• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Pain Killer Pain Killer
belmayne belmayne
Namaria Namaria kızlar listeye girişiniz hayırlı olsun ♥️
G gamzem23 son dakikaya kadar ekipleri kovaladım durdum ama son bildirim saati 20.00 19.57 de bile listesini paylaşmayanlar vardı riske atamadım nitekim anca 3.lük oldu 🤷 haftaya aksilik olmazsa listedesin inşallah ♥️
Hayırlı olsun kaptanım. Pıtır pıtır gitsin yağlar :KK76:

:KK19:ORTAKLAR :KK19:
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir🤸
  • en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +500 er puan ile ödüllendirilir 🏆🏆
  • ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.

SONUÇ 👇

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ve Pain Killer Pain Killer tebriklerr kızlar +500 er puan sporlarınıza eklendi 🤩🤩

IMG_20201023_224344.webp

Yarin ilk defa ev yogurdu yapcam dogala donuyorum annemden tarif alarak yapcam insallah tutar 🙃 sutcu abla erken gelicek. Yemek falan da yapicaminsallah haftasonundan yapinca haftaici mesaiden gelince rahat ediyorum 🥰
yavastan yatmaya hazirlaniyim iyi geceler arkadaşlar guzel bir haftasonu geçirelim insallah 💞

Yarin ilk defa ev yogurdu yapcam dogala donuyorum annemden tarif alarak yapcam insallah tutar 🙃 sutcu abla erken gelicek. Yemek falan da yapicaminsallah haftasonundan yapinca haftaici mesaiden gelince rahat ediyorum 🥰
yavastan yatmaya hazirlaniyim iyi geceler arkadaşlar guzel bir haftasonu geçirelim insallah 💞
Yapmaya başla sonra benim gibi normal yoğurt yiyemez olursun 🙈🙈

İyi geceler canım Allah rahatlık versin ♥️

Amaan kuzucum dikkat et damacana kullanmıyor musunuz bizde 1 değil 2 tane var biter miter kıtlık olur mazallah senin eşinin tam tersi bizimki :olamaz:
ay kuzu sorma ya, damacana kullaniyoruz da, ust katta yedegimiz oluyodu bi tane hep, o da bitmis ikimizin de haberi uok bugun su almaya ciktim yukari bos damacana, esim bi de hala gelmedi, ha gelir ha gelir.... cocuga kucuk 200 ml lik su aliyorum, oblardan ictim cok sisadikca ama susuzlugu giderecek kadar yani 1 litre bile yoktur

Oo bizim hatunlar coşmuş mehterler felan 😄
Haftaya yine ilk ucteyiz bence çalsın davullar zurnalar :KK76: o değil de ben şu %4 inceliciğim o nasıl bı rakamdır ya çocukları uyuturken hesap ediyorum yok tutmuyo napmis gidip bakayım size de şeederim :KK55:

organ aldirdi o kesin......

Baktım aldirmamis gibi görünüyor menü de senden fazla kırmızı tek yorumum :silah: gidip uyuyalım bari 🤭

23 Ekim
8.00
3 ceviz
1 sise kefir (250 ml)

12.30
5 yk makarna
3 minik biber dolmasi yogurt
3 yk mantarlı hindi sote

16.30
2 kuru incir
1 yudum kefir

18.00
3 yk karnabahar salatasi
3 yk mantarlı hindi sote

Su 2 lt
Spor 50 dk hizli tempo yuruyus 50 puan
15 dk eliptik 45 puan
5 dk bisiklet 15 puan
Toplam 110
Menü gayet iyi bana göre ortim ama bana benzeme emnis kiziyo ortilerini benzetiyon kendine diye 🤭 dolu dolu spor, günü temizlemiş gayet super 👍

Back
X