• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada ben simdi hastaneden geldim, doktor d vitamini takviyesi yazdi, tahliller temiz kolestrol yuksek ama hic sasirmadim pandemi donemi hareketlerimiz cok kisitlandi herkes benzer durumda sana yuruyus yap bilr diyrmiyorum o yuzden dedi.

kardiyolojiye sevk etti, nefes darliklarimdan soz ettim ve gogus hastaliklarina da gitmek istesigimi soyledim, ona da git ama once mutlaka kalbe git dedi. panik atak olma ihtimalon yuksek ama panik atak diyebilmemiz icin once diger ihtimallerden emin olmaliyiz dedi.

yarin kardiyolojiye randevu buldum, gogus hastaliklarinda randevu yoktu yarin gittigimde bi zorlucam bakalim bosluk olur mu alirlar mi randevusuz arada filan. isim rast gitsin insallah

ay yillardir ayni seylerden sikayet edip tam pandemi donemi hastanelik olmak....
İsin rast gelsin canim insallah sonuclar guzel cikar d vit. benim hep yerlerde cikiyordu bana da verdi doktor inan cok faydasi oluyor sana da olir insallah

İsin rast gelsin canim insallah sonuclar guzel cikar d vit. benim hep yerlerde cikiyordu bana da verdi doktor inan cok faydasi oluyor sana da olir insallah
insallah ya bakalim. aslinda cok dusuk degildi ama onumuz kis malum, dusmeye devam edecektir...

cok gergin butun vucudum, bi yandan insallah panik ataktir diyprum, bi yandan da panik ataksa omur boyu bu cekilir mi diyorum....bakalim napcaz

bu arada ben simdi hastaneden geldim, doktor d vitamini takviyesi yazdi, tahliller temiz kolestrol yuksek ama hic sasirmadim pandemi donemi hareketlerimiz cok kisitlandi herkes benzer durumda sana yuruyus yap bilr diyrmiyorum o yuzden dedi.

kardiyolojiye sevk etti, nefes darliklarimdan soz ettim ve gogus hastaliklarina da gitmek istesigimi soyledim, ona da git ama once mutlaka kalbe git dedi. panik atak olma ihtimalon yuksek ama panik atak diyebilmemiz icin once diger ihtimallerden emin olmaliyiz dedi.

yarin kardiyolojiye randevu buldum, gogus hastaliklarinda randevu yoktu yarin gittigimde bi zorlucam bakalim bosluk olur mu alirlar mi randevusuz arada filan. isim rast gitsin insallah

ay yillardir ayni seylerden sikayet edip tam pandemi donemi hastanelik olmak....
Atlamışım bunu
İyi bari canım ddiği gibi durağan hayattan bunlar hep neyseki sen spora başladın yemelerde düzeldi bence kısa sürede daha iyi olacaksın inşallah kolesterol halsizlikte yapar insanda baya sende olmuyor muydu ?? Eşimde çok oluyordu uyku hali hep ..
Kalptede sıkıntı çkmaz inşallah panik atak çağın hastalığı sanırım 😔

Canım çok geçmiş olsun tekrar. D vitamini takviyesini günlük mü verdi aylık mı. Benimki aylıktı en başta. Ama 15 günde bir iç demişti. Öylr iyiydi ama son gittiğim doktor Onu önermiyoruz günlük daha iyi dedi. Günlüğe döndük ama hep unutuyorum. bir tane aylık vardı evde onu içtim. elimde günlük var şimdi mecbur onunla devam edeceğim. Ama kaç damla alıyordum onu da unuttum 😂😂 (bu unutkanlıkla b12 de alsam iyi olacak sanırım😂) senin dozun ne
kuzu ampul seklinde 15 gun de bi alicakmisim. ne verdiyse onu aldim vala bilmiyorum hic.

Canım zaten asıl listeye alamamıştım geçen hafta seni tartılabilirsen iyi olur ama bulamazsanda sıkıntı değil
Listeye girdikten sonra 2 ay izin hakkın yok öyle bir haftalık izin alayım olmuyor 🤭🙈
aaa listeye girmedim mi ben :( bu öyle hesapta olmayan ani gelişen bir durum :)

Gelsinnnn sıradakiii etapp :rapci:

45. TUR / İKİNCİ HAFTA

4. TAKIM
BAŞARILI:nazar:

5. TAKIM
696.Etap => %0,216=> 1.NOTA
697.Etap =>ETAP ÜÇÜNCÜSÜ=>NOTA SİLİNDİ

6. TAKIM

9. TAKIM

10.TAKIM
696.Etap => %-0,211=> 1.NOTA
697.Etap => ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ

13. TAKIM
696.Etap =>%0,224=>1.NOTA

14. TAKIM
696.Etap => %0,178=> 1.NOTA

insallah ya bakalim. aslinda cok dusuk degildi ama onumuz kis malum, dusmeye devam edecektir...

cok gergin butun vucudum, bi yandan insallah panik ataktir diyprum, bi yandan da panik ataksa omur boyu bu cekilir mi diyorum....bakalim napcaz
Ben de eskiden geçirirdim panik atak canım. Deprem hatıradıydı bana☹️ ama neredeyse 10 yıldır geçirmedim. Hiç öyle ömür boyu gibi düşünme. 🙏

Atlamışım bunu
İyi bari canım ddiği gibi durağan hayattan bunlar hep neyseki sen spora başladın yemelerde düzeldi bence kısa sürede daha iyi olacaksın inşallah kolesterol halsizlikte yapar insanda baya sende olmuyor muydu ?? Eşimde çok oluyordu uyku hali hep ..
Kalptede sıkıntı çkmaz inşallah panik atak çağın hastalığı sanırım 😔
halsizlik hep var ama ben cocugun pesinde kosmaktan yprgunluktan saniyorum... su kontroller bi hayirlisiyla bitsin de bakalim

Back
X