Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

heeee demek kadesin kullaniyo orda sanada sira gelmiyo ebirazda o yasasin netsiz anlasin seni deeemi
insallah cabuk alirsin canim cabuk katilirsin aramiza sohbetini ozledik cunku gir gir samata bitirirdik olayi bir bakmisiz incecik olmusuz ben haala inanamiyorum bu hafta 101 etapta oldugumuza ben 80 inci etapta katilmistim zaman ne cabuk akiyor

tamam tam adamlarım burdaa hazır hepiniz burdayken bir daha dert yanayım sizee..

Arkadaşlar ciddi anlamda kendimi frenleyemiyorum artık kontolümü gerçekten kaybettim ve işin kötüsüde kontrol falanda etmek İSTEMİYORUM kızmayın çünkü kızmanın faydası olmayacak sadece yol gösterin fikirleriniz söyleyin. henüz pes edecek yada mezun olacak noktada değilim evet çevremdeki herkes yeter diyor anneannem geçen gece uyumamış beni düşünmüş ya hastalanırsa diye:))
ama tamam yarın topluyorum diyorum 1 haftadır ama yarınlar hiç gelmiyor . yemek önüme geldiğin unutuyorum hatta artık yemeğinde önüme gelmesine gerek kalmıyor ben yapıyorum yada gidip alıyorum evet bugun gittim bakkaldan 1 paket cips vede çikolata aldım önce yedim sonrada gittim çıkardım yine aynı sağlıksız noktaya geliyorum ... Bana yol gösterin ne yapalım

canım bu aralar çok bunaldın farkındayım çünkü bendede depresif haller var.bence biraz kendini dinle.eşin olan abim seni bi yerlere götürsün.sinemaya git.bişilerle uğraş.kumaş al annenle bi bluz dik.bence bunlar seni frenliyecek.ve dediğin gibi buna diyet diye değil,1 ay sonra denize giderken istediğim mayoyu alabilme terapisi de.
ha ama şunu dime !madem bunları biliyonda niye yapmıyon insan sıpası!!

mehalim şekerim, ben o noktada aylarca çabaladım heh toparladım dedim 2 gün normal ölçüde yedim 3. gün vazgeçip ne bulduysam patlayana dek yedim ama aylar sürdü bu ve tek nedenim stresti birde buradaki motivemi kaybetmiştim kendimi çok kötü durumda, onaramayacağım hataların içinde hissediyordum, yalnızlık beni mahvediyordu ve her yalnız kaldığımdada senin gibi bulmaya fırsat kalmadan kalkıp kendim hazırlıyordum, günlerce üst üste ağlayan pasta diye bir şey yaptığımı hatırlıyorum ama öyle bilinçsizdimki büyük kızım gelip anne sen ne yaptığını zannediyorsun şu verdiğin emeğe bak ve vazgeçişine bak bizide aynı yola sürüklüyorsun dedi ama hemen toparlanamadım yine sadece o tatlıdan vazgeçtim inanırmısın yani bu söze insan ömrünü verir ama o an o düşünce olmuyor insanda işte bilinçaltında neler varsa o tetikliyor bunu, sen ne kadar yarın başlıyorum desende beynini temizlemeden düzene giremezsin söyleyeyim..çare diyorsan inan bilmiyorum bu berbat geçen ayların ardından bir gün başladım artık o yemekleri yemeyeceğim dedim ve cidden bitti bak aylardır yeme düzenimi biliyorsunuz...

mehalim caniiim nasil fikir verelimki kimin sozu etki eder sana o konussun yada kim seni frenliyebilir onu bulalim hemen reyhan annen bisiyler soylese kendini iyi hissedermisin anne sefkati baska olur bilmiyorum yedigin gidip cikarmna ayri bir uzuldum caaanim
doktora gitcem diyodun git bence sen azar azar yiyince bisiy olmuyo deemi amaa gozum ac doymak bilmiyorum diyosun cok yiyincde kotu oluyo caanim benim ne diyceemi sasirdim yaaaa yine bir yaris falanmi yapsak hep beraber gecen hafta gayet guzeldin reglin de gelmedi demii

mehalim. zaten herseyin farkindasin birtanem. sana ne desek zaten sen bunlarin bilincindesin. sana edecegim tavsiye--- eger bu durumunun gecici olmadigini düsünüyorsan en azindan uzun sürecegini düsünüyorsan. kendini daha dogrusu beyninii bu diyet baskisindan kurtar. diyet yapmiyorum bitti de sadece saglikli beslenecegim bir süre de.kesinlikle baski altina alma kendini su vakte kadar bu kiloda olmaliyim gibi baskilarla ezme bedenini ve beynini.. bir süre serbest kalinca yada kendini yine hazir hissedince yine diyetini uygularsin.

yok gelmedi zenanım malesef..

