- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.042
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #376.401
Canım buradaki emeğin fazlasıyla farkındayım kendi adıma. Çok güzel bir enerji var bu grupta. Bu parayla bile satın alınamayacak bir olay. Bu vesileyle emeklerin için sana da tekrar teşekkür etmiş olayım. tabiikiArkadaşlar bu hafta itibariyle herkesin bireysel analizini yapacağım ve 2 haftada düzelme olmayan arkadaşları maalesef izne ayrıcağım çok üzgünüm o kadar emek veriyorz ve listelerde bakıyorm bizim ekip yine sonlarda e bende cumadan cumaya geleyim listeyi paylaşayım gideyim ozman diyorum uğraşların bir anlamı olmalı..
Ve lütfen herkes kendine dönüp baksın yapamıyorsa ekibi olumsuz etkiliyorsa benim size bir faydam olmuyor arkadaşlar diyorsa buraya kadarmış diyebilmeli diyemiyorsa sonuna kadar bizle birlikte savaşmalı.
Bir kilo bildirimi bir menü bildirimi bir nasıl gidiyorsunuz arkadaşlar hedefleri bu hafta yakalayabilir muyuz sohbeti etmek zor mu eğer zor diyen var ise dönsün lütfen

Benim için hafta sonları aktif olmak zor. Eşime ve oğluma vakit ayırmaya çalışıyorum hafta sonu. Bir de hafta içi pek çalışmadığım için hafta sonu ders çalışıyorum. Bunun dışında benden tam destek hep destek inşallah.