Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay kallis gülmekten geberiyorum burda:roflol:
adile naşit miş bak şimdi :roflol:

Bana da çıtır ı denk geldi ne yapıyım yani, bu saatten sonra bulmuşum yapıştım bende:roflol:

Off ya ben diyete başladığım yıl dua etmiştim çünkü takıma aşık kim gelse acaip bir hızla kilo veriyordu:1closedeyes:
allahım beni kocama yeniden aşık et dedim sırnaşık şey ben olamasamda adam ben zayıfladıkça olmaya başladı ama yanlış anladı galiba sositososito ayy çarpılacam haa bugün :roflol:
benim kocamda fena sayılmaz halada umudum var :1rolleyes:

günaydinnnnn.
gecmisi sonra okurum kilomu bildirip kahvaltiya inecegim . kilom ayni canlarim birakmadim diyeti hatta yürüyüse basladim ama sonuc degismedi. gerci bekliyordum ama neyse sonra gelirim yine. kilim 74.5

Annem ballı böreğim benimmmmm hoşgeldinn canımmmmmmmmm topitop şekerim benimm

Geldim canım benim a.s.
Haydi kızlar moralinizi hiç bişey bozmasın amigonuz geldi hihoyyyt elleri göreyim elleri

Nick sorun değil sbg desen de olur yerimseniben

sbg ok şeker bayıldım buna artıkın sana kısaca sbg diyoruz :)))

evde netin varmı ne sıklıkla girersin nete öyle cee diyip kaçma sonra bak darılırız biz:))

wışşşş kaydirigubbakcemile5 fosil mosil ama çok hızlı kaydirigubbakcemile4

hahahah kallis sultan ben lik verdim bilemm ne habarr.... kaydirigubbakcemile3
Nabarr diyon ama bak mesajımı kaçırıyon :mymeka:
hiziniza yetisemiyom siz konusun ben okuyam he hee reyhan ablam nerdesiiiiiiiin cok merak ediyom kilonuuu

zenan kadıncağız gelip kahvaltıya gitti kıssssırnaşık şey aynıymış Çok üzgünüm çoook

gidemedim cedricin sürprizini bekliyorum. yoksa tek gram gecmez bogazimdan. hadi birtanem bu günü cok cok güzel yap. cedric takima girdin gireli takimin en iyi kilo vereni olarak tahtini kimseye birakmadin. bekledigim haberi ver lütfen cedricim:Saruboceq:

hoşgeldin siyahbeyazgünler

biz geçen hafta kupa almıştık, hala orda kaldık, bu hafta da tın tın olduk
haftaya kupa yine bizim, hadi bakalım sende azimlisin görünüyorsun:lepi:

günaydın kızlar...kızımın iğnesini yaptırdım...ablama geldim yine....kızım çok berbat bu arada...iğneler çok ağırmış...yürüyemio..mahvoldum yaaaa:1no2:

sabah ölçüldüm...101 çıktım...ama dün 100.5 çıkmıştım:kızgın:

Off ya ben diyete başladığım yıl dua etmiştim çünkü takıma aşık kim gelse acaip bir hızla kilo veriyordu:1closedeyes:
allahım beni kocama yeniden aşık et dedim sırnaşık şey ben olamasamda adam ben zayıfladıkça olmaya başladı ama yanlış anladı galiba sositososito ayy çarpılacam haa bugün :roflol:
benim kocamda fena sayılmaz halada umudum var :1rolleyes:
:roflol::roflol::roflol:

Ben bu takıma bayılıyorum yaaaa:sm_cool: 10 kişi görüntülüyor şu anda hihoyyyt

sbg'cik yarışmanın en hoş en sulu takımına geldinyerimseniben, bir hafta rekora imza atar bir hafta dibe batarız :teytey: bu haftaki sonuçlarımıza bakıp yanlış algılama geçen haftanın sonucunu görmen lazımdıa.s.

[/COLOR]canzi3445 ( 82.5/ ) ( Yeni üye )
reyhanxx54 ( 74.5 / )
zenan25 ( 72.8 / )
cedric ( 101.6 / 98.8 / 2.8 /
chocolategirl ( 83.6 / )
bijoux ( 73.5 / )
sel ( 57.0 ) (Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye)
sportie ( 58.0 / )
xTABU ( 102.0 / )
Mehalim ( 60.0 / )
Kalliste ( 73.0 /

mehalim gülyüzlüm datlu dillim geldimde aman bir tembellik var üzerimde. menopozmudur nedir bir illet. evlerden irak olsun :roflol:

kallis harbiden öldürürsün adamı, bence kesin çok aşıktır kocan sana, inşallah sende ona:asigim::asigim::asigim:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

CEDRıC yaşa sen var olsen tebrikler canım sonunda olduu sonunda 2 haneli rakamlar olduu yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden:nazar:a.s.

annammmmmmmmmm
allahhhhhhhhhhhhh cedriccccccccccccccccc hayatimmmmmmmmm
yerim kiz ben seniiiiiiiiiii ŞenizŞeniz
ne yaptin nettin bir bos zamaninda yaz vallahi yetismek imkansiz sana harikasin birtanesin inanilmazsin essizsin cedricim cok seviyorum ben seni cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yaaaaaaaaaaaaaaaaa neden ses efekti yok burdaa ben cedric böyleeee sıkıp öpmek istiyorumm..

annem ne menapozu sen daha 28.5 değil miydin yahuu:))

Back
X