• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK5: bende dört gözle 29 ekimi bekliyorm :KK71: perdeler çıkartılcak takılcak eşimi bekliyor evde nasılsa 🤭🤭 ahahaah
yaptır valla, tamam çocuk bizimde çocuğumuz ama eve kapanan meslekli kadınlarız daha ne fedakarlığı yapabiliriz ki :KK14: iyi oluyor acımıyorum sonra yemek de ısmarlatsan oh miss :-)

Selamlar

Bundan sonra daha fazla katilim yapmaya calisacagim. Babami eve cikardilar ama ilaclari almaya devam ediyor, solunum sikintisi olmadi neyseki.
Yarin sabah tartilacagim, cumaya supriz olmasin diye de fazladan dikkat etmeye baslarim. Yari zamanli calismaya devam ediyorum/ edecegim. Simdilik hedefim diyeti surdurup en azindan kilo almamak. Hayat duzene girdikce hareketi artirabilmeyi umuyorum.

Selamlar

Bundan sonra daha fazla katilim yapmaya calisacagim. Babami eve cikardilar ama ilaclari almaya devam ediyor, solunum sikintisi olmadi neyseki.
Yarin sabah tartilacagim, cumaya supriz olmasin diye de fazladan dikkat etmeye baslarim. Yari zamanli calismaya devam ediyorum/ edecegim. Simdilik hedefim diyeti surdurup en azindan kilo almamak. Hayat duzene girdikce hareketi artirabilmeyi umuyorum.

Selam ayvacicegi geçmiş olsun canım çok şükür sıkıntı olmadan atlattı

Geçen hafta fazladan eksi görmüştün merak ediyorum yarınki tartıyı :) keyfinin yerine gelmesi ile birlikte biraz artmış olabilir tabi :)

Aayyy gerginim masumlar apt yeni bittii dayak yemiş gibi gerildimmmmmmm 🤣🤣🤣 bu dizi eziyet resmen
ya ben yayin saatinde izleyemiyorum yputube bekliyorum simdi yuklensin diye, ama goz ucuyla baktim baba ortaya cokmis galiba... ters koseye bayiliyo su senaristler🤣🤣🤣🤣 bence han adami cidden oldurup denize atmis olsaydi cok daha aksiyonlu olurdu bundan sonrasi🤣🤣🤣🤣

ya ben yayin saatinde izleyemiyorum yputube bekliyorum simdi yuklensin diye, ama goz ucuyla baktim baba ortaya cokmis galiba... ters koseye bayiliyo su senaristler🤣🤣🤣🤣 bence han adami cidden oldurup denize atmis olsaydi cok daha aksiyonlu olurdu bundan sonrasi🤣🤣🤣🤣
Ay ve zaten öyle birşeye ihtimal vermemiştim bu bölüm sinir oldum aama çok gerdiler beni 🙄 gelde uyu 🤣

selaamm

1 bardak ılık su
1 omletlik patatesli yumurta ( 4çatal), az peynir, salatalık,zeytin, 1 yk zeytinyağlı pişmiş yoğurt, 2 tb ekmeği

Öğle: 1 pr.bulgur pilavı - yoğurt - tombul sivri biber turşusu - sütlü nescafe

ara:3 dil mandalina - türk kahvesi

Akşam: 1 pr.yeşil fasulye - 8 adet burgu kepekli makarna - yarım dl tb ekmeği - yoğurt

su:1,5 lt.
spor: 0

*Turşu pişmiş yogurt bulgur kaynaklı ödemleri kirazlıçayla yolluyorum suan.

Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK Namaria Namaria
menün güzel ortim ödem atıcılar miss
yeşilçayla peynir tuzu sebepli ödemleri gönderirsin ortim gayet güzel afiyet olsun
cok sağol ortim sen yazınca aklıma geldi yaptım canım :KK19:

Akşam kalabalık misafirimiz olacak
Unutmadan menuyü atayim
Sabah 10.30
2 haşhaşlı gözleme,3 ceviz,2 badem
4 dilim peynir,salatalık,domates,3 kücük patates kızartması
Ara türk kahvesi
Ara domates,haşlanmış yumurta
Ara kiraz sapı çayı

Aksam 18.00
Yarim kase çorba,bamya yemeği
2 litre su
Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK
Sabah biraz fazla olmuş ama öğlen ve akşam dengelemişsin bence 🙋
Sahur
1 kucuk tabak ozbek pilavi.

Iftar
3 parca tavuk.
2 dilim ekmek
Salatalik.

Cay-kahve

Su:2 litre

Spor- 5000 adim
Güzel canım afiyet olsun ✌️
27 Ekim

7.50
2 dilim tam buğday ekmeği ve gravyer peyniri ile tost
5 zeytin
Tere ve domates

12.30
6 yk bamya
1 bardak ayran
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata

15.30
1 armut
3 ceviz
Laktozsuz sut ile kahve

18.00
7 yk brokoli4 yk yogurt
1 acur 2 tuzsuz etimek

Su 3 lt
Spor 35 dk tempolu yürüyüş 35 puan
15 dk eliptik 45 puan
5 dk minder (squat mountain vs) 15 puan
Toplam 95puan
Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK seyrekyagmur seyrekyagmur
Menüde sporda harikaaa 🤩🤩
Sabah
Tarcinli türk kahvesi
Bir dilil ekmek ve haslanmis yumurta
Öğlen
5 adet fırında kofte, sebze çorbası ve salata

Aksam
Firinda tavuk kanat cay ve 22.75g cikolata 🙈
3lt su
10 000 adim
:) Afiyet olsun canım gayet iyi ✌️
selaamm

1 bardak ılık su
1 omletlik patatesli yumurta ( 4çatal), az peynir, salatalık,zeytin, 1 yk zeytinyağlı pişmiş yoğurt, 2 tb ekmeği

Öğle: 1 pr.bulgur pilavı - yoğurt - tombul sivri biber turşusu - sütlü nescafe

ara:3 dil mandalina - türk kahvesi

Akşam: 1 pr.yeşil fasulye - 8 adet burgu kepekli makarna - yarım dl tb ekmeği - yoğurt

su:1,5 lt.
spor: 0

*Turşu pişmiş yogurt bulgur kaynaklı ödemleri kirazlıçayla yolluyorum suan.

Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK Namaria Namaria
Evet ödemliler çok yanyana gelmiş ama uzun vadede sıkıntı yaratmayacaktır :) afiyet olsun canım
Menüm:
12.30: 2 haşlanmış yumurta, 3 küp beyaz peynir, 2 ceviz, 10 fındık, turp, marul, maydanoz
Ara: Sütlü Türk kahvesi
18.30: 1 kase tarhana, 4 kaşık kereviz yemeği, 3 kaşık bulgur, salata
Su: 3lt
Spor: 4.500 adım
Güzel cnm afiyet olsun ✌️
Sabah
2 dilim kepek ekmek
Peynir
Domates

Ögle
Haslanmis et
1/2 porsiyon pirinc pilavi
Salata

Ara
1 avuc cığ badem

@reyyanK
Afiyet olsun cnm menüm güzel 🤩
Slm kizlar
Kahvalti 8 de yarim porsiyon omlet, yarim dilim ekmek, bir muz, kahve
Öglen 12 de etli peynirli sandvic, cay
Ara bir dilim fistik ezmeli recelli ekmek
Aksam 6 da bes parca sushi

8000 adim yürüyüs

Cherry Mom Cherry Mom
@reyyanK
İyi gidiyorsun bence 🤩 afiyet olsunn canım

simdiden yolumu yapayim🤣 kizlar bugun cooooooook ama cok yakinim olan bir ablamin 2 ay once esinden ayrildigini ogrendim. (surekli konusuruz annesi dahil kimseye soylememis aylardir soka girdik duyunca) yarin hastaneden cikista kosa kosa ablama gidicem, 2 aydir defalarca konustuk gorustuk hic renk vermedi nasil zor geldiyse artik. yarin orda ortam ne olacak ne yicez ne icicez hic bilmiyorum:) simdiden uyarayim da yarin bana ceza giydirip durmayin🤣

Selamlar

Çok geçmiş olsun cnm aklın hep ondaydı başka şeye dikkat edememekte haklısın cnm .İşyerinde sorun vardı sanırım çözüldü mü?
1. ogun
2 yk yogurt icerisine yulaf zerdecal ve zencefil

2.ogun
3 kasik tam.bugday yagsiz tuzsuz makarna
3 kasik yesil mercimek yemegi

2 litre su

spor olayi su sikintilarim bitmeden cok aktif yapamam ne yazikki. 15 dk kadar stepper 3 bin kusur de adim vardi bisi etmez yani
Sabahki yulaf çok iyi kuzum baharatı karışım yaptın di mi karabiber de vardır çay kaşığı ucu 💜

kizlar naber? takip edemedim bugun forumu cok, oglan cok uzerimdeydi esim herzamanki gibi arazi... simdi uyuttum.ufakligi menumu bile yeni yazicam. herkes iyi mi:)
iyiyiz kuzum bak bigün şunu okut burda bize 'eşim evde bugün ben gezmeye kaçtım'o zaman yağlarım eriyecek :KK14:
menün güzel ortim ödem atıcılar miss

cok sağol ortim sen yazınca aklıma geldi yaptım canım :KK19:
afiyet şifa olsun :KK19:

Çok geçmiş olsun cnm aklın hep ondaydı başka şeye dikkat edememekte haklısın cnm .İşyerinde sorun vardı sanırım çözüldü mü?

Sabahki yulaf çok iyi kuzum baharatı karışım yaptın di mi karabiber de vardır çay kaşığı ucu 💜
karabiber koymadim ya mideme dokunabiliuo diye, ama bi dahakine denerim.dokunmazsa eklerim.

yogurdun icine zerdecal zencefil zaten koyarim.cogunlukla, yulaf ta koyunca cok lezzetli ve cok doyurucu oldu bayildim. ben mokunu cikarana kadar yapar yerim bunu🤣🤣🤣🤣

Back
X