- 23 Mart 2016
- 30.112
- 90.750
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #376.081
Sen sağol canım Allah kabul etsinTamam canim sagol.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen sağol canım Allah kabul etsinTamam canim sagol.
Hayirdir canim ciddi bisey yoktur insallah bol bol oku canim bazen negatif enerji yuklu oluyoruz mumkunse topraga agaca dokun iyi gelir insallahBugün bende birşey var
Elimi neye attıysam ya bozuldu ya kırıldı ya döküldüne oluyor anlamadım çok sinirlendim bu duruma
Yoruldumdaa yaaa habire kendi çıkardığım arızalarımı toplamakla uğraşıyorum![]()
Yo ufak tefek şeylerHayirdir canim ciddi bisey yoktur insallah bol bol oku canim bazen negatif enerji yuklu oluyoruz mumkunse topraga agaca dokun iyi gelir insallah
İyi yapmışsın canım bencede etki ederSprodan geldim hafif biseler yaptim belki regli hizlandirir diye simdi dusa girmeden menumu yazayim![]()
İnsallah canimİyi yapmışsın canım bencede etki eder![]()
Of can sıkıcı kucuk seyler hepsi olsun canim Allah dert vermesi bosverYo ufak tefek şeyler
Pekmez kavanozu kırıldı pekmez aktı sinir oldum
Çubuk blender birden bozuldu
Kuruyemiş paketi tam altından olduğu gibi açıldı yere döküldü
Sakarlıkta değil yani elimi neye atsam gitti var birşeydediğin gibi negatif enerjiyi almışım herhalde sağsalim gün bitse yoruldumda
![]()
Benimde öyle regl yaklasti iyice sistimKizlar slm bugün canim acayip tatli istiyor noldu anlamiyorum![]()
26 Ekim
7.40
2 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Bir dilim ananas
12.20
5 yk bamya
Bir kase yoğurt
18.00
2 dilim palamut
Bol salata
2 dilim tuzsuz etimek
22.30
4 dilim cecil peyniri
2 wasa
(regl oncesi maalesef peynir krizlerim tutuyor)
Su 2 lt
Spor 4000 adim 40 puan
Cherry Mom @reyyanK
seyrekyagmur
hayır olsun bazen yıkıcı enerjiler vücudumuzdan böyle çıkıyor namaria dediği gibi toprakla veya ritüelle enerjini gönderebilirsin kaptanmBugün bende birşey var
Elimi neye attıysam ya bozuldu ya kırıldı ya döküldüne oluyor anlamadım çok sinirlendim bu duruma
Yoruldumdaa yaaa habire kendi çıkardığım arızalarımı toplamakla uğraşıyorum![]()
Menü ayrı spor apayrı güzel27 Ekim
7.50
2 dilim tam buğday ekmeği ve gravyer peyniri ile tost
5 zeytin
Tere ve domates
12.30
6 yk bamya
1 bardak ayran
Salata
15.30
1 armut
3 ceviz
Laktozsuz sut ile kahve
18.00
7 yk brokoli4 yk yogurt
1 acur 2 tuzsuz etimek
Su 3 lt
Spor 35 dk tempolu yürüyüş 35 puan
15 dk eliptik 45 puan
5 dk minder (squat mountain vs) 15 puan
Toplam 95puan
Cherry Mom @reyyanK
seyrekyagmur
Ben deBeni deeeeeeeee regliyim ondan galiba
Oğlanın jelibonunu aşırdım![]()
Ben de bir dilim fistik ezmeli recelli ekmek yedimBeni deeeeeeeee regliyim ondan galiba
Oğlanın jelibonunu aşırdım![]()
Masumlar apartmanı izlerken bunu okuyunca seni safiye gibi gördümhayırlı akşamlar hatunlar fenaa yorgunum koskoca gün yatak odası temizliği ile geçti evin en büyük odası ora ve ıvır zıvırım çok 3 su sildim resmen baza altı gardrop üstü derken.. bence bunlar spor sayılmalı zumba dan etkili zaar![]()
bence de eksiğim yoktu fazlam vardı hatta erkek kardeşim geldi tartınmaya tutmuşken onu da esya çekme işlerinde kullandım ben çamur çıktı diyomuşum hep, eşimde hep dalga geçer çamur çıktı mı diyeMasumlar apartmanı izlerken bunu okuyunca seni safiye gibi gördüm
Pislikkk içindee her yerrr dedin mi![]()
Ahaahaha hayal ettim koptum alemsinbence de eksiğim yoktu fazlam vardı hatta erkek kardeşim geldi tartınmaya tutmuşken onu da esya çekme işlerinde kullandım ben çamur çıktı diyomuşum hep, eşimde hep dalga geçer çamur çıktı mı diye![]()
Ohhhh ne oliii herkes krizdeeeArkidişler az önce menüme bi ek girdi lifalifin bitterli barı![]()
Ahaahaha hayal ettim koptum alemsin
Annemde öyledir benimmm sanki leş var Allah'ımneyse temizlik sonrası o odada uyumak ohhh şahane misler gibi kokar
Ben dün gece rüyamda japon bebek gördüm benimmiş nereden çıktı acaba diyorum bi de rüya da, uyandım midem aşırı bulanıyodu bu tatlı isteğide gelinceOhhhh ne oliii herkes krizdeee![]()
Eşine pasla bir ikiÖyle olacak inşallah yeni nevresimleri takabilirsem eskileri yıkadım ve tek üşendiğim şey nevresim giydirmek hele yorganaa![]()