acikcasi bastan beri resimli olmaliydi bence bildirimler, tum takimlar icin konusuyorum. kagit olayi su asamada yapilabilecek en makul cozum, sende uzun uzun anlatmissin kaptanim hakkini helal et.
yalniz dedikodular kismi can sikici. bizim takim acik acik zan altinda kaliyor.
ama bunca insan her hafta syni oranda kilo verilemeyecegini bilir herhalde, bir hafta cok kaybettiysek sonraki hafta oran azalacaktir bunu tahmin etmek zor degil.
gunde 8 saat uuyan birini 3 gun uyanik tutabilirsiniz, wauw 72 saat uykusuzluga dayandi dersiniz, sonraki hafta gunde 15 saatini uyumakla gecirir o kisi ve bu dogaldir siz bu insana ne cok uyuyorsun yahu diyemezsiniz.. gecen hafta oranimiz cok yuksekti takim olarak, acik ara fark atmistik, bunun bir geri donusu olacak tabiki...
birileri bu durumdan nemalanmaya calismis olabilir, cok onemli mi? bence degil... bundan sonraki surecte ama bu hafta ama sonraki hafta performansimiz tekrar yukselecektir illaki bu dedikodulari cikaranlarin tezleri kendiliginden curuyecektir zaten.
odaklanmamiz gereken kendimiziz. ben bu tur durumlara kahkahalarla gulup geciyorum. ben kendimi biliyorum baskasinin ne dusundugunun onemi yok...
SaskinAnne
sende bu konuyu kisisellestirme bence, hepimiz kendimize bakalim hedeflerize odaklanalim yeter.