• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bugün Perşembe yarın tartı günümüz lütfen menülere kahvaltı dahil dikkat edelim inanın o menüler benim için artı gelmenizden bile mühim .. menüler sizin aynanız çabanız,isteğiniz,emekleriniz herşey menülerde gizli tartı bu kadar reel olmayabiliyor maalesef.

yarın tartı fotoğrafı + nick +tarih ( gün ay yıl ) ❤️

Derecede yerimizi almaya hazırlanıyor muyuz ???

Mehfam Mehfam

SaskinAnne SaskinAnne
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
kirmizigitar kirmizigitar
mavimli mavimli
@Mahi57
@seyrekyagmur
@ayvacicegi
@AKREPcg
Namaria Namaria
@Pain Killer
belmayne belmayne
@gamzem23
@Amor-a
@bluuee
@caroline84

Ay hadi insallah ya
simdi güzel kahvalti yaptim yarina bol eksiler gorelim 💞

Kızlar bugün Perşembe yarın tartı günümüz lütfen menülere kahvaltı dahil dikkat edelim inanın o menüler benim için artı gelmenizden bile mühim .. menüler sizin aynanız çabanız,isteğiniz,emekleriniz herşey menülerde gizli tartı bu kadar reel olmayabiliyor maalesef.

yarın tartı fotoğrafı + nick +tarih ( gün ay yıl ) ❤️

Derecede yerimizi almaya hazırlanıyor muyuz ???

Mehfam Mehfam

SaskinAnne SaskinAnne
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
kirmizigitar kirmizigitar
mavimli mavimli
@Mahi57
@seyrekyagmur
@ayvacicegi
@AKREPcg
Namaria Namaria
@Pain Killer
belmayne belmayne
@gamzem23
@Amor-a
@bluuee
@caroline84

ne kadar eksi gelir emin degilim kaptanim.ama bu hafta ya sabit ya da az eksi gordum hep cok sukur... bh hafta benden yana yamuk olmaz diye dusunuyorum🤣🤣🤣🤣

bu arada bugunlerde yine cok dagildim hetgun hastanelerdeyim ev almis basini gitmis e benim de kirginligim var filan... bayrami kandili heo unutmusum🤣🤣 kutlu olsun herkese
Bitti mi canim hastane isleri nasilsin nefes darligi gecmistir insallah

Bitti mi canim hastane isleri nasilsin nefes darligi gecmistir insallah
gogus hastaliklarina da gidicem solunum testi icin, ama onu biraz ertelemek durumundayim suan. ama nefes darligi bitti rahatladim herhalde:)

sagol kuzum, yuksek ihtimalle panik atak yasiyordum. kovit kovit kendimi 30 bin bakimina soktum🤣🤣🤣

Sanmayın ki bu demlikte bekleyen siyah çay. Tabiki de kiraz sapı ve Mısır püskülü çayı🤭

Eklentiler

• IMG_20201029_124712.webp
    IMG_20201029_124712.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 22
Kizlar bisey soracagim gercekten niye tatli istegi oluyor ve size nasil bastiriyorsunuz? Meyveler ve kurumeyveler disinda bir öneri lütfen.
Gecen de demistim canim tarcin kan sekerini dengeliyor. Cubuk tarcin kaynatip limonla icebilirsin ben denemistim ya da tarcinli sut yogurt gibi seyelr de olabilir. Muhtemelen kandaki insulin dalgalanmasindandir ben faydasını gördüm tarcinin arkadaslar baska seyler onerir belki bakalim

Gecen de demistim canim tarcin kan sekerini dengeliyor. Cubuk tarcin kaynatip limonla icebilirsin ben denemistim ya da tarcinli sut yogurt gibi seyelr de olabilir. Muhtemelen kandaki insulin dalgalanmasindandir ben faydasını gördüm tarcinin arkadaslar baska seyler onerir belki bakalim
Onu sen deyince denedim 😊 zaten tarcin cok severim tarcinli süt yapiyorum, gecen limonlu suyuma da kattim. Ama kaynatmamistim.

Simdi insulin direncinin belirtilerine baktim hicbiri yok bende. Sadece ara ara tatli istiyor canim ve öyle durduramiyorum kuru kayisiyla falan. Zaten yedigim az bir miktar oluyor sütlü kahve ile beraber. Resmen psikolojim düzeliyor. Yarin diyetisyen kontrolüm var ona da sorayim.

28.10 walk Challenge sonuçları
🚶🏽‍♀️🏃🏾‍♀️🤸🏼‍♀️🚶🏽‍♀️

1. Namaria Namaria 11.832 adım 🌹🌹

2. @AKREPcg 10.355 adım 🌷🌷

3. belmayne belmayne 9200adım 🌺🌺

4 . kirmizigitar kirmizigitar 7302 adım
💐💐

5. Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 6700 adım 🏵️

6. @gamzem23 6500 adım 🌼

7. Cherry Mom Cherry Mom 5885 adım 🌻

+💯 Puan Namaria Namaria nın oldu tebriklerr :halay: :halay:

Kaptanım teşekkürler. Valla sen bekleyeceğim dedin diye yaptım 🤭 misafir geç gitti. Oğlum gece hastalandı. Pek uyuyamadım. Karnı ağrıyordu. Sabah da kustu. Benim de tez danışmanımla online görüşmem vardı. Hepsi. Üst üste geldi. Ortalık karıştı yani. Allahtan resmi tatilde eşim evde. Neyse şimdi çocuk da iyi. Ortalık süt liman oldu tekrar :confused: anca okudum mesajları

Kaptanım teşekkürler. Valla sen bekleyeceğim dedin diye yaptım 🤭 misafir geç gitti. Oğlum gece hastalandı. Pek uyuyamadım. Karnı ağrıyordu. Sabah da kustu. Benim de tez danışmanımla online görüşmem vardı. Hepsi. Üst üste geldi. Ortalık karıştı yani. Allahtan resmi tatilde eşim evde. Neyse şimdi çocuk da iyi. Ortalık süt liman oldu tekrar :confused: anca okudum mesajları
Gecmis olsun 😔

Çok geçmiş olsun canım 😔

Benim oğlanda gece uyumadı rüya görmüş gözümü kapatmayacağım diye diretti 😣 hastalık ayları başladı 😑😑 artık öyle zırt diyince hastaneyede gidemeyeceğiz şimdiden içim daralıyor 🤯

Simdi insulin direncinin belirtilerine baktim hicbiri yok bende. Sadece ara ara tatli istiyor canim ve öyle durduramiyorum kuru kayisiyla falan. Zaten yedigim az bir miktar oluyor sütlü kahve ile beraber. Resmen psikolojim düzeliyor. Yarin diyetisyen kontrolüm var ona da sorayim.
Psikolojik bir ihtiyaç olabilir canım

Back
X