• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay canım çok özür buldum hatayı şaşkın annenin kaybını hesaplamıştım -200 olsaydı ne olacaktı diye öyle kalmış ♥️♥️ çok sağol eline sağlık
ne demek canım yogun oldugunda falan her zaman yardımcı olurum :KK200: bilgisayar elimin altında işte zaten hakedişler hesap kitap çok yapıyorum :))

***5.Takım 698. Etap ***

SaskinAnne (81,2/ ) fotoğraf paylaşımı olmadığı için bildirimsiz.
kirmizigitar (62/61,4/0,6/%0,97)
mavimli (81,4/81,9/+0,5/-%0,61)
ayvacicegi (51,4/50,9/0,5/%0,97)
seyrekyagmur (70,1/69,8/0,3/%0,43)
amatördiyetci (67,6/68,4/+0,8/-%1,18)
AKREPcg (73,8/73,5/0,3/%0,41)
Mahi57 (72,8/72,4/0,4/%0,55)
Namaria (99,5/98,3/1,2/%1,21)

Belmayne (76.8/76,2/0,6/%0,78)
Pain Killer (64/)
sabit

5.takim ortalaması: 0,32

Alt liste:
Amor-a ( 52,2/ ) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
Bluuee (67,2/ 654.etapta 65.5 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
Gamzem23 (58,8/) yeni üye başlangıç tarihi 07.10.20 başlangıç kilo 62 hedef kg 55
Caroline84 (91,4) 681.etapta 87.5 kg ile izne ayrılan üye geri döndü

Canım geçmiş olsun. Neyi var emreciğin.
Hiç bilmiyorum canım ağlayıp durdu burnu tıkalıydı galiba sprey falan sıktık ama uyku açıldı bir kere

Kızlar herkese teşekkür ederim dönemedim çoğu alıntıya özür dilerim hiç iyi değilim migrenim tuttu

Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim alanlarla ayrıca konuşacağız 🤯

SaskinAnne SaskinAnne ile telefonda görüştük hallettik şimdilik, eve akşama kadar yetişebilirse bildirimini ekleyeceğm listeye 🖐️

Canım aslında alerjik bir yapısı var. Muhtemelen geniz akıntısı da vardır. Ama bu biraz mide bağırsakla ilgili gibi. Ya geçen gece üşümüştü ondan ya da yediği bir şey dokundu. Size de çok geçmiş olsun kuzum. Sağlıklı sıhhatli olsun yavrularımız inşallah 🙏
olabilir kuzu onlarin bagisikligi cok dusuk malum en ufak biseyden olabiliyor. ama toplar insallah kisa surede merak etme. bol bol su icir sivi kaybi olmasin

Çok teşekkür ederim canım tavsiyelerin için. Evde reflör çözelti tozu vardı onu verdim. Bu Ge-oral ondan farklı bir şey mi. Birlikte verilebiliyor mu. Onu da aldırayım. Doktora yarın sabah gitmeye karar verdik çünkü.
Reflor bi daha verme bugün cnm bayağı etkili çünkü .O ishali kesiyor ama yine de su ve mineral kaybettiği için alsan iyi olur bence.İkisi farklı şeyler kuzum.Evde de bulunur 🤗

Hiç bilmiyorum canım ağlayıp durdu burnu tıkalıydı galiba sprey falan sıktık ama uyku açıldı bir kere

Kızlar herkese teşekkür ederim dönemedim çoğu alıntıya özür dilerim hiç iyi değilim migrenim tuttu

Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim alanlarla ayrıca konuşacağız 🤯

SaskinAnne SaskinAnne ile telefonda görüştük hallettik şimdilik, eve akşama kadar yetişebilirse bildirimini ekleyeceğm listeye 🖐️
Çok geçmiş olsun canım. Sana da oğluna da. Bu arada halletmenize çok sevindim. Öpüyorum ikinizi de 😘 SaskinAnne SaskinAnne
Reflor bi daha verme bugün cnm bayağı etkili çünkü .O ishali kesiyor ama yine de su ve mineral kaybettiği için alsan iyi olur bence.İkisi farklı şeyler kuzum.Evde de bulunur 🤗
Tamam canım. Aldırıyorum eşime hemen. Tekrar çok teşekkür ediyorum. 😘😘

Cherry Mom Cherry Mom ama ben izne ayrılmak istemiyorum. Zaten motivasyonum düşük 1 haftadır hastayım ve listeme bile uyamadım. Bu kadar büyütecek birşey de demedim insaniz sonuçta başkasının da başına gelebilir sanki dünyanın suçunu işlemişim gibi bu tavrı da anlayamadım. Yazamayabilirim kusura bakmayın yani altimda hasta bezi yarim saatte bir değiştirirken kansızlıktan başımı kaldıramıyorken çocuğa bile annemle babası baktı o halde 3 gün de kızım ateşliydi gruba girip yazı yazayım diyemedim. Herkes olabilir böyle herkese izin mi yazılıyor anlamadım ki bi nevi git dolaş dedin bana. Çok kırıldım hiç te haketmedinlm
kuzu kaptana yuklenme, kadin da bu fotograf mevzuu geldi mecburen uymak zorunda ne yapsin. kural kuraldir kaptanin insiyatif kullanabilecegi bir durum degil ki... ama senin durumunu anliyorum cok zor bir donemden geciyorsun farkindayim allah yardimcin olsun insallah en kisa surede bitsin sikintilarin.

izine ayrilmak su sureci atlatana kadar sana da iyi gelebilir neden oyle diyorsun ki, bu kadar streslo bir donemde bir de buranin sorumliougunu hissetme bence de zaten yani. ben azicik keyfim kacti diye gecen hafta izine ihtiysc duymustum, senin su doneki biraz toparlaman cok iyi olur zaren o yuzden. kirilmana alinmana gerek yok bosuna uzuyorsun kendini

Arkadaşlar bu hafta itibariyle herkesin bireysel analizini yapacağım ve 2 haftada düzelme olmayan arkadaşları maalesef izne ayrıcağım çok üzgünüm o kadar emek veriyorz ve listelerde bakıyorm bizim ekip yine sonlarda e bende cumadan cumaya geleyim listeyi paylaşayım gideyim ozman diyorum uğraşların bir anlamı olmalı..

Ve lütfen herkes kendine dönüp baksın yapamıyorsa ekibi olumsuz etkiliyorsa benim size bir faydam olmuyor arkadaşlar diyorsa buraya kadarmış diyebilmeli diyemiyorsa sonuna kadar bizle birlikte savaşmalı.

Bir kilo bildirimi bir menü bildirimi bir nasıl gidiyorsunuz arkadaşlar hedefleri bu hafta yakalayabilir muyuz sohbeti etmek zor mu eğer zor diyen var ise dönsün lütfen

Arkadaşlar bu hafta itibariyle herkesin bireysel analizini yapacağım ve 2 haftada düzelme olmayan arkadaşları maalesef izne ayrıcağım çok üzgünüm o kadar emek veriyorz ve listelerde bakıyorm bizim ekip yine sonlarda e bende cumadan cumaya geleyim listeyi paylaşayım gideyim ozman diyorum uğraşların bir anlamı olmalı..

Ve lütfen herkes kendine dönüp baksın yapamıyorsa ekibi olumsuz etkiliyorsa benim size bir faydam olmuyor arkadaşlar diyorsa buraya kadarmış diyebilmeli diyemiyorsa sonuna kadar bizle birlikte savaşmalı.

Bir kilo bildirimi bir menü bildirimi bir nasıl gidiyorsunuz arkadaşlar hedefleri bu hafta yakalayabilir muyuz sohbeti etmek zor mu eğer zor diyen var ise dönsün lütfen
canım ana listede olan arkadaşların zaten menu paylaşma spor vs haricinde aktif katılım sağlaması grup motivasyonu için şart bence tabi ki özel durumlar olabilir bildilim yapamama hastalık vs ama alt listede devam etme durumu da var sonuçta yarışmadayız yani takım derece olarak sonlarda olacaksa yarışmamızın anlamı da kalmıyor kendi diyet sayfalarımızda devam ederiz.
emeğin çok canım görüyorum listeler challengelar eşler vs. evinden oğlundan eşinden zaman ayırıp bizler için hiçbir çıkarın olmadan bunları yapıyorsun herkese yetişmeye çalışıyorsun ben kendi adıma en başta kendim için sonrasında takım için elimden geleni yapacağıma inanıyorum.

kuzu kaptana yuklenme, kadin da bu fotograf mevzuu geldi mecburen uymak zorunda ne yapsin. kural kuraldir kaptanin insiyatif kullanabilecegi bir durum degil ki... ama senin durumunu anliyorum cok zor bir donemden geciyorsun farkindayim allah yardimcin olsun insallah en kisa surede bitsin sikintilarin.

izine ayrilmak su sureci atlatana kadar sana da iyi gelebilir neden oyle diyorsun ki, bu kadar streslo bir donemde bir de buranin sorumliougunu hissetme bence de zaten yani. ben azicik keyfim kacti diye gecen hafta izine ihtiysc duymustum, senin su doneki biraz toparlaman cok iyi olur zaren o yuzden. kirilmana alinmana gerek yok bosuna uzuyorsun kendini
Canım kaptanla konuştuk
Motivasyonum daha da düşmesin dedim
Biliyorsun oynak benimki 💜

Ya şimdi farkettim benim yazılar neden renkli değil Mehfam Mehfam bilgin var mı seninde siyah

canım ana listede olan arkadaşların zaten menu paylaşma spor vs haricinde aktif katılım sağlaması grup motivasyonu için şart bence tabi ki özel durumlar olabilir bildilim yapamama hastalık vs ama alt listede devam etme durumu da var sonuçta yarışmadayız yani takım derece olarak sonlarda olacaksa yarışmamızın anlamı da kalmıyor kendi diyet sayfalarımızda devam ederiz.
emeğin çok canım görüyorum listeler challengelar eşler vs. evinden oğlundan eşinden zaman ayırıp bizler için hiçbir çıkarın olmadan bunları yapıyorsun herkese yetişmeye çalışıyorsun ben kendi adıma en başta kendim için sonrasında takım için elimden geleni yapacağıma inanıyorum.
Canim sen mimarsin degil mi restorasyon yapiyor misin? En büyük hayallerimden biriydi italyada restorasyon okumak.

Canim sen mimarsin degil mi restorasyon yapiyor misin? En büyük hayallerimden biriydi italyada restorasyon okumak.
evet canım mimarım :KK200:
restorasyon yapıyoruz canım belki duymuşsundur Vakıflar Genel Müdürlüğü. eski eser her türlü camii medrese türbe kilise restorasyonu yapıyoruz. İtalya bu konuda bir numara zaten gitme şansım olmadı ama çok istiyorum :KK19:
sen ne iş yapıyorsun canım

Ben de tam onu yazacaktım. İzmir de olan var mı acaba.
Yok diye biliyorum

kayınvalidem orada Bucada çok korkmuş evdede tekmiş kadın şimdi dışarıda bekliyormuş havada soğuk kaça kadar beklenir 🤷 Allah yardımcıları olsun bir daha yaşatmasın inşallah umarım yıkılan binalar boştur 😔

Günaydın

Çarşamba sabittim dün fazla yemedim, -500.

51.4/50.9/0.5/%0.97

Bir sonraki hedefim 50.5
Çok iyi canım tebrik ederim en fazla 2 haftaya mezuniyet geliyor herhalde 🤩🤩
gecen cuma 62
bu cuma 61.4
fark:0.6
oran:0.967
gelecek cuma hedefi:61.1
Şu sonuca çok çok sevindim biraz hareketlilik menülerine ayar çekmen bence işe yaramış gibi ? Tebrikler iyi ki izne çıkmamışsın 🤗
Günaydin kizlar maalesef +500gr
Diyetisyenimle de konustuk sigara bagimlilari gibi tatli bagimlisi imisim ben. Ayrica tatli kanseri tetikliyormus. Moralim yerlerde. Ama birlikte yenecegiz bunun dedi. Biraz rahatladim. Zaman alacak ama pes etmeyecegim.
Cherry Mom Cherry Mom gruba ayrica özür borcluyum. 😔
Bence moralinin yerde olacağı bir durum yok diyetisyenin durumu abartmış gibi geldi bana 🙈😶 tatlı bağımlısı olsan yemediğinde kriz gibi şeylet geçirmen lazım o kadar kötü oluyor musun ? Atıyorum en yoğun işinde gücünde bile tatlı mı oluyor aklında pek sanmam menülerinde o kadar tatlı şeyler bile yok senin..
Ama kesinlikle dengesiz gidiyorsun en az 7 haftadır 81 82 git gel yapıyorsun başka bir ekipte olsan bu kadar uzun süre listede tutmazlardı seni açık ve net. Sana karşı sorumluluğum olduğu gibi onların motivasyonu kırılmasın diyede uğraşıyorum kimse sonunca olan bir ekip içerisinde yer almak istemez ve sen çoğunlukla takım Ortalamasını çok kötü etkiliyorsun canım.
Bugünden sonra istikrarını koruyabilecek misin ? Bir haftada +500 çok fazla reglide değilsin sanırım değil mi neden bu kadar fazla artı geldi sence dün ne yedin menünü hatırlayamadım

Günaydınn hanımlar ,

Geçen cuma: 70,1 idi
Bugün : 69,8
Fark: 0,300 - :KK14:
Oran: 0,43

Hedef: 68,8 bu hedef olursa tam 10 kilo vermiş olacağım. İstediğim 6 lı rakamı bu şekilde görmek değil haftaya hedef olduğunda kutlarım :KK69:
Bu hafta sporsuz ve sindirim problemi ile geçti bunların üzerine yoğunlaşacağım.

Eki Görüntüle 2713003

Cherry Mom Cherry Mom Namaria Namaria
Tebrikler canım 🤗 ama amaaa kesinlikle sporları azalttın canım dikkat etmen lazım zumbalarr gelsiiinn artıkk 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️
geçmiş olsun canım iyi mi şimdi?
Çok teşekkürler canım ❤️
Günaydın kızlar

Kilo bildirimi
Geçen cuma: 76.8
Bugün: 76.2
Fark: - 600 gr
Yüzde: 0,761
Hedef: 75.7 (hedefi biraz küçük tutayım bu hafta)

Uykusuz bir gecenin ardından artı geleceğim diye korktum ama şükür gelmedim. Oğlum fena değil. Gece pek uyumadı. 3 kere kustu. İshal şimdi de. Reflör verdim. Muz, patates falan yedirmeye çalışıyorum ama bir iki lokma ancak yedi. Yicecek konusunda bir önerin olur mu doktorcum Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Sizede çok geçmiş olsun tekrardan kaderdaşım 😔 çok iyi eksi tebrik ederim karşılığını alman sevindirici 🤩🤩
Geçmiş olsun kaptanım emre oğlun sanırım. Noluyor böyle miniklere ya
Çok teşekkürler canım❤️
Tebrik ederim canım ailenin yanında olmana rağmen iyi idare ettin 🤩🤩
Gecen cuma: 64
Bugün : 64
Fark. : 0
Yüzde. : 0

hedef: 63.5
Ahh painnn vahh painn 😔 bir doğum günü bize neler yaptı neyseki sabite çektin ne yapalım ama son 2 gün kabak yedin sanada yazık 😑şimdi diğer cocugun doğum günü vardı değil mi ? Üst üste artı gelme şansın yok şimdiden söyleyeyim 🤯🤯🤯
Geçmiş olsun kaptanm 🙁
Teşekkür ederim canım ❤️
Çok geçmiş olsun kaptanım. Hemencecik iyileşir inşallah kuzu
Teşekkür ederim canım ❤️
Gecen cuma: 72.8
Bugun: 72.4
Fark: 0.4
Yuzde: %0.54
Hedef: 72.00
Tebriklerr canım kilo olarak çok iyi gidiyorsun menülerde çok iyi amaa ekip katılımın çok az lütfen biraz daha ekip içinde ol olur mu ? Buda takım kuralı sonuçta konuşmak paylaşmak bu işin motivasyonu olmazsa olmaz 🤷
cok gecmis olsun ya tam hastalik mevsimi vala acayip gerildim
Çok teşekkürler canım ❤️
Geçen cuma 67.6
Bugün 68.4
Fark +800 GrEki Görüntüle 2713036
Ah canım 😔 yine bir doğumgünüzede 🤯
Bu hafta bombaaaa giib bekliyorm seniiiii

Back
X