• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen canim tüm arkadaslara tesekkur ediyorum hic yabancilik cekmedim burda 🥰😍
Odemsavar gunu supermis 😂
O senin sıcaklığınla alakalı orticim 😍 mesela cuma da kaçamak günümdü kilo verince hemen Esra kaptanima yanaşıdim gel gör ki yapmaya yüzüm kalmadı bu haftadan sonra 😄

sabah resim cektigim kagidi keske haftaya cumanin tarihiyle bi kere daha cekseydim:) arti gelirsem bari gruba zararim olmadan ayrilayim diye🤣🤣🤣🤣

allahim şikenin allahi bendeymis haberim yokmus🤣🤣🤣🤣

ben aksama kadar bi dusuneyim bakayim bakalim, hic te kiyamiyorum birakip gitmeye, bu hafta belmayne belmayne ortim de hakkini helal etsin, hic enerjik degildim kizcagiza faydam olmadi....
Yok canım ne demek helal olsun. Hayat bu. İnişler çıkışlar olacak tabiiki. Sen iyi ol yeter ki❤️

Tebrikler canım
Daha bile kırpabilirsin ayak ve gözükmesine Grek yok hatta notu öne koysan minicik bir foto göndermen yeter bize ekteki gibi olabilir :)
Tamamdır. Çok girip aktif olamıyorum. Hasta bezi kullanıyorum su an ne halde oldugumu anlayın 😞

Tamamdır. Çok girip aktif olamıyorum. Hasta bezi kullanıyorum su an ne halde oldugumu anlayın 😞
Ama bu 3 ayın kanaması kuzum öyle düşünelim :(
Peki bitkisel tedavi denedin mi doktoruna da danışıp? Adet söktürücü bitkiler var progesteron artırıp sen de bakmışsındır eminm merak ettim cnm fayda gördüğün oldu mu acep ☺

Günaydın

Kilom 51.4

52.1/51.4/0.7/%1.34

spor yapmıyorum Pek birşey yediğim söylenemez. Sağlıklı gitmiyor yani, umarım bir iki haftaya hızlıca geri gelmez.

Babamın tedavisi sürüyor hastanede ama durumu iyi gibi. 5 gün sonunda doktor karar verecek.soran herkese teşekkürler iş konusu çözülünce uzun yazacağım.
Çok geçmiş olsun. Sağlıkla sıhhatle çıksın inşallah.

canım Cherry Mom Cherry Mom paylaşım alanında benim bu etapta katılamayacağım yazılmış başka takım kaptanı tarafından;
ama karar defterinde;

Ekstrem Durum: Mezun olarak ayrılan üye, yeniden yarışmak istediğinde; eğer güncel kilosu, mezun olduğu kilonun altındaysa , istediği zaman yarışmaya katılabilir.
Bu ekstrem durum dahilinde yarışmaya dönüşler için uygulanacak bildirimde liste açıklamasında "mezuniyet kilosunun altında" yazılmalıdır.

notu var şu anki kilom da mezuniyet kilomun altında. sorunu anlayamadım canım.
Benm için problem değil haftaya da dahil olurum tabi ki ama haftaya da aynı şey olmayacak mı güncel kilom mezun kilomun altında olacak.

canım Cherry Mom Cherry Mom paylaşım alanında benim bu etapta katılamayacağım yazılmış başka takım kaptanı tarafından;
ama karar defterinde;

Ekstrem Durum: Mezun olarak ayrılan üye, yeniden yarışmak istediğinde; eğer güncel kilosu, mezun olduğu kilonun altındaysa , istediği zaman yarışmaya katılabilir.
Bu ekstrem durum dahilinde yarışmaya dönüşler için uygulanacak bildirimde liste açıklamasında "mezuniyet kilosunun altında" yazılmalıdır.

Benm için problem değil haftaya da dahil olurum tabi ki ama haftaya da aynı şey olmayacak mı güncel kilom mezun kilomun altında olacak.
Olur mu öyle şey ya. Böyle bir madde varsa neden girmeyesin. O gözden kaçırmıştır bu maddeyi. Kaptan hatırlatır ona 😊

Olur mu öyle şey ya. Böyle bir madde varsa neden girmeyesin. O gözden kaçırmıştır bu maddeyi. Kaptan hatırlatır ona 😊
canım etap başlangıç kilomla mezuniyet kilomun aynı olduğu için giremeyeceğim yazılmış ben anlamadım haftaya da girsem mezuniyet kilomla güncel kilomun farkı alınacak yüzde iki haftaya bölünmüş olacak.
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım daha iyi bilir benim için farketmez canım ha şimdi girmişim ha haftaya sorun değil

canım etap başlangıç kilomla mezuniyet kilomun aynı olduğu için giremeyeceğim yazılmış ben anlamadım haftaya da girsem mezuniyet kilomla güncel kilomun farkı alınacak yüzde iki haftaya bölünmüş olacak.
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım daha iyi bilir benim için farketmez canım ha şimdi girmişim ha haftaya sorun değil
Ben de merak ettim şimdi. Bakalım kaptan ne desin🤔

Döndüm tatlım bence kuralda sıkıntı yok girebiliyorsun 😘

ama karar defterinde;

Aynen tatlım sıkıntı yok 😘

Back
X