• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benimki normal tarhana corbasi ama senin dedigin acaba tarha a suyuyla pisen yarma mi? Ayyy canim nasilda cektiiii
Yok canım yazdan katıkla yani süzme yoğurtla yarma pişirilir dökülür kurutulur kışın yenir nohutla pişirilip ehe bu
0579D98C-8378-403D-8D7F-5BF181BB3128.webp

Düzelttimm düdüklüm mutfağımı haşat etti de bi yandan o bi yandan misafir koşturmadayım 🙈
Ayy yanlız değil miyim ben :KK49::KK76: 7/24 nohut ve barbunya haşlaması yiyebilirim birde fırına atsan biraz yağ ve baharatla off bin cerezden daha çok severim kendilerini. Covid cıktıgında eve 6 kg nohut aldım kocam 3 gün dalga gectiydi tabi el dezenfektanı kolanya fln yalan ya nohut kalmazsa marketlerde haklısın tabi diye. Bir tek humus yiyemiyorum aslında onuda sevmediğimden değil tahin bende hemen kilo yapıyor baklava yesem o kadar olmaz o yüzden tahinin girdiği hiçbirsey tüketmiyorum genelde. pawlover pawlover acaba hakket nohut detoksu yapsak ise yarar mi ?
İse yararsa yaparım ben de🙈

Back
X