem 😂

sizler?
Oo büyümüşler maşallah . Ben de 24 buçuk diyeyim 9 aylık evliyim ben de bebek istiyorum İnşallahkiloma hemen ulaşabilirsem 😂
[/QUOTE]
Oo bebek düşünen biri daha 😍

Kızlar ben saç maskemi sürdüm haberiniz olsun. 2 parmak kadar da kestim saçlarımı. Daha önce de kendim kesiyordum zaten. Bir kaç ay önce kendime; “ne gerek vardı da saçımı kendi kendime kesiyormuşum yaa kahküllerim dümdüz falan kafayı yemişim herhalde” diye düşünürken şimdi mecbur kaldık!🙈😂😂😂 İyi ki kendim kesmeye alışıkmışım😂😂😂

Kızlar ben saç maskemi sürdüm haberiniz olsun. 2 parmak kadar da kestim saçlarımı. Daha önce de kendim kesiyordum zaten. Bir kaç ay önce kendime; “ne gerek vardı da saçımı kendi kendime kesiyormuşum yaa kahküllerim dümdüz falan kafayı yemişim herhalde” diye düşünürken şimdi mecbur kaldık!🙈😂😂😂 İyi ki kendim kesmeye alışıkmışım😂😂😂
Oo çok beceriklisin maşallaah 😂 ben başörtünün altında görünmediği için sıkıntı etmiyorum 😂

Hahaha buradan hiç ayrılmam ki😂😂 hamileyken fazla kilo almamak için de takılırım burada😂😂
[/QUOTE]
evet çok kilo almamaya dikkat et, sonra emzirirken de alınıyor. ben hamileyken değil emzirirken aldım maalesef. yani erkenden almamak ve dikkat etmek çok önemli.
Dilerim bir an önce istediğin kiloya inip bebiş haberi alırsın :21:

Back
X