Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen cnm bana da aynısını dedi...bende sen söledin die aktardan aldım...sür sar sonra yürüyüş yap...ılık suyla yıka dedi...bende bildirimde bulunurken yazdım mehalim öle diince...hangisi nasıl daha etkili olur die sorma gereği duydum...bu şekilde güsel sonuçlar aldım...çok sağol cnm

canım bu şekilde devam et bence.
Aldım mesajını özelden, inan bilmiyorum tatlım ama bakar yazarım sana

anaaaaaaaaaaaaa mehaaaaliiiim oldu heyyyyyalkisalkisalkis alkis bana mehalimede tabiiii sagol kiz kosturuym ben neye dogru kosuyom

kadis, bijoux, buseyrem+, canzi3445, cedric+, reyhanxx54+, siyahbeyazgunler, xTaBu, zenan25+
cevrimci olanlar harikasınız kızlar

ya mehalim geçmiş olsun miden için
benim de akşamları yatarken karnım davul gibi oluyor ya
adet düzensizliğim var sayılmaz ama her gece her gece bu şişlik sanırım sorun var

birde sen de benim gibi 80li rakamlar geldin ve kallisimden öğrendiğim bir nokta var kı set kilosu
sanırım sende bu noktadasın çünkü 2 aydır aynı rakamlardasın
yani ben yesemde yemesemde arıtk kilo veremiyorum takılmışım 60-62 arası gidip geliyorum
bu 60 da bi iş var yaaaaaaa de mii inemicez biz 50lere

neyse ben bu halimi de seviyorum

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
hepiniz çok güzel bir takımdasınız ben mezun oldum da bakın yine buralardayım işteee

haftalar su gibi akarken ben cumalara yetişemez oldum... ne çabuk geçiyor günler bahar geldi .Yaz kapıya çattı... İşte gururla sunuyoruz...

Yaz geldi deniz,güneş,sıcak kumsallar açılın mersin yolcuları..kaydirigubbakcemile4
cedric ( 2.75 %)..Hem ev taşırım hem de derce yaparım diyor..:lepi:
canzi3445 ( 1.81%)..Aman hız kesme devamm :Saruboceq:
xTABU ( 0.98% )...Süper burdan aşşaya inmeye niyetin yok gibi.. :sm_cool:

Yerimizi ayırdık emin adımlar ve yavaş yavaş gideriz yerimize..:jeyyar:
zenan25 ( 0.27 % )..Sen takımın en istikrarlısısın sanırım ..şakkıdı
chocolategirl ( 0.47 % )..hadi bakalım kıpırda bir iki..kaydirigubbakcemile3

Geçen hafta yorulduk az molaaaa..fisfisfis
reyhanxx54 ( 74.5 / 74.5 / 0.0 / 0 % )
bijoux ( 73.5 / 73.5 / 0.0 / 0.0 %)
sportie ( 58.0 / 58.0 / 0.0 / 0.0 % )

Haftanın en tembel modları vede kaptanlarıı :roflol:
Mehalim ( -1.5 % )
Kalliste ( -0.27 %)

** Aramıza katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum ..
**Aramızdan ayrılanlarada güle gülee..
**Eşleşmelerde değişiklik isteyenler el kaldırsın yarın eşleşme listelerini yaparım yine..

maşallah takımımıza bundan kötüsü olmasın inşallah hep daha iyi sonuçlar elde edelim ellerinize sağlık güzel bilgilendirme oldu kendi adıma hız kesmeden devam etmeyi kabul ediyorum :nazar::nazar::nazar::nazar:

saol kadisim aynen canım dediğin gibi takıldım kaldım ve boğazımada dur diyemiyorum :)) kırmak lazım ama nasıl işte onu bilemedim :))

mehalim analiz yine nefis olmus kallisimde seni tebrik ediyom bugunku kosturmalariniz icin
cizelge icin sagol tekrar baciiim
kilo veren tum arkadaslarima coooook tebrik ederim devamini dilerim ben bugun kendim icin saglikli bir liste bulayim bijo bulduydu ama bakayim daha neler var kendimde degisiklikler eklemeler yapayim da listesiz olmiycak yarinda su terleten esofmandan almaya gitcez bakalim bizim adam
bu haftada beni ekmezse tabii haftaya daha iyi kilo vermeliyim kayin validemler turkiyeden gelcek ler onumuzdeki haftalarda benim zayifladimi gormeleri gerek giderken sen yapamazsin veremzsin dedilerdi bakalim artik bu yaz bu kilo isi bitmeli

birşeycikler değili zenanım koşan kız zenan .Kayınvalideye inat haa ahahahaha alt et kız onu ye bitir yok et:)) kaynanaya inat simileyi:

saol kadisim aynen canım dediğin gibi takıldım kaldım ve boğazımada dur diyemiyorum :)) kırmak lazım ama nasıl işte onu bilemedim :))[/QUOTE

işte zaten tam odak noktası kilonun takıldığı zaman o anda direnmeyi bıraktığın an yine geldiğin yolları gitmeye başalarsın vucudumuz o kadar akıllı ki ona engel koyduğumu anlıyor ve o da sonunda en büyük hamlesini yaparak bizi yıldırmaya çalışıyor ama biz ondan daha akıllıyız çünkü yenilmeyceğiz ve sabredeciz dimi canım :teytey::hooray:

inşaallah canzicim inşallah senin bu söylediklerini ben zenan demiştim ancak kendim uygulayamadım toplanmak hareketlenmek lazım :))

saol kadisim aynen canım dediğin gibi takıldım kaldım ve boğazımada dur diyemiyorum :)) kırmak lazım ama nasıl işte onu bilemedim :))
kırma çeşilerinden fark edermikine:uhm: kafanı kırsam diyorum hani o lapur lupur götürdüklerin içinyasakkelime

mehalim analiz yine nefis olmus kallisimde seni tebrik ediyom bugunku kosturmalariniz icin

zeanım ne demek canım biz çok severek yapıyoruz işimiziŞeniz
kayınvalidenler sana onu diyeli bayağı oldu değilmi o zamandan beri ne kadar verdin zenanım.. sen bu hafta spora ağırlık ver, sabah öğlen iyi ye akşamları salata yoğurt çorba gibi geçiştir bence fark eder böyle...

ben ciksam iyi olcak birazda gobek hareketlerimi yapayim yoksa gobek grubundaki dids kardes beni kaytarmis diye yazar listeye buda bana yakismaz verdigim sozleri tutmaliyim hem cocuklar acikmistir onlara bisiyler hazirliyayim gorusuruz kizlar gene gelirim ben hadi optum herkezi

kırma çeşilerinden fark edermikine:uhm: kafanı kırsam diyorum hani o lapur lupur götürdüklerin içinyasakkelime

zeanım ne demek canım biz çok severek yapıyoruz işimiziŞeniz
kayınvalidenler sana onu diyeli bayağı oldu değilmi o zamandan beri ne kadar verdin zenanım.. sen bu hafta spora ağırlık ver, sabah öğlen iyi ye akşamları salata yoğurt çorba gibi geçiştir bence fark eder böyle...
subat ayinda gittiler ozamn dedilerdi kallsim evet epey verdim o zzamandan beri ama iste ne bileyim onlar gelene kadar biraz daha vereyim diyorum dedgin gibi aksmalri hafif gecirmeye bakayim gostereyim kendimi hem bana hediye sozu vardi kayinvalidemin cok guzel ayakkabi gordum onlari aldirem baya pahali bisiy he heekötükedihüso

canım yeyipte almak var yemeyipte almak var
ben yedim aldım yemedim aldım
bir yedim bir yemedim yine aldım
yani 1 verdim 1,5 aldım
ama şimdi bakıyorum aynı durum sendede var o yüzden diyorum yani
zorlama sıkma kendini
bura durak yeriymiş ben 2 ayı geçti hala aynı yerdeyim
bir hafta bakıyorum almışım az kısıyıroum veriyorum ama ilk kiloya eksi olmuyo yani buraymış diyorum nasibim

işte zaten tam odak noktası kilonun takıldığı zaman o anda direnmeyi bıraktığın an yine geldiğin yolları gitmeye başalarsın vucudumuz o kadar akıllı ki ona engel koyduğumu anlıyor ve o da sonunda en büyük hamlesini yaparak bizi yıldırmaya çalışıyor ama biz ondan daha akıllıyız çünkü yenilmeyceğiz ve sabredeciz dimi canım :teytey::hooray:

tabi çok akıllı bir bünyeye sahibiz ama önemli olan
fazla zorlamamak yani ideal kiloya yakınsak yeterli
diyorum
sıfır beden olup napcaz de mi ama

alkisalkisalkis

kilo veren tum arkadaslarima coooook tebrik ederim devamini dilerim ben bugun kendim icin saglikli bir liste bulayim bijo bulduydu ama bakayim daha neler var kendimde degisiklikler eklemeler yapayim da listesiz olmiycak yarinda su terleten esofmandan almaya gitcez bakalim bizim adam
bu haftada beni ekmezse tabii haftaya daha iyi kilo vermeliyim kayin validemler turkiyeden gelcek ler onumuzdeki haftalarda benim zayifladimi gormeleri gerek giderken sen yapamazsin veremzsin dedilerdi bakalim artik bu yaz bu kilo isi bitmeli

subat ayinda gittiler ozamn dedilerdi kallsim evet epey verdim o zzamandan beri ama iste ne bileyim onlar gelene kadar biraz daha vereyim diyorum dedgin gibi aksmalri hafif gecirmeye bakayim gostereyim kendimi hem bana hediye sozu vardi kayinvalidemin cok guzel ayakkabi gordum onlari aldirem baya pahali bisiy he heekötükedihüso

verdiğini görsünler canım çokkk güzel olur inşallah ooo derler bizim geline bak fıstık gibi olmuş en pahalısından ayaykkabını alsın bakalım :teytey:

tabi çok akıllı bir bünyeye sahibiz ama önemli olan
fazla zorlamamak yani ideal kiloya yakınsak yeterli
diyorum
sıfır beden olup napcaz de mi ama

alkisalkisalkis

tabiki canım sıfır beden olmak isteyen yoktur herhalde aramızda ideal kilomuz neyimize yetmiyor valla bir oraya ulaşabilsek çokkkk memnun olurum sıfır beden olmak bir yerde kalsın olmak isteyende olsun ne yapalım :uhm::uhm:

Back
X