- 23 Mart 2016
- 32.120
- 94.907
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #362.801
Senin güzel bir spora ihtiyacın var anca öyle iyi beslenip aç kalmadan güzel eksiler gelecek gibiSelam kızlar kilom 66.7
Tebrikler yinede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin güzel bir spora ihtiyacın var anca öyle iyi beslenip aç kalmadan güzel eksiler gelecek gibiSelam kızlar kilom 66.7
Günaydın canım haftaya güzel bir eksi borcun var bilgin olsun![]()
Geçmiş olsun canımİyi günler herkese
Bugün Zıp var hatırlatılmadı galiba değil miCherry Mom
Geçmişi okuyamadım. Geceden beri migren ile cebelleşiyorum
İnşallah eksilerle dolu Bi cuma olur.
Yok valla unuttumİyi günler herkese
Bugün Zıp var hatırlatılmadı galiba değil miCherry Mom
Geçmişi okuyamadım. Geceden beri migren ile cebelleşiyorum
İnşallah eksilerle dolu Bi cuma olur.
Ben regli şişkinliğini spor ve yeşil çayla atıyorum tartı öncesi biraz önlem alırsak aslında sıkıntı olmuyor pek sende sabit ile kurtarmışssın buda birşeyBiliyorumCherry Mom cim çokta mahçup hissediyorum zaten böyle olunca. Ama resmen tarzım oldu. Regl e yakın hafta ve regl haftası bir şişiyorum, demoralize oluyorum. Ondan sonraki 2 hafta çok iyi kilo veriyorum. Neyse böyle böyle ayda 1 kilo kesin veriyorum ama
Uzun zaman 66’da takılmıştım 64’leri görmek hayaldi. Şimdi 64’ü ucundan da olsa görmek muhteşem.
![]()
Aldım tatlım tamamdır
Geçmiş olsun canım![]()
Teşekkür ederim inşallahYok valla unuttum
Geçmiş olsun canım
Ha o zaman benim her yerde gördüğüm mor salkım değil ooo.. minik minik çiçekleri mi var??toprak niye aktıki canım
mor salkım da çok güzel kokuyor sadece daha az çiçekleniyor hanımeli ve yasemine göre
bugün de yasemini aldığım seraya sordum uzamadı diye. adam dediki kışın zaten dışarıya dayanmıyor. halbuki alırken kaç defa sordum bahçeye dikicem olur mu kışa dayanır mı fln diye. çok sinir bozucu![]()
Ayy tıkar öyle evetHa o zaman benim her yerde gördüğüm mor salkım değil ooo.. minik minik çiçekleri mi var??
Yasemin nazlı çıktı ya ben de tüm çiçekler döküldükoku moku kalmadı
Toprak mandal falan ya haklılar .. ben oğlan ı toprak oynutuyordu in balkonda elimle hep toplarım ama yine tıkayan tokadıbir kaç da çiçek yaprağı eklenince
![]()
Aynen yavrunBenim hergun bir toplama halim var akşam topla öyle uykusunda topla akşam yine topla sağlığı yerinde olsun da dağıtsın napalim ❤
Aynen canım kendini hazır hissedince inşallahve ben çocuk yapmaya yine bay bay. Şaka bir yana zor gerçekten ben şuan evimle eşimi anca dengeleyebiliyorum çocuk yeni bir hayat hazır olmak lazım yoksa işte anne salmış ev pis o hale geliyor. Rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla versin inş![]()
Ordan bildirim geldi dün ordan aklıma geldi tekrar spor gruplarına girmek orda ter var diye oraya yazmıştım ama mezun olduğun takıma gidebilirsin dedilerMerhaba ben 9.takımda görmüştüm sanki sizi :)
Hoşgeldiniz alırız tabiki ✌sadece hedef kilonuz min yüzde 10 olmalı 58 Seniz 53 e denk geliyoryada isterseniz asıl listeye girmeden ekip içinde olabilirsiniz pek tabi
![]()
53e düşmek de istemem ya aşırı zayıf olurum öyle de yüzüm çöker 55tam ideal oluyor banaMerhaba ben 9.takımda görmüştüm sanki sizi :)
Hoşgeldiniz alırız tabiki ✌sadece hedef kilonuz min yüzde 10 olmalı 58 Seniz 53 e denk geliyoryada isterseniz asıl listeye girmeden ekip içinde olabilirsiniz pek tabi
![]()