- 17 Haziran 2010
- 3.778
- 10.740
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #360.481
Açım ben çok açım, yemek yesemde açım yemesemde açım..........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün gece açlıktan 1 saat uyuyamadımAçım ben çok açım, yemek yesemde açım yemesemde açım..........
Cancağızım dayan, yemişsin de açmışsın gibi düşünAçım ben çok açım, yemek yesemde açım yemesemde açım..........
Kız bu neeee
Kız bu neeee![]()
Teşekkürler cnmHerkese meraba
Bugunku menum
11.00 2 yumurtali peynirli omlet,domates salatalik,8 zeytin
14.00 yarim bardagi sutle kahve,12 badem
17.00 1 avuc haslanmis nohut (aksama misafirim oldugu icin aciktim aslinda yemek saati)
19.30 1 kase tarhana corbasi,2 lahana sarmasi(bulgurlu), 2 kasik bulgur pilavi,2 parca tavuk kanat
3 cilek,2 kiraz
3 lt suMehfam
Terini çok kıskandımÖn taraf da aynı böyleydi
oohh üstüme iyilik sağlık
![]()
67.3 olsun canım
Bütün gardrop yanımda idiBayıldım duruma ama çok yaratıcısen rahat bir annesin kasmıyorsun ben öyle değilim bir yere giderken bile bin tane şey alırım yanıma o yüzden benim için çocuk büyütmek Zor
Kız o börek koca çarşıda çıktı gittiAllah'ım börekler mörekler dön evine![]()
Ayyy pawlocum kusura bakma kuzum benim bu hafta 67 hedefim
Spor olacak mı ortim yokse sen diyet mi yapacaksın sadeceHerkese meraba
Bugunku menum
11.00 2 yumurtali peynirli omlet,domates salatalik,8 zeytin
14.00 yarim bardagi sutle kahve,12 badem
17.00 1 avuc haslanmis nohut (aksama misafirim oldugu icin aciktim aslinda yemek saati)
19.30 1 kase tarhana corbasi,2 lahana sarmasi(bulgurlu), 2 kasik bulgur pilavi,2 parca tavuk kanat
3 cilek,2 kiraz
3 lt suMehfam
Yarışma günlerini biz bile unutuyoruz
Ayy valla zor çocukla yolculuk tatilBütün gardrop yanımda idien az 5 defa üst değiştirdim bir günde iki defa göbeğe kadar mıçırık
ıslatmadan sorun değil toz toprak akşama kadar oynar ama susuz da olmuyor ille çamur yapcek ya da meyve sebze sulucek vs.. illa ıslatıyor öyle de bırakamam çok esiyordu her ıslattığında değiştirdim artık..
Ne olur ne olmaz kısa kol uzun kol şort yeler atlet herşey yanımda![]()