• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aslında iyi niyetiyle korumacıdır direktif verir ama herkes egolu sanır :KK61:ve hislerimiz kuvvetlidir:rolleyes:
eksi sozlukte aslan burcu kadını diye bi başlık vardı çok gülmüştüm okurken yeren yerene sevenimiz yok elhamdulillah :D

aslında iyi niyetiyle korumacıdır direktif verir ama herkes egolu sanır :KK61:ve hislerimiz kuvvetlidir:rolleyes:
Zaten annem aslan o yuzden az cok biliyorum 😚 tipatip annem iste dedigin. Ben kendi burcumu pek sevmem, oglak burcuyum. Venüs falan bilmiyorum. Ay burcum akrep ama 😎

eksi sozlukte aslan burcu kadını diye bi başlık vardı çok gülmüştüm okurken yeren yerene sevenimiz yok elhamdulillah :KK70:
İkizleri de çok gömerler :D ama doğum haritası aşırı etkiliyo gerçekten olgun düşünerek konuşanı çalışkanı da var avaresi sadece gırgır yapanı ciddiyetsizi de :D her burçta aslında ama bilmiyorlar :63::KK12:

İkizleri de çok gömerler :KK70: ama doğum haritası aşırı etkiliyo gerçekten olgun düşünerek konuşanı çalışkanı da var avaresi sadece gırgır yapanı ciddiyetsizi de :KK70: her burçta aslında ama bilmiyorlar :63::KK12:
Ben ikizler erkegini severim babam ikizlerdi, esim ikizler. Entellektüel, akilli tipler.

İkizleri de çok gömerler :KK70: ama doğum haritası aşırı etkiliyo gerçekten olgun düşünerek konuşanı çalışkanı da var avaresi sadece gırgır yapanı ciddiyetsizi de :KK70: her burçta aslında ama bilmiyorlar :63::KK12:
ben severim ikizleri yakın arkadaşlarım hep ikizler uzun süre görüştüğüm biri vardı o da ikizler burcu bireyi idi :63:
neyse herkes yerinde iyi olsun benim şu an favorim kova erkekleri :D

Zaten annem aslan o yuzden az cok biliyorum 😚 tipatip annem iste dedigin. Ben kendi burcumu pek sevmem, oglak burcuyum. Venüs falan bilmiyorum. Ay burcum akrep ama 😎
Ayy kuzum hep melankolik ve derdini içine atan burçlar :KK61: ama eşin seni güldürüyodur derdini unutturuyodur eminim ;) ve hayata başka bakış açısından bakmayı belki öğrenebilirsin biraz daha yüzeyel ve duygudan çok mantıkla ;)

ben severim ikizleri yakın arkadaşlarım hep ikizler uzun süre görüştüğüm biri vardı o da ikizler burcu bireyi idi :63:
neyse herkes yerinde iyi olsun benim şu an favorim kova erkekleri :KK70:
Benim de vardı ama en ciddi sözüme bile gülüp alay edince bayağı sayıp görüşmeyi kestim :D yumurtanın cıvığı mide bulandırır hesabı :D hepsi aynı olmaz tabii ;)
kova erkeği soğuk ukala ve özgürlüğüne düşkün diil mi yaa nesini sevdin ay :ukala:
:D

Ayy kuzum hep melankolik ve derdini içine atan burçlar :KK61: ama eşin seni güldürüyodur derdini unutturuyodur eminim :KK66: ve hayata başka bakış açısından bakmayı belki öğrenebilirsin biraz daha yüzeyel ve duygudan çok mantıkla :KK66:
Mantikli ve pratik evet esim. Onun sayesinde biraz düze ciktim 😁

Benim de vardı ama en ciddi sözüme bile gülüp alay edince bayağı sayıp görüşmeyi kestim :KK70: yumurtanın cıvığı mide bulandırır hesabı :KK70: hepsi aynı olmaz tabii :KK66:
kova erkeği soğuk ukala ve özgürlüğüne düşkün diil mi yaa nesini sevdin ay :ukala:
:KK70:
aman iyi yapmışsın densiz olabiliyorlar boşver onlar kaybeder :63:
kova aslanın zıt burcu ya tamamlıyor ben cok duygusal ve fevri yaklaşabiliyorum olaylara aslanın yanında her daim bir kova olmalı durgunluyor mantıklı düşünmeye sevkediyor :deli: bi de çok yönlüler herşeyi konuşabiliyorum

akrepi hep böyle işveli cilveli yapıyo bu çocuk :KK70:
ama akrep zaten cinsel durtuleri cok yogun yasayan fantazi dunyasi cok genis bi burctur:) hatta yapipan bir arastirmaya gore akrep burclarinin cinsel organinda ben oldugu da yonunde:)

aman iyi yapmışsın densiz olabiliyorlar boşver onlar kaybeder :63:
kova aslanın zıt burcu ya tamamlıyor ben cok duygusal ve fevri yaklaşabiliyorum olaylara aslanın yanında her daim bir kova olmalı durgunluyor mantıklı düşünmeye sevkediyor :deli: bi de çok yönlüler herşeyi konuşabiliyorum
Beni de su grubu sakinleştiriyo çünkü beynim sürekli aktif düşüncelerle ve duygular da eklenince dengeliyorum terazi başak ikizler en çok yaşadığım :D

Beni de su grubu sakinleştiriyo çünkü beynim sürekli aktif düşüncelerle ve duygular da eklenince dengeliyorum terazi başak ikizler en çok yaşadığım :KK70:
aman yengeçten uzak dur canım da yengec erkeği aslan kadını için pişmanlıktır :D herkes bir değildir tabi de
akrep ya da balık olabilir ama yengeç asla bi daha ııh.

ama akrep zaten cinsel durtuleri cok yogun yasayan fantazi dunyasi cok genis bi burctur:) hatta yapipan bir arastirmaya gore akrep burclarinin cinsel organinda ben oldugu da yonunde:)
Benim de ablam akrep ;) giyimine çok dikkat eder bakımlıdır ama o yönünü göstermez mesela
kişiden kişiye değişir tabi ama en azından akrep kadını tek eşli,eşine bağlı ve tutkusunu özelinde yaşayan kişi sanki :KK25:

aman yengeçten uzak dur canım da yengec erkeği aslan kadını için pişmanlıktır :KK70: herkes bir değildir tabi de
akrep ya da balık olabilir ama yengeç asla bi daha ııh.
Aynen birkaç kez oldu hatam ve hepsinde neye kırıldığını anlamadan terk edildim :D şimdi gülüyorum ama bi de gidince kayboluyo ya tamamen, sinirden çıldırmıştım :D

Back
X