• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eksi sozlukte aslan burcu kadını diye bi başlık vardı çok gülmüştüm okurken yeren yerene sevenimiz yok elhamdulillah :KK70:
İkizleri de çok gömerler :D ama doğum haritası aşırı etkiliyo gerçekten olgun düşünerek konuşanı çalışkanı da var avaresi sadece gırgır yapanı ciddiyetsizi de :D her burçta aslında ama bilmiyorlar :63::KK12:

İkizleri de çok gömerler :KK70: ama doğum haritası aşırı etkiliyo gerçekten olgun düşünerek konuşanı çalışkanı da var avaresi sadece gırgır yapanı ciddiyetsizi de :KK70: her burçta aslında ama bilmiyorlar :63::KK12:
Ben ikizler erkegini severim babam ikizlerdi, esim ikizler. Entellektüel, akilli tipler.

İkizleri de çok gömerler :KK70: ama doğum haritası aşırı etkiliyo gerçekten olgun düşünerek konuşanı çalışkanı da var avaresi sadece gırgır yapanı ciddiyetsizi de :KK70: her burçta aslında ama bilmiyorlar :63::KK12:
ben severim ikizleri yakın arkadaşlarım hep ikizler uzun süre görüştüğüm biri vardı o da ikizler burcu bireyi idi :63:
neyse herkes yerinde iyi olsun benim şu an favorim kova erkekleri :D

Zaten annem aslan o yuzden az cok biliyorum 😚 tipatip annem iste dedigin. Ben kendi burcumu pek sevmem, oglak burcuyum. Venüs falan bilmiyorum. Ay burcum akrep ama 😎
Ayy kuzum hep melankolik ve derdini içine atan burçlar :KK61: ama eşin seni güldürüyodur derdini unutturuyodur eminim ;) ve hayata başka bakış açısından bakmayı belki öğrenebilirsin biraz daha yüzeyel ve duygudan çok mantıkla ;)

ben severim ikizleri yakın arkadaşlarım hep ikizler uzun süre görüştüğüm biri vardı o da ikizler burcu bireyi idi :63:
neyse herkes yerinde iyi olsun benim şu an favorim kova erkekleri :KK70:
Benim de vardı ama en ciddi sözüme bile gülüp alay edince bayağı sayıp görüşmeyi kestim :D yumurtanın cıvığı mide bulandırır hesabı :D hepsi aynı olmaz tabii ;)
kova erkeği soğuk ukala ve özgürlüğüne düşkün diil mi yaa nesini sevdin ay :ukala:
:D

Ayy kuzum hep melankolik ve derdini içine atan burçlar :KK61: ama eşin seni güldürüyodur derdini unutturuyodur eminim :KK66: ve hayata başka bakış açısından bakmayı belki öğrenebilirsin biraz daha yüzeyel ve duygudan çok mantıkla :KK66:
Mantikli ve pratik evet esim. Onun sayesinde biraz düze ciktim 😁

Benim de vardı ama en ciddi sözüme bile gülüp alay edince bayağı sayıp görüşmeyi kestim :KK70: yumurtanın cıvığı mide bulandırır hesabı :KK70: hepsi aynı olmaz tabii :KK66:
kova erkeği soğuk ukala ve özgürlüğüne düşkün diil mi yaa nesini sevdin ay :ukala:
:KK70:
aman iyi yapmışsın densiz olabiliyorlar boşver onlar kaybeder :63:
kova aslanın zıt burcu ya tamamlıyor ben cok duygusal ve fevri yaklaşabiliyorum olaylara aslanın yanında her daim bir kova olmalı durgunluyor mantıklı düşünmeye sevkediyor :deli: bi de çok yönlüler herşeyi konuşabiliyorum

aman iyi yapmışsın densiz olabiliyorlar boşver onlar kaybeder :63:
kova aslanın zıt burcu ya tamamlıyor ben cok duygusal ve fevri yaklaşabiliyorum olaylara aslanın yanında her daim bir kova olmalı durgunluyor mantıklı düşünmeye sevkediyor :deli: bi de çok yönlüler herşeyi konuşabiliyorum
Beni de su grubu sakinleştiriyo çünkü beynim sürekli aktif düşüncelerle ve duygular da eklenince dengeliyorum terazi başak ikizler en çok yaşadığım :D

Beni de su grubu sakinleştiriyo çünkü beynim sürekli aktif düşüncelerle ve duygular da eklenince dengeliyorum terazi başak ikizler en çok yaşadığım :KK70:
aman yengeçten uzak dur canım da yengec erkeği aslan kadını için pişmanlıktır :D herkes bir değildir tabi de
akrep ya da balık olabilir ama yengeç asla bi daha ııh.

ama akrep zaten cinsel durtuleri cok yogun yasayan fantazi dunyasi cok genis bi burctur:) hatta yapipan bir arastirmaya gore akrep burclarinin cinsel organinda ben oldugu da yonunde:)
Benim de ablam akrep ;) giyimine çok dikkat eder bakımlıdır ama o yönünü göstermez mesela
kişiden kişiye değişir tabi ama en azından akrep kadını tek eşli,eşine bağlı ve tutkusunu özelinde yaşayan kişi sanki :KK25:

aman yengeçten uzak dur canım da yengec erkeği aslan kadını için pişmanlıktır :KK70: herkes bir değildir tabi de
akrep ya da balık olabilir ama yengeç asla bi daha ııh.
Aynen birkaç kez oldu hatam ve hepsinde neye kırıldığını anlamadan terk edildim :D şimdi gülüyorum ama bi de gidince kayboluyo ya tamamen, sinirden çıldırmıştım :D

Back
X