- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #360.121
bence tam buğday ekmeği fendir o tost, hiicc sorun değil bugün de ye pamukcuummYaa işte bu!! Ben de bugün yasak olduğu için dışarı çıkmadım. Ama yarın 10 bin dım yapacağım senin için
Dönüşün muhteşem oldu! Ba yıl dım. Bir daha bırakma benii.
Tostu da arkaya yazmışsın az dikkat çeksin diye.Neyse olan olmuş önümüzde bakacağız. Bir daha yapma bu hafta kaçamak. Noooğlur.
Hayııır asla! Artık önceliğim sensinbalpamuk cuğum.
Yeni bitti sonuçta. Biraz anlayış bekliyorum.
Burcum da yükselenim de oğlak. Sadece bu kadar biliyorum ben
![]()
Ya çok hoşsun, sessli güldümpacman gülme cidden açarım haritanı.
Geçen gün eşime ve kendime doğum haritası bakıyorum. İkimizin de aşk evine bakıyorum. Sesli sesli de okuyorum. Önce onunkini okudum işte; çok sadık ve fedakar eştir şöyledir böyledir okudum okudum... sonra bana geçtim, Jüpiterden aşk evinize aldığınız etkiyle flörtleşmeye çok açıksınız, yeni heyecan, macera arar, birden çok kez evlenebilirler..vs derken eşim baktı baktı bayağı değişikmişsin dedi ahahahahahahahahahahaha
![]()
![]()
![]()
Kahkahayı bastım dayanamadım. Resmen harakiri yaptım!
Şimdi istersen sana da açabilirim pacim! Ama beni elinde tutman zor sen anladın herhalde!![]()
Bence bunu eşine anlatma ki üyeliğini yenileyebilAy flörtleşme diyince aklıma ne geldidün gece spor salonundan çıkarken salonun asansöründe bir tane zenci ile kaldık (Buraya kadar fıkra gibi oldu ahahah
devamı iyi korkmayın
)
Neyse durdu asansör bu keko düğmelere basıyor bende de ingilizce var dedim hey man sakin ol dostum calm down, sonra gittim ben de bir iki tuşa bastım düzeldi asansör neyse indik tam çıkıyoruz binadan. Kekocan döndü bana ingilizce olarak whatsapın var mı mesajlaşalım filan dedi no no tenk yu diyip koşarak uzaklaştım herifler 10 saniye asansörde mahsur kalmaya bile anlam yükleyip yürümeye çalışıyor allahın zencisi işte![]()