- Konu Sahibi Cherry Mom
- #8.081
ablacım bu hafta böyle abuk sabuk geçirdik sen beni affet nolursun tam anlamıyla ne yaptıklarımı yazabildim nede seni denetleyebildim... ama sabah tüm geçmiş mesajlarını birden toparlayıp yine bakacağım gerçi geçti artık diyeceksin ama olsun hepsini birden yine ele alış oluruz ...bende bütün gün yürüdüm azicikta yemegi abarttim ama cok degil. 11210 adim olmus kallisim.. aman sen kizma ben hergün hemencecik yazarim :)
ama baska sey yapmadim sadece yürüyüs
ben sana hafta arası bulurum ablacımŞenizya ben bebek pantolonu yapacagim,bütün günüm model aramakla gecti söyle bol pacali salvar gibi bir pantolun modeli bulamadim. en son bebek pantolonunu 24 yilönce örmüstüm valla unuttum ya.
yahu dayanamıycım demişsinde bari açksalaydın be güzelim ne var yani ha sen ha ben...
Bu arada dayanamıcam kallisten önce ben çıtlatım azcım kallis ve benim aldığımız bir karar var bunun detaylarını o açıklayacak size ...
vaktim kalırsa yazayım yoksa sen yazarsın..
ablacım bende bahçeden içeri giremedim valla insan havada azıcık güneş görünce coşuyor ne yapalım...sallandim elimdeki bebek ceketini bitirdim . sebze ayikladim. cay ictim ohhhh valla keyif yaptim. aman ya buda gerekli
alkisalkisalkis hehe bulamamışalkisalkisalkis ben bakıcam...model falan bulamadim yapmaktanda vazgectim gidip yatacagim en iyisi.iyi geceler sbg. iyi geceler takimim. öpüyorum hepinizi
hehe ben seni rüyamda gördüm bana gül güzelini okuyordun alkisalkisalkis
uykum geldi,hepinize iyi haftasonları diliyorum. pzts görüşmek üzere...
dün yalnı kaldın demi canımcım affet beni ama elimde değildi hafta sonları genelde böyle artık.. ama hafta arası eşimin işyerinin turnuvaları başlayacakmış bu hafta bir kaç akşam maç izlemeye gidecekmişhihoyyyt bende sizinleyim...bugunde beni pek bulamazsınız artıkım malum bugunde benim gezmem günüm ohh be dün patlamıştım sıkıntıdan aaa gezmeciler sizi hiç bişrinizde yok ortalarda hadi görüşürüz şekerler
canım baktım şimdi 13. takıma girmişsin sanırım onlarda kardeş takımımız zaten alkisalkisalkisbeni de alırmısınız aranıza![]()
Emine kim olakiKız buse seni gçördüm burda ne habare.. biz emineyele pikniğe gidiyoruzzz

canım benim akşam baktım dedim ya eşfman aldığınızı okudum, birde eşinle barışmışsın güzel şeyler yapmış pek sevindim hatta elimde böyle minnacık alet mesajları okumaya uğraşıyorum eşimde dürtüyor neden kendi kendine sırıtıyorsun diye:roflol: o sırada senin mesajını okuyordum sözümde duramadım eşime barıştım diyea.s.esofmanlarimi giyip spor yapicam yeter bu kadar tembellik haftaya guzel ve dinc baslmaliyim
hadin optum herkeziii bende gece gelirim artik hadin gorusuruz
inşallah herkesin haftasonu güzel geçmiştir..iyi pazarlar sevgili takımım maşallah herkesler gezmelerde oh oh ne güzel :lepi:
sbg ve mersacım böyle haftasonları aileler ile beraber oluyoruz genelde ve burayı ihmal edebiliyoruz ama hafta arası harikayız sakın cumartesi pazara kanmayın:1hug: