• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çocukla parktayız güneş tepemizde fenalık geçiriyorum bi teyze geldi gel teyze otur dedim oturdu saat kaç dedi 17.23 dü 5 buçuğa geliyor dedim sonra hemen çantasından teline baktı 17.23 ama benimki mi yanlış senin ki mi dedi 🙈😁😁 hay teyze dedim ya madem bakacan beni niye yoruyon dakka hesabı yapıyon 🙈😁😁😁 içimden dedimm tabi 😬😁 hayat beni yormaya devam ediyor :KK70: :KK70: :KK70:

Çocukla parktayız güneş tepemizde fenalık geçiriyorum bi teyze geldi gel teyze otur dedim oturdu saat kaç dedi 17.23 dü 5 buçuğa geliyor dedim sonra hemen çantasından teline baktı 17.23 ama benimki mi yanlış senin ki mi dedi 🙈😁😁 hay teyze dedim ya madem bakacan beni niye yoruyon dakka hesabı yapıyon 🙈😁😁😁 içimden dedimm tabi 😬😁 hayat beni yormaya devam ediyor :KK70: :KK70: :KK70:
Bazı teyzeler çok yoruyor vallahi...

IF 3. Gün Cherry Mom Cherry Mom
Eki Görüntüle 2656030
uyanınca 1 b ılık limonlu su
1. öğün 12.00 》2 kk peynir, 9 zeytin, domates, salatalık, 1 fincan yeşil çay
2. öğün 》 4 ceviz, 1 avuç kuru siyah üzüm
3. öğün 18.00 》yarım su bardağı süt

yatmadan da sodalı yeşil çay içerim

bu saate kadar dışarıdaydım spor hiç yok
su 1,5 daha içerim
Ortim seninde hiç dengen yok 🙈 akşamda bi çok yiyorsun bide hiç yemiyorsun 🙈 bugünkü artıdan moralin bozulmasın

:KK70::KK70::KK70:

Back
X