• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa işte bu!! Ben de bugün yasak olduğu için dışarı çıkmadım. Ama yarın 10 bin dım yapacağım senin için :KK28:

Dönüşün muhteşem oldu! Ba yıl dım. Bir daha bırakma benii. :KK43:

Tostu da arkaya yazmışsın az dikkat çeksin diye. :KK70: Neyse olan olmuş önümüzde bakacağız. Bir daha yapma bu hafta kaçamak. Noooğlur. :KK70:

Hayııır asla! Artık önceliğim sensin balpamuk balpamuk cuğum. :KK200: Yeni bitti sonuçta. Biraz anlayış bekliyorum. :KK70: Burcum da yükselenim de oğlak. Sadece bu kadar biliyorum ben :KK70:
bence tam buğday ekmeği fendir o tost, hiicc sorun değil bugün de ye pamukcuumm😂😂
pacman pacman gülme cidden açarım haritanı.😂 Geçen gün eşime ve kendime doğum haritası bakıyorum. İkimizin de aşk evine bakıyorum. Sesli sesli de okuyorum. Önce onunkini okudum işte; çok sadık ve fedakar eştir şöyledir böyledir okudum okudum... sonra bana geçtim, Jüpiterden aşk evinize aldığınız etkiyle flörtleşmeye çok açıksınız, yeni heyecan, macera arar, birden çok kez evlenebilirler..vs derken eşim baktı baktı bayağı değişikmişsin dedi ahahahahahahahahahahaha :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:Kahkahayı bastım dayanamadım. Resmen harakiri yaptım!:KK70::KK70::KK70:
Şimdi istersen sana da açabilirim pacim! Ama beni elinde tutman zor sen anladın herhalde!:KK70::KK70::KK70:
Ya çok hoşsun, sessli güldüm😂😂😂 beni de açsana beni de😂😂
Ay flörtleşme diyince aklıma ne geldi :KK70: dün gece spor salonundan çıkarken salonun asansöründe bir tane zenci ile kaldık (Buraya kadar fıkra gibi oldu ahahah :KK70: devamı iyi korkmayın :KK70:)

Neyse durdu asansör bu keko düğmelere basıyor bende de ingilizce var dedim hey man sakin ol dostum calm down, sonra gittim ben de bir iki tuşa bastım düzeldi asansör neyse indik tam çıkıyoruz binadan. Kekocan döndü bana ingilizce olarak whatsapın var mı mesajlaşalım filan dedi no no tenk yu diyip koşarak uzaklaştım herifler 10 saniye asansörde mahsur kalmaya bile anlam yükleyip yürümeye çalışıyor allahın zencisi işte :işsiz::işsiz:
Bence bunu eşine anlatma ki üyeliğini yenileyebil😔 sovecem öbür geri.... Yuh ya

Canım ya bana da evde yapabileceğim karın ve göbek hareketi atar mısın?

Balım sabit örnek aldığım bir video ya da örnek egzersiz serisi yok. Sana tavsiye edebileceğim ilk etapta plank hareketi yani yere uzanıp dirseklerinin ve parmak uçlarının üstüne kalkıp sabit bekleme hareketi, 3 set halinde minimum 30 saniye yapman. Bir de yere uzanıp diz kapaklarını 90 derece yapıp tam mekik ve yarım mekik yapman. Minderde bunları yapıyorum çoğunlukla. Ha bir de yine mekik pozisyonunda yanlara doğru ulaşmaya çalışıyorum ellerim ile. Bunların dışında bir sürü aletli hareketim var yani her gün 15 20 farklı bel karın çalışıyorum olmadı salonda kızlara video çektiririm öyle gösteririm sana neler yaptığımı.

İnternete karın inceltme, göbek eritme yazarak da özellikle instagramda çok güzel hareketler var ordan toplayabilirsin. Ben öyle öyle kendi düzenimi oluşturdum standart bir düzende yapıyorum egzersizleri artık :spor: :spor:

Öyle şeyler kocaya anlatılmaz beni de keser valla onu da. :emir_bebek:Neden gülüyorum dersen ben 30 yaşındayım benimle konuşmaya çalışan çocuk taş çatlasa 22 23 yaşındaydı ufak gösteriyorum diye yaşıt sanıyorlar ondan komik geldi bana :D

bence tam buğday ekmeği fendir o tost, hiicc sorun değil bugün de ye pamukcuumm😂😂

Ya çok hoşsun, sessli güldüm😂😂😂 beni de açsana beni de😂😂

Hahahah bence de anlatma! EceZ EceZ 😂siyahilerle benim de var bir kaç anım. İnanılmaz da rahat yürüyorlar ben ona hayret ediyorum. En son kardeşim dağıtmıştı bir tanesini bu seferde ben siyahım diye bana bunu yapıyorsunuz diye acitasyon yapıyorlar.
Her türlü yol bulmuşlar kendilerine. Oysa ki çok severim siyahları ama beyaz kızlara yapışma gibi bir huyları var cidden.😃
3 yaşındayken Amerika’da bir mağazada kaybolmuşum, bütün kapıları kapatıp alarm vermişler. Bir de siyahi aile, onlar da çocuklarını kaybetmişler yana yakıla arıyorlarmış. En sonunda bir elbise askılığını aralamışlar siyahi çocukla ben çömelmişiz elbiselerin arasında birbirimize bakıyoruz hahahahah :KK70: :KK70: :KK70:Babam sürekli anlatır güler bu hikayeye. Ben ezelden beri severim yani siyahileri.😁

