• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün bende birşey var :110:

Elimi neye attıysam ya bozuldu ya kırıldı ya döküldü 🙈🙈 ne oluyor anlamadım çok sinirlendim bu duruma 🙄🙄

Yoruldumdaa yaaa habire kendi çıkardığım arızalarımı toplamakla uğraşıyorum 🙈🙈

Elimi neye attıysam ya bozuldu ya kırıldı ya döküldü 🙈🙈 ne oluyor anlamadım çok sinirlendim bu duruma 🙄🙄

Hayirdir canim ciddi bisey yoktur insallah bol bol oku canim bazen negatif enerji yuklu oluyoruz mumkunse topraga agaca dokun iyi gelir insallah

Hayirdir canim ciddi bisey yoktur insallah bol bol oku canim bazen negatif enerji yuklu oluyoruz mumkunse topraga agaca dokun iyi gelir insallah
Yo ufak tefek şeyler
Pekmez kavanozu kırıldı pekmez aktı sinir oldum 🙈🙈
Çubuk blender birden bozuldu 🙈
Kuruyemiş paketi tam altından olduğu gibi açıldı yere döküldü 🙈
Sakarlıkta değil yani elimi neye atsam gitti var birşey 🤷 dediğin gibi negatif enerjiyi almışım herhalde sağsalim gün bitse yoruldumda 🤭

Yo ufak tefek şeyler
Pekmez kavanozu kırıldı pekmez aktı sinir oldum 🙈🙈
Çubuk blender birden bozuldu 🙈
Kuruyemiş paketi tam altından olduğu gibi açıldı yere döküldü 🙈
Sakarlıkta değil yani elimi neye atsam gitti var birşey 🤷 dediğin gibi negatif enerjiyi almışım herhalde sağsalim gün bitse yoruldumda 🤭
Of can sıkıcı kucuk seyler hepsi olsun canim Allah dert vermesi bosver 💞

26 Ekim
7.40
2 dilim peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
Bir dilim ananas

12.20
5 yk bamya
Bir kase yoğurt

18.00
2 dilim palamut
Bol salata
2 dilim tuzsuz etimek

22.30
4 dilim cecil peyniri
2 wasa
(regl oncesi maalesef peynir krizlerim tutuyor 🥺)
Su 2 lt
Spor 4000 adim 40 puan

Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK seyrekyagmur seyrekyagmur

yeşilçayla peynir tuzu sebepli ödemleri gönderirsin ortim gayet güzel afiyet olsun

hayır olsun bazen yıkıcı enerjiler vücudumuzdan böyle çıkıyor namaria dediği gibi toprakla veya ritüelle enerjini gönderebilirsin kaptanm
27 Ekim

7.50
2 dilim tam buğday ekmeği ve gravyer peyniri ile tost
5 zeytin
Tere ve domates

12.30
6 yk bamya
1 bardak ayran
Salata

15.30
1 armut
3 ceviz
Laktozsuz sut ile kahve

18.00
7 yk brokoli4 yk yogurt
1 acur 2 tuzsuz etimek

Su 3 lt
Spor 35 dk tempolu yürüyüş 35 puan
15 dk eliptik 45 puan
5 dk minder (squat mountain vs) 15 puan
Toplam 95puan
Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK seyrekyagmur seyrekyagmur
Menü ayrı spor apayrı güzel :KK200:

hayırlı akşamlar hatunlar fenaa yorgunum koskoca gün yatak odası temizliği ile geçti evin en büyük odası ora ve ıvır zıvırım çok 3 su sildim resmen baza altı gardrop üstü derken.. bence bunlar spor sayılmalı zumba dan etkili zaar :KK14:

hayırlı akşamlar hatunlar fenaa yorgunum koskoca gün yatak odası temizliği ile geçti evin en büyük odası ora ve ıvır zıvırım çok 3 su sildim resmen baza altı gardrop üstü derken.. bence bunlar spor sayılmalı zumba dan etkili zaar :KK14:
Masumlar apartmanı izlerken bunu okuyunca seni safiye gibi gördüm
Pislikkk içindee her yerrr dedin mi 🤭🤭🤭🤭

Masumlar apartmanı izlerken bunu okuyunca seni safiye gibi gördüm
Pislikkk içindee her yerrr dedin mi 🤭🤭🤭🤭
bence de eksiğim yoktu fazlam vardı hatta erkek kardeşim geldi tartınmaya tutmuşken onu da esya çekme işlerinde kullandım ben çamur çıktı diyomuşum hep, eşimde hep dalga geçer çamur çıktı mı diye :KK48:

bence de eksiğim yoktu fazlam vardı hatta erkek kardeşim geldi tartınmaya tutmuşken onu da esya çekme işlerinde kullandım ben çamur çıktı diyomuşum hep, eşimde hep dalga geçer çamur çıktı mı diye :KK48:
Ahaahaha hayal ettim koptum alemsin 🤣🤣🤣
Annemde öyledir benimmm sanki leş var Allah'ım :-) neyse temizlik sonrası o odada uyumak ohhh şahane misler gibi kokar

Ahaahaha hayal ettim koptum alemsin 🤣🤣🤣
Annemde öyledir benimmm sanki leş var Allah'ım :-) neyse temizlik sonrası o odada uyumak ohhh şahane misler gibi kokar

Öyle olacak inşallah yeni nevresimleri takabilirsem eskileri yıkadım ve tek üşendiğim şey nevresim giydirmek hele yorganaa :KK48:

Ohhhh ne oliii herkes krizdeee :confused::confused::KK47::KK47:
Ben dün gece rüyamda japon bebek gördüm benimmiş nereden çıktı acaba diyorum bi de rüya da, uyandım midem aşırı bulanıyodu bu tatlı isteğide gelince :KK76: olmicak allah tan bar vardı :silah: bu gece sahurlicam birazda ondan yüz buldum açıkcası

Back
X