• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ececim eski mesajlar görünüyor burda o yüzden demiştir kaptanımız
Aynen canım hmeen gleirse gelir gelmez böyle bir yazı görsem çökerdim 😔 kimseyi kırmak yok kilo veremeyen zaten listeye giremez herkesi listeye alma mecburiyetimiz yok az az ama düzenli veriyorsa benim için kâfidir ✌️

S Suskunhanim balım bak sana ararken ne buldum ben eskiden bu siteden çok faydalanmıştım. :emir_bebek: Nereyi geliştirmek istiyorsan orayı tıklıyorsun orada sana yapabileceğin farklı zorluk dereceleri olan egzersizleri gösteriyor. Videolu şekilde hemde. Ben pek çok hareketi burdan öğrenerek yapıyordum eski yıllarda. Sonra ezberledim tabi. bodybuilding . com/exercises/ aradaki noktayı birleştirirsin sen yazarken. İngilizce ama videolardan zaten anlaşılıyor hareketler

S Suskunhanim balım bak sana ararken ne buldum ben eskiden bu siteden çok faydalanmıştım. :emir_bebek: Nereyi geliştirmek istiyorsan orayı tıklıyorsun orada sana yapabileceğin farklı zorluk dereceleri olan egzersizleri gösteriyor. Videolu şekilde hemde. Ben pek çok hareketi burdan öğrenerek yapıyordum eski yıllarda. Sonra ezberledim tabi. bodybuilding . com/exercises/ aradaki noktayı birleştirirsin sen yazarken. İngilizce ama videolardan zaten anlaşılıyor hareketler
Vay alçaklar siteyi ücretli üyelik haline getirmişler bizim zamanımızda bedavaydı burası ya. Bu site işi patladı başka bakıcaz artık :D

Hanmeli bir yere gidecekti netim çekmeyebilir demişti ama w AP da oğlundan tatliş bir durum gördüm 👀👀😁 hanmeli hanmeli yuvana dön :KK70:
Oh geçen hafta aldınız hanımelini 1 kg verdi sonra dedi köyüme gidicem hemencecik itelediniz eceze derece alamasınlar diye yer mi bunu Anadolu çocuğuu :d

Back
X