Kallisim çok doğru diyosun ben 84 kiloda başladığımda 68 düşünce diyete martta başlamıştım haziranda sonunda 68 dim ozman böyle olmuştum sonra aralığa kadar haziranda aralığa kadar aynen şimdiki gibi olduydum ha bugun ha yarın koca bir yaz geçmişti sonra aralıkta aranıza katılarak yeniden toparlanıp bir 7 kilo falan vermiştim ama yine dağılıyorum böyle uzun vadeli kontrolde bulunmak bunaltıyor sanırım toplanacam ama daha zamanı var biliyorum en kötüsüde ekside çıktıkca size sizin çabalarınza çok saygısızlık oluyor üstüne birde buna üzülüyorum :))

buse evet seni babamın uşağı yaptım varmı bi itarazın hele gücün yetiyosa et itiraz bak ben sana buraya gelince neler yaparım . ben emeredecem sen yapacan okadar diyorum okadar.

Annem hg bebeğim yaaa gidecem gidemiyorum laftan eksik kalacam yoksa:))

ya öylemi .itirazım var nolacak .hiç bişicık yapamazsın .sınıfımın anahtarı var kapıyı kitlerim.bana ulaşacağın yerlere çivi koyarım .müfettiş amca gelince masaörtülerini benimkilerle değiştirip birde ihbar ederim anladın onu sen

heeee demek kadesin kullaniyo orda sanada sira gelmiyo ebirazda o yasasin netsiz anlasin seni deeemi
insallah cabuk alirsin canim cabuk katilirsin aramiza sohbetini ozledik cunku gir gir samata bitirirdik olayi bir bakmisiz incecik olmusuz ben haala inanamiyorum bu hafta 101 etapta oldugumuza ben 80 inci etapta katilmistim zaman ne cabuk akiyor

canım kardeşim üniv öğrencisi ona lazım benden önce onun için sırayı ona verdim ama alacam inşallah.ama alana kadarda kilo sorunuda kalmaz zannımcaCADIARZU

Kallisim çok doğru diyosun ben 84 kiloda başladığımda 68 düşünce diyete martta başlamıştım haziranda sonunda 68 dim ozman böyle olmuştum sonra aralığa kadar haziranda aralığa kadar aynen şimdiki gibi olduydum ha bugun ha yarın koca bir yaz geçmişti sonra aralıkta aranıza katılarak yeniden toparlanıp bir 7 kilo falan vermiştim ama yine dağılıyorum böyle uzun vadeli kontrolde bulunmak bunaltıyor sanırım toplanacam ama daha zamanı var biliyorum en kötüsüde ekside çıktıkca size sizin çabalarınza çok saygısızlık oluyor üstüne birde buna üzülüyorum :))
senin ağzını yirim hanimiymiş benim tosbbaam,hanimiş benim yavru ceylanım
sıkı dur sana neden bu halde olduğunu syleyeceğim
evet ben gerçeği biliyorum sende saklama artık ve tüm internet camiasına haykır
senin derdin bensizlik.ne zaman senden ayrılıyorum dağılıyosun kuzum.böyle yapma hep seni toparlamakla geçiyo ömrüm
:lepi:

yine dağılıyorum böyle uzun vadeli kontrolde bulunmak bunaltıyor sanırım toplanacam ama daha zamanı var biliyorum en kötüsüde ekside çıktıkca size sizin çabalarınza çok saygısızlık oluyor üstüne birde buna üzülüyorum :))

canım bizim çabamız ve saygıyı at kafandan.. hepimiz kendimize karşı sorumluyuz haa tamam takımız burda ve takım olmanın şartlarını sonuna dek kullanan bir takımız hemde sorumluluklarımızı hiç aksatmadık bugüne dek değilmi ama dağıldığımızdada destek olamayacaksak takım olmamız kurallarımızın olması neye yararki... Şeniz

canlarım benimde eşim aradı yoldaymış.. hepinize huzurlu geceler dileyip kaçıyorum..
reyhan ablacım bu arada sporu filan yazmayı bıraktın görmemezlikten geliyorum ama senden ses çıkmadı :)) yazmadan duramadım... 10.000 adım nütfennn.......

aa sagligin onemli canim bize saygisizlik ne demek bisiy yaptigimizmi var ayol
canim benim bide buna takma allahini seversen sanki caba gosterdigini bunlarin senin elinde olmadigini bilmiyoruz bence en basta saglik sonra diyet kilo milo hem sen toparlaninca bizim uzun zmanda yaptigmizi bir haftada yapiyosun canim benim takma kafana tokadan baska bisiy dediyaaa aa hani o kucuk kizlarin taktigi cici tokalar var onlardan tak iste burda cok moda genclerin saclari civil civil su an

canım kardeşim üniv öğrencisi ona lazım benden önce onun için sırayı ona verdim ama alacam inşallah.ama alana kadarda kilo sorunuda kalmaz zannımcaCADIARZU[/QUOTE]insallah canim herseyin hayirlisi bakalim

canlarım benimde eşim aradı yoldaymış.. hepinize huzurlu geceler dileyip kaçıyorum..
reyhan ablacım bu arada sporu filan yazmayı bıraktın görmemezlikten geliyorum ama senden ses çıkmadı :)) yazmadan duramadım... 10.000 adım nütfennn.......

ay kallisim degilmi gercekten yazmadim dün aksam.... tabiki yaptim 10000 adimimi canim bir kere yakaladimya kolay kolay birakmam artik bende böyle bir cinsim. kendimle yarisir dururum. cocukca bir duygu belki ama ben sikayetci degilim.. hemen yazayim sekerim
dün 10 880 adim yaptim 7 dakika step yaptim 10 dakika bisiklet yarim saat topumla oynadim. birde gece yarisi banyo mutfak temizledim..
bugün 8666 adim oldu ama 10bine tamamlamadan asla yatmam.

aaah cevabin biri yine cikmamis neyse mehalim kallism reyhan ablam busem bende cikayim hpinize guzel saglikli hafta sonu dilerim iyi geceler
buseeeem seni cok seviyoz baciim bize surprizler yap donusun muhtesem olsuuuun bak sensizlik kimseye yaramiyo
mehalim kendine iyi bak canim sagligin onemli guzel seyler ye amaan
reyhan ablam hafta sonu kizlarinlan beraber olur kizlarina selam soyle
kallsim seninde hafatasonun cok guzel gecsin insallah gule gule giy esiofmanlarini
opuyorum herkeziiiiiiiiiii yarin gorusuruk

bugün yediklerimde 3cay tatlandirici ile 2 dilim beyaz ekmem 50gr peynir 6 zeytin.
250 gr diyet yogurt bir elma
öglen bakla yemegi iki kasik bir dilim ekmek yine yogurt
aksamda ekmeksiz iki kasik kuru fasulye ve coban salatasi yedim. belki bir sütlü kahve icerim daha

merhaba güzellerin takımı:CüvCüv:
nasılsınız ? kim ne kilo vermiş merak ettim de geldim kaydirigubbakcemile3kaçıncı oldunuz bu hafta ?delikafadulden
siz vermek için uğraşırken ben onca zaman uğraşıp verdiğim kiloları geri alıyorum ama olsun dönüp geleceğim yer yine 5.takım olacak nasıl olsa doğumdan sonra inşallah ama o zamana hepiniz mezun olmuş yada oldu olacak durumda olursunuz dimi?
neyse sorularımı gelen olursa cevaplayın olurmu? ben kimseyi görmüyorum şuanda
hadi öptüm siziŞenizŞenizŞeniz

canım bak şöyle bir şey var açıklayım bende krom kullanmak istediğimde doktorum şöyle demişti kafana göre kullanma vuudunun gerçekten ihtiyacı varmı test felan yaptırman lazım eğer ihtiyacın yoksa krom fazlası vucutan atılan bir vitamin değildir birikir ve ciğerlerine zarar veriri demişti yani kafana göre kullanma derim :)

canim cok haklisin,gidip baktiracagim yerimseniben tesekkurler

ben sabah işe gelmeden hemencicik tarıya çıktımm veeeee tama tamına 81 kiloyum :hooray: 1,5 kilo vermişim aslında iyimi kötümü bilmiyorum ama benim için iyi çünkü spor yapmadan verdim :teytey::teytey::teytey:

harikasin canim,tebrikler :nazar:

chocalte cım, yakınmışız biz, bende beylikdüzü:1hug:

anaaa inanmiyorum...
kiiiz hadi bulusalim da catlasin bunlar :roflol:

herkese günaydınn a.s.
gece gece amma yazmışsınız valla -tatlicadiarzu-

zenancım dünün raporunu vereyim hemen
sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost,domates,biber,5-6 zeytin
öğlen: sunta + yoğurt (akşam yemeğe gideceğim için)
akşam: 1 kase çorba, 4-5 kaşık kuru fasulye+2kaşık pilav+2dilim ekmek,1 dilim yaş pasta

şimdi şöyle ki pasta için bana kızacaksın ama o benim aşkımın, cicanesinin gülünün, cicanesinin bitanesinin 1.doğumgünü pastasıydı:emir_bebek: minik nisa'mız 1 yaşına girdi, annesi de akşam hem yemeğe hem de pasta kesmeye çağırdı. ha yediklerim de fazla, üstüne bir de pasta ama bugün hem çok koşuturcam hem de protein+su ya yüklenicem yerimseniben hafta içi telafi ederim sözzzzzzzzzzzz.

ayrıca bugün öğlene arkadaşlarım oturmaya gelecekler, akşama da eşleri gelecek yemeğe. sanırım bugün daha giremem. sizi seviyorummmmmmmmmmm :1hug:

not1: zenancım kızma adama boşver onların huyu öyle napcan anacım. takma sen çocuklarla oyna, takıl, konuş :1hug:

not2: mehalim sana sağlam bir motivasyon lazım,bilgisayarının masaüstü resmini böyle taş gibi bir hatun yap mesela kaydirigubbakcemile3 ya da buzdolabına zayıf bir fotonu yapıştır hımmm vitrinleri gez küçük beden kıyafetlere bak vsvs.. inşallah bir an önce kavuşursun motivasyonuna canım :1hug:

not3: kallisim eşofmanlarını güle güle kullan. umarın en kısa sürede sana büyük gelmeye başlarlar kaydirigubbakcemile3

Back
X