Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu haftalar :KK200:
geçen cuma: 100.6
bugün: 99.9

ucundan da olsa iki basamakları gördüm şükür :))
3 aydır regl olmadım en son ilaçla olmuştum maalesef gene ilaca başladım tarlusal evde vardı. tartıya ödem olarak yansımaması için bol su ve günde 2 yeşil çaya dönüyorum.
inşallah kendiliğinden regl olacagım günler de gelir.
Ay çokk güzeeell:KK71: tebriklerr ben de 69 u ucundan görünce böyle mutlu olmuştummm Allah daha iyisini versin tatlım :KK68:

Pazartesi kilo bildirimlerini bekliyorm kızlar kendi içimizde olduğu için fotoğraf not vs olmak zorunda değil :)
Cuma : 64.9
Bugün: 64.4

Zorunlu olduğu için değilde hatıra olsun diye bırakayım fotoyu. Tel.den hemen siliyorum eşim görmesin diye. Söylemiyorum kilocuklarımı kimseye. Arada msjı açıp bakarım.

Eklentiler

• F80D967D-2692-439B-89D1-8EC3F6303485.webp
    F80D967D-2692-439B-89D1-8EC3F6303485.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 17
seni cok iyi anliyorum :KK43:

aynen kuzu, ya ama moealimi bozan su, karbonhidrata ucundan kosesinden degsem sisiyorum. tam bugday olmasi vs hic fark etmiyo yani.... sadece sebze ya da et yiyerek beslenemem ki.... 2 gun 3 gun beslenirim ama sonea vucut ister yani... nasi olucak bilmiyorum
Cnm bi de mercimeği haşlayıp robotta yumurta, baharat ekleyip biraz da süt/yoğurt olabilir onunla krep tarzı yapıp denesene belki şişirmez mercimek
Ya da şöyle yapabilirsin: 2 gün karatay ,2 gün hurma yoğurt, 2 gün de tahıl yersin 1 öğünde ve o gün ekstra yeşil çaylı limonlu naneli karışım hazırlarsın sürahiye mesela

Çekirdeğini aldın geldin mi 😂😂😂😂
Direk 5.takım için değil ama yüzdeler ne kadar düşmüş bütün bildirimler mi yalandı yanii demişler e bizde geçen hafta 1.olduğumuz için ister istemez okuyunca üstüme alındım keşke böyle denk gelmeseydi
Boşver kaptanım, biz yolumuza devam edelim dedikleriyle kalırlar. Kişi kendinden bilir işi🤣🤣

Cnm bi de mercimeği haşlayıp robotta yumurta, baharat ekleyip biraz da süt/yoğurt olabilir onunla krep tarzı yapıp denesene belki şişirmez mercimek
Ya da şöyle yapabilirsin: 2 gün karatay ,2 gün hurma yoğurt, 2 gün de tahıl yersin 1 öğünde ve o gün ekstra yeşil çaylı limonlu naneli karışım hazırlarsın sürahiye mesela
Wooow ilginç tarif, kulağa hoş geliyor😍

Çok güzel bir tarif 🤩

Çekirdeğini aldın geldin mi 😂😂😂😂
Direk 5.takım için değil ama yüzdeler ne kadar düşmüş bütün bildirimler mi yalandı yanii demişler e bizde geçen hafta 1.olduğumuz için ister istemez okuyunca üstüme alındım keşke böyle denk gelmeseydi
Ama bu da insan vücudu yani robot değil ki herkes kadın zaten birbirimizi anlamamız lazım hormonal sebepler olur misafir olur seyahat olur bunlar hep olcak şeyler :KK49:
Kaptanım biz takip etmiyoruz ama 1. olan takım sonraki haftalar ne yapmış diye
Oturup buna vakit harcamaları komik geldi :D biz de yüzdesine kadar rapor çıkaralım madem :D

Günaydınlaar
Cuma kilom: 68.2
Bugün kilom 67.5
Mehfam Mehfam Cherry Mom Cherry Mom
yarın Adana yolcusuyum bi gece kalıcaz yarın sabahki kilomu tekrar söylerim :dondurma:
Perşembe de yine şok diyet tarzı olur sanırım :super:
Sonuc super tebrik ederim 😍
Adanaya gelmisken Hataya da ugrasan ne guzel olurdu yakin zaten kac gel yemek yiyp yakalim 😂 🙃💞

Teşekkür ederim canım 😊
Regline yakın oluyordu değil mi ;)
  • Peynir ( sert, yıllanmış, tütsülenmiş ve bekletilmiş tuzlu olanlar)
  • Alkollü içecekler
  • Sakatatlar (karaciğer, beyin, böbrek, işkembe, sucuk, salam, sosis, pastırma gibi şarküteri ürünler)
  • Deniz ürünleri (kalamar, karides, midye)
  • Konserve besinler
  • Turunçgiller (portakal, mandalina, greyfurt, limon)
  • Yağlı ve baharatlı yiyecekler
  • Kafeinli içecekler (çay, kahve, asitli içecekler)
  • İncir, kuru üzüm, avokado, muz, kırmızı erik, çikolata, maya.
  • Ekşi krema
  • Fıstık ezmesi
  • Kuru meyve içeren ekmekler
  • Bazı baklagiller (kuru fasulye, mercimek ve soya ürünleri
Peki bunları yiyince ağrını başlatan/artıran şeyleri farkettin mi? Belki denemişsindir metabolizman nasıl tepki
veriyor ;)

Back
X