• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok kaptanım sebep doğum günü değildi aslında, sadece yarım açma ve ince dilim pasta yemiştim ki öğün olarak yedim onları bi de.
Can sıkıcı bir durum yaşandı o gün ve stresi 3 gün sürdü hatta hatırladıkça içim yine rahatsız hissediyor. Bu stres kaynaklı gece 11 de oturup fazla fazla kahvaltı yaptım.(1.5 aydır ilk defa çok aşırı doydum.)
2. Sebep is spor. Günlük hareketle, adımla, bisikletle filan olmuyor, benim bünyem uzuuun uzun kardiyo gerektiriyor.
Haftaya hedefimi de geçerim inşallah. 2.doğum gününde kimse gelmezse birşey de yemem. Yersem de extrandan 1 saat eliptik cezası veriyorum kendime.
Şimdi anladım canım
Evet sen geçen hafta bir farklıydın ben sebep doğum günü sandım orda yediklerin olmasa bile onun meşguliyeti seni sporundan odağından uzaklaştırmış olabilir biraz buradandan uzaktın geçtiğimiz hafta
Umarım bu hafta daha iyi olur tatlım genel olarak sende bir sorun yok zaten 🤗 canını sıkan ne ise onuda çözersin inşallah ♥️

Cherry Mom Cherry Mom Kaptanım bir şey daha var, aslında listeye yakın zamanda girmiş olsam da 16 Eylülde tam 69 kiloyla başlamıştım. Diğer takımdaki 2 haftalık deneme süresi dolduktan sonra burada da 2 hafta bekleme süremi bitirdim. Bu süreçte toplam 5 kilo gitti. Yani hızlı giden o ilk 5 kiloyu hep deneme süreçlerinde verdim.

Deneyimli olan size ve diğer arkadaşlara sorum, aynen devam mı etmeliyim. Yavaşlama döneminde ne yapmalıyım. Siz ne yaptınız?
Haklısın transfer olduğun için katmerli bekleme süren oldu 🙈

Sporlarına Namaria Namaria da söylemiş mutlaka cardio eklemelisin YouTubeda 15 dakika hızlı yağ yakımı videoları var veya yarım saat çok iyi terletir günde 2 bile yapsan düzenli bir şekilde değişim muazzam olur 🤩

Aynen canım, bir zamanlar jillian michaels 30 day shred yapiyordum iyi geliyordu hem sadece 30 dklik idi. Artik youtube da yok o videolari. Ben de eliptik yapiyorum artik hem cocuklar ayagima dolanmiyor eliptikte olunca boylece ezmiyorum onlari ama iyice terlemem icin en az 1 saat eliptikte kalmam gerekiyor.

Bakalim biraz eliptikle gideyim videolar da eklerim sonra.
Chloe ting var canim ben onu yapiyorum gayet etkili eliptikten sıkılırsan ona da bakabilirsin 💞
Ben youtubedan istedigim videolarini indirdim flasa attim televizyona takip evde yapiom

Geven hafta 81.20
Bu hafta 81.45

Cherry Mom Cherry Mom gelir gelmez çektim
Yemek yiyecegim yazamazsam haberin olsun

Eklentiler

• 20201030_182713.webp
    20201030_182713.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 33
Geven hafta 81.20
Bu hafta 81.45

Geven hafta 81.20
Bu hafta 81.45

Şimdi anladım canım
Evet sen geçen hafta bir farklıydın ben sebep doğum günü sandım orda yediklerin olmasa bile onun meşguliyeti seni sporundan odağından uzaklaştırmış olabilir biraz buradandan uzaktın geçtiğimiz hafta
Umarım bu hafta daha iyi olur tatlım genel olarak sende bir sorun yok zaten 🤗 canını sıkan ne ise onuda çözersin inşallah ♥️
Aynen herseyim eksik olunca burada muhabbete girmeye de yuzum olmadi.😞
Haklısın transfer olduğun için katmerli bekleme süren oldu 🙈

Sporlarına Namaria Namaria da söylemiş mutlaka cardio eklemelisin YouTubeda 15 dakika hızlı yağ yakımı videoları var veya yarım saat çok iyi terletir günde 2 bile yapsan düzenli bir şekilde değişim muazzam olur 🤩
Ben jillian’alisik oldugum icin diger videolara hic bakmiyordum bile, artik farkli videolarin arastirmasina da gireyim.👍
Chloe ting var canim ben onu yapiyorum gayet etkili eliptikten sıkılırsan ona da bakabilirsin 💞
Ben youtubedan istedigim videolarini indirdim flasa attim televizyona takip evde yapiom
Buna hemen bugün bakayım canım, teşekkür ederim

Paiinnnnnnn tuvalet kağıdı mı kız buuuuu Allah seniiiii :olamaz: :-) :-) :-) :-) :-)
Ay ben de diyorum, ne tuvalet kağıdı noluyor. Alıntıda resim çıkmayınca😄
Ya normal kağıtlara kıyamıyorum. Bir de bunu hemen yırtıp yok etmek kolay oluyor. Eşim kilomu öğrenmeye çalışıyor da o yüzden hemen imha ediyorum wc kağıdını.😂😂😂

Aynen herseyim eksik olunca burada muhabbete girmeye de yuzum olmadi.😞

Ben jillian’alisik oldugum icin diger videolara hic bakmiyordum bile, artik farkli videolarin arastirmasina da gireyim.👍

Buna hemen bugün bakayım canım, teşekkür ederim

Ay ben de diyorum, ne tuvalet kağıdı noluyor. Alıntıda resim çıkmayınca😄
Ya normal kağıtlara kıyamıyorum. Bir de bunu hemen yırtıp yok etmek kolay oluyor. Eşim kilomu öğrenmeye çalışıyor da o yüzden hemen imha ediyorum wc kağıdını.😂😂😂
Canım aslında saklanacak bir kilon yok yani. 64 nedir ki biz onu cebimizden çıkartıyoruz 😂😂

Çok iyi canım tebrik ederim en fazla 2 haftaya mezuniyet geliyor herhalde 🤩🤩

Şu sonuca çok çok sevindim biraz hareketlilik menülerine ayar çekmen bence işe yaramış gibi ? Tebrikler iyi ki izne çıkmamışsın 🤗

Bence moralinin yerde olacağı bir durum yok diyetisyenin durumu abartmış gibi geldi bana 🙈😶 tatlı bağımlısı olsan yemediğinde kriz gibi şeylet geçirmen lazım o kadar kötü oluyor musun ? Atıyorum en yoğun işinde gücünde bile tatlı mı oluyor aklında pek sanmam menülerinde o kadar tatlı şeyler bile yok senin..
Ama kesinlikle dengesiz gidiyorsun en az 7 haftadır 81 82 git gel yapıyorsun başka bir ekipte olsan bu kadar uzun süre listede tutmazlardı seni açık ve net. Sana karşı sorumluluğum olduğu gibi onların motivasyonu kırılmasın diyede uğraşıyorum kimse sonunca olan bