• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bir şey dicem ya😔
Ben iki gündür çok güzel spor yapıyorum ve çok dengeli besleniyorum. Buraya kadar sıkıntı yok, cuma günü de 72.1 gelmiştim yanlış hatırlamıyorsam.
Sonra kaçamak yaptım demiştim hatırlıyor musunuz? Yediğim şey şehriye salatası, 1 dilim su böreği ve krem sokolaydi.
Demin bir tartildim 74. Ben şokum şuan yerlerdeyim neden böyle oldu iki günde onları yakmış olmam gerekmez miydi 😔😔😔😔😔😔😔😔

Kızlar bir şey dicem ya😔
Ben iki gündür çok güzel spor yapıyorum ve çok dengeli besleniyorum. Buraya kadar sıkıntı yok, cuma günü de 72.1 gelmiştim yanlış hatırlamıyorsam.
Sonra kaçamak yaptım demiştim hatırlıyor musunuz? Yediğim şey şehriye salatası, 1 dilim su böreği ve krem sokolaydi.
Demin bir tartildim 74. Ben şokum şuan yerlerdeyim neden böyle oldu iki günde onları yakmış olmam gerekmez miydi 😔😔😔😔😔😔😔😔
Ortim sıkıntı yok geçecek o bozma moralini cuma ya göre bende her zaman ki gibi artıdayım. Takılma sen tartiya. Bozma moralini sporla ve biraz da dikkat ederek gidecek o. O zaten kilo değil şu an biliyorsun bunları artık lütfen ama. 🤣🤣🤣 sporunu yapsın mi onu söyle sen

Kızlar bir şey dicem ya😔
Ahhh sevgi ahhhh artık motive faln değil dalacağım sana 😁😁😁😁
Yavrukuşum sen uzun zamandır spora ara verdin istikrarlı hiç spor yapamadın yeni başladıgın kardiolar kasları şişirdi bu çok normal
Ay hemen motivasyon düşürmeye yer arıyorsun yaaa :sinirli::sinirli::sinirli:
Hee su börekleri vs onların hepsi 2 gün sporla gider mi bilmem ama yinede 74 olmadığına kalıbımı basarım

Ortim sıkıntı yok geçecek o bozma moralini cuma ya göre bende her zaman ki gibi artıdayım. Takılma sen tartiya. Bozma moralini sporla ve biraz da dikkat ederek gidecek o. O zaten kilo değil şu an biliyorsun bunları artık lütfen ama. 🤣🤣🤣 sporunu yapsın mi onu söyle sen

Ahhh sevgi ahhhh artık motive faln değil dalacağım sana 😁😁😁😁
Yavrukuşum sen uzun zamandır spora ara verdin istikrarlı hiç spor yapamadın yeni başladıgın kardiolar kasları şişirdi bu çok normal
Ay hemen motivasyon düşürmeye yer arıyorsun yaaa :sinirli::sinirli::sinirli:
Hee su börekleri vs onların hepsi 2 gün sporla gider mi bilmem ama yinede 74 olmadığına kalıbımı basarım
Ay dövecek bunlar beni yetişin 😂😂😂 motivasyonum gitmedi moralim bozuldu ayol :KK57: çok şaşırdım🙄 ya gitmezse cuma artı gelirsem diye ödüm kopuyor hilal hastalığına yakalandım😂😂😂😂😂😂
Ve hilalcim yaptım sporumu hatta şimdi bir de hava biraz esiyorken yürüyüşe çıkacağım özledim dışarıda yürümeyi👀

Herkese Meraba araniza katildigim icin mutluyum:KK200: Sartlari okudum,kabul ettim.
İsmim Eda
36 yasindayim
ögretmenim
2 cocuk annesiyim(7 yas erkek,5 yas kiz)
87 kiloyum yarin sabah net olarak yazarim
Hedef: 60 kilo
Defalarca denemeden sonra insallah bu sefer kurtulcam bu kilolardan.
Hoşgeldin bal iyi kilo vermeler :)

Ay dövecek bunlar beni yetişin 😂😂😂 motivasyonum gitmedi moralim bozuldu ayol :KK57: çok şaşırdım🙄 ya gitmezse cuma artı gelirsem diye ödüm kopuyor hilal hastalığına yakalandım😂😂😂😂😂😂
Ve hilalcim yaptım sporumu hatta şimdi bir de hava biraz esiyorken yürüyüşe çıkacağım özledim dışarıda yürümeyi👀
Moralde bozmak yok. Daha dur dün 1 bugün 2 sabir. Tartil ama tartiya cuma günü ne kadar eksi de gelse artı da gelse inanma 👍👍 bisey söyleyeyim mi ben haftaya artı başlayınca daha çok kilo veriyorum. Sıkıyorum kendimi eksi görünce ekstra çaba harcamıyorum bi de nasılsa eksiyim havasına girip cuma yaklaşınca artıya geçtiğim çok oluyor sonra ekstra 2 ile çarpılıyorum. Artı iyidir artı candır insanı ateşler sıkıntı yok

Herkese Meraba araniza katildigim icin mutluyum:KK200: Sartlari okudum,kabul ettim.
İsmim Eda
36 yasindayim
ögretmenim
2 cocuk annesiyim(7 yas erkek,5 yas kiz)
87 kiloyum yarin sabah net olarak yazarim
Hedef: 60 kilo
Defalarca denemeden sonra insallah bu sefer kurtulcam bu kilolardan.
Hoşgeldin aramıza. Kararlı ve sabırlı davranmaya basladigin zaman kurtulmamak için bir sebep yok. Hep birlikte kurtulacagiz inşallah

Back
X