Hahahah bence de anlatma! EceZ EceZ 😂siyahilerle benim de var bir kaç anım. İnanılmaz da rahat yürüyorlar ben ona hayret ediyorum. En son kardeşim dağıtmıştı bir tanesini bu seferde ben siyahım diye bana bunu yapıyorsunuz diye acitasyon yapıyorlar.
Her türlü yol bulmuşlar kendilerine. Oysa ki çok severim siyahları ama beyaz kızlara yapışma gibi bir huyları var cidden.😃
3 yaşındayken Amerika’da bir mağazada kaybolmuşum, bütün kapıları kapatıp alarm vermişler. Bir de siyahi aile, onlar da çocuklarını kaybetmişler yana yakıla arıyorlarmış. En sonunda bir elbise askılığını aralamışlar siyahi çocukla ben çömelmişiz elbiselerin arasında birbirimize bakıyoruz hahahahah :KK70: :KK70: :KK70:Babam sürekli anlatır güler bu hikayeye. Ben ezelden beri severim yani siyahileri.😁
Ya normalde sessiz insanlar bizim salonda 7-8 tane var siyahi birkaç tane de melez var jennifer lopez tenli :D Kendi hallerinde spor yapıyorlar gidiyorlar içlerinden bir tane rasta saçlı olan keko çıktı onda da çok abartı bir durum yok yani çocuk küçük görüp bekar sanıp şansını denedi ben no tenk yu diyince birşey demedi yoluna gitti zaten :D Biz de gençken şansımızı az denemedik :D

V
Cami duvarına işiyor😂😂
😂😂😂😂😂
Ben gaaayet sadık biriyimdir eminim. :KK70: Flörtöz olan sen çıktın. Sen beni bırakıp gitme de aman diyim cınım. :KK70:
Sadık derken😂😂😂🤪🤪🤪kız sen beni kaçırmayacak miydin bu nasıl sadiklik😂😂
Balım sabit örnek aldığım bir video ya da örnek egzersiz serisi yok. Sana tavsiye edebileceğim ilk etapta plank hareketi yani yere uzanıp dirseklerinin ve parmak uçlarının üstüne kalkıp sabit bekleme hareketi, 3 set halinde minimum 30 saniye yapman. Bir de yere uzanıp diz kapaklarını 90 derece yapıp tam mekik ve yarım mekik yapman. Minderde bunları yapıyorum çoğunlukla. Ha bir de yine mekik pozisyonunda yanlara doğru ulaşmaya çalışıyorum ellerim ile. Bunların dışında bir sürü aletli hareketim var yani her gün 15 20 farklı bel karın çalışıyorum olmadı salonda kızlara video çektiririm öyle gösteririm sana neler yaptığımı.

İnternete karın inceltme, göbek eritme yazarak da özellikle instagramda çok güzel hareketler var ordan toplayabilirsin. Ben öyle öyle kendi düzenimi oluşturdum standart bir düzende yapıyorum egzersizleri artık :spor: :spor:
AA planı çok mantıklı,iyi ki getirdin aklıma canım😍🥰😍🥰
Öyle şeyler kocaya anlatılmaz beni de keser valla onu da. :emir_bebek:Neden gülüyorum dersen ben 30 yaşındayım benimle konuşmaya çalışan çocuk taş çatlasa 22 23 yaşındaydı ufak gösteriyorum diye yaşıt sanıyorlar ondan komik geldi bana :KK70:
minyonluk sadece orda işe yarıyor zaten😂yani geniş gorunmede😅
Baya ezel olmuş senin de😂😂😂
Geldim sevdiceğim , geçelim herkesleri 👀😂
Ay ay bu nasıl bir hitaptir :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :KK19::KK19:
bak bak bakkkk🙄
Uyumaya devam etsene sennn😁
Yaaa sen kimden taraftarın topraamm😭😭😂😂

İnstagramda bir spor hocası vardı çok az kilo veriyordu öğrencileri ama inanılmaz sıkılaşıyorlardı. Before after fotoları filan koyuyor sürekli. 1 kilo vermiş mesela kadın ama 5 kilo vermiş gibi incelmiş. Onu arıyorum şimdi bulursam linkini vericem o adamın egzersizleri gerçekten sıkılaşmada çoooook etkili:emir_bebek:

V
😂😂😂😂😂

Sadık derken😂😂😂🤪🤪🤪kız sen beni kaçırmayacak miydin bu nasıl sadiklik😂😂

minyonluk sadece orda işe yarıyor zaten😂yani geniş gorunmede😅

Baya ezel olmuş senin de😂😂😂

Ay ay bu nasıl bir hitaptir :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :KK19::KK19:

Yaaa sen kimden taraftarın topraamm😭😭😂😂
Ayy ben o mesajı zıpı düşünerek okudum ya🙈😬

Back
X