Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya ben bebek pantolonu yapacagim,bütün günüm model aramakla gecti söyle bol pacali salvar gibi bir pantolun modeli bulamadim. en son bebek pantolonunu 24 yilönce örmüstüm valla unuttum ya.

Annem ben kavak yellerine bakıyorum reklam aralarında buraya damlıyorum yani.

Sende bugun havanın güzelliğinden içerilere giremedin yani annecim maşşalah evdeyim dedin tüm gün sana bakındım yok .
Kallis sultan bebeleriyle bahçeye çıktı kayıp yok.
zenan eşiyle gezmiş ohh.
vallaha acayip bunalım takıldım bugun sorma..

Bu arada dayanamıcam kallisten önce ben çıtlatım azcım kallis ve benim aldığımız bir karar var bunun detaylarını o açıklayacak size ...

sbg canım ben yediklerimi yazmayım istersen bugunde yedim ve de söylemesi ayıp gene çıkardım ..
Korkuyorum yine eskisi gibi aynı şekilde olacam diye:)

ne kararlar aldiniz kimbilir mehalim. ya benim ne merakli ter-ütaze oldugumu bilirsin. niye simdi bööööööle ettin hiiiiiiii?
valla hava cok güzeldi mehalim bahcemde mis kokuyor. hic iceri giresim yoktu. manolyalarimin hemen hepsi acti seyre doyamiyorum. biliyormusun seker bir hafta sonra tek cicegi kalmaz manolyalarin. en gec iki hafta sonra. hele birtanesi patlican moru bayildim. katmerli laleler cikti bu hafta ciceklerini acti. beyaz kirmizi kircilli. yada sari kirmizi kircilli. bahca simdi güzel yani en güzel zamani. haftaya meyve agaclarim cicek acar. gerci armut ve kiraz cicek acti. erik ve elmada acmak üzere. bahceye karsidan bakinca sari kirmizi ve mor kapli heryer. havada güzel olunca kacirmiyorum bu manzarayi. sallandim elimdeki bebek ceketini bitirdim . sebze ayikladim. cay ictim ohhhh valla keyif yaptim. aman ya buda gerekli

Bu arara reyhanxx54 ilginç vallahi ben hiç duymamıştım. Nerden tedarik edebiliriz bu aleti CADIARZU

10bin adım üstü çok iyi bence. Böyle devam edersin inşa.s

canimcim herhangi bir spor magazasinda bulabilirsin. mesela jogging ayakkabilari satan yerler. bir adim ölcer yada adim sayar ... türkce adinida pek bilemiyorum. cok pahali birsey degil. ama hassasligi ayarlanabilir bir adim sayar alin. bazi aletler gülüsünüzü bile yaziyor yani sayiyor. bazilarida en az bir defada 6 adim attiktan sonrasini sayiyor. benimki böyle. yani altinci adimdan sonrasini sayiyor. spor magazalarinda bulamazsan internetten bulabilirsin. benimkinin markasi silva. 19. euro idi fiyati.. birde markasi omron olan bir adim sayar aldim bu 37 euro idi. ama son 40 günde yaptigin adimlari sürati herseyi denetliyor. usb kablosu ile pcde kendi kendini denetliyebiliyorsun.. bence buna gerek yok. dedigim gibi silvadan ben cok memnunum . hemde cok kücük sütyende kullanilabiliyor. pantolonun beline takilanlari düsürüp kaybetme ihtimali cok yüksek.gamyoncuiremsu

Selam sbg ve mersa . Hafta sonları pek sakin olur buralar ancak hafta içi çok hareketli ve muhabbetlidir. Yani bu durgunluuğa bakıp aldanmayın .
Bu arada ikinizdenden yarışmaya girdiğiniz kiloyu alsam bi yazsanız buraya nasıl olur:))

slm arkadaşım girdiğim gün ki kilom 96 ama şimdi 95 geliyorum ben burda iki saaten fazla dolaşmışım her yeri gezdim senin mehmet öz ün kitabından yazdıklarını okudum vakit iyi geçmiş artık bende çıkimde kocama bir bakim koltuk ta uyuyup kalmış hepinize iyi geceler.

iyigeceler takımcım...
hepinizden özür diliyorum.pek gelemedim ama aklım hep sizlerdeydi.
bensiz kimbilir ne muhabbetler dönüyordur diye düşündüm hep:)
ama annemle ilgilendim,iğneleri filan vardı.dün gece de orda kalınca internete girmeye vakit bulamadım...
daha geçmişi bile okuyamadım,hemen yazmak istedim.
yarın da izmite gidiyoruz,bir yakınımızın nişanı var..yarın da giremeyeceğim,artık pazartesi görüşürüz.
kusuruma bakmayın olur mu... :utangac:
şimdi biraz geçmişe bakayım

arkadaşlar misafirlerim var o yüzden dünkü rapaorumu yazıp çıkıcam
çukulatacım dünkü raporum
sabah kepekli beyza peynirli dometesli biberli tost
1 bardak form çayı
ara 1 kepekli galeta

öğle bakla yemeği ve yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara 3 adet çiğ köfte etsiz
akşam 5 yemek kaşığı piyaz
1 kase çorba
3 yemek kaşığı et sote
salata
gece 1 aktivya

canım benim yine listen güzel fakat meyve eksik... meyve yemelisin.. sonra tırnakların filan kırılır,ya da kenarındaki etler soyulur benimki gibi...(bir dönem meyve yemeyi unuttum diyetteyken,aynen öyle oldu)
geciktim diye üzülme valla aynen ben de geciktim,yoğundum canım...
birazdan ben de yazacağım raporumu

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler...
sevgili sbg , kendini ne güzel tanıtmışsın... süpersin..
inşallah dilediğiniz gibi olursunuz...

uykum geldi,hepinize iyi haftasonları diliyorum. pzts görüşmek üzere...

Günaydın arkadaşlar .
Günaydın çikolata seni görüyorum. nasılsın

bugunde beni pek bulamazsınız artıkım malum bugunde benim gezmem günüm ohh be dün patlamıştım sıkıntıdan aaa gezmeciler sizi hiç bişrinizde yok ortalarda hadi görüşürüz şekerler

herkese günaydın takımcım
zavallı bijo o kadar yorulmuş ki bir rekor kırdı ve az önce uyandı mirmirmirmir hala da dinlenebilmiş değil.
kahvaltımı edeyim, biraz daha dinleneyim. bugün dışarda oluruz muhtemelen yine. gelemezsem kusura bakmayın :1hug:

ben yine geldim ama kimseler yok.yaptıklarımı anlatıp çıkıyim bende sabah biraz geç kalktım o yüden yürüyüşümde aksadı 45 dakika yürüyebildim.uyandığımda 1tane kuru kayısı 1 bardak su içtim ve yürüyüşe gittik eşim kızım ve ben gelince kahvaltıda 1dilim kepel ekmek domates salatalık maydanoz 1dilim peynir 3 tanede zeytin içecek olarakta (ben çayı demlerken siyah çayla yeşil çayı karıştırıyorum ve sürekli onu içiyorum) tatlandırıcıyla çay inşallah günün devamıda iyigider neyse ben kaçim artık bu gün pazar eşimde evde by.

günaydin güzel takimim. tamam pazar tatili herkes gezecek bugündelikafadulden
gezin gezin tabiki. koskoca kis atlattik evin icinde .simdi gezme zamani. ben bu hafta sabahciyim. hic sevmem sabahciligi ama alismam gerek. cünkü yaz iznine kadar öglen vardiyesi kalkti. is yokki vardiye yapalim. neyse gelirim ben sonra

Kız buse seni gçördüm burda ne habare.. biz emineyele pikniğe gidiyoruzzz

lojel canım kalliste gelsin konuşalım :))

selam takimim gecmisi okudum mehalim ve mersa nin haric herkezin cumatesisi iyi gecmis
ama bugunde mehalim gezcek gez caaanim ben bugun dnlencem havada kapali zaten dun cok guzeldi
bijom bende cok gec kalktim bugun ama uyuyamadim yaa cocuklar uyutmadilarki her biri bisiy sormaya geliyo su saat oldu pijamalarlan oturuyom ama kalkicam sauna esofmanlarimi giyip spor yapicam yeter bu kadar tembellik haftaya guzel ve dinc baslmaliyim
hadin optum herkeziii bende gece gelirim artik hadin gorusuruz

canlarım hepinizi çok özlememe rağmen dünden beri gelemedim gece giriş yapmadan pspden bakabildim sadece.. hemen geçmişi okuyup döneyim umarım herkes iyidir...

Back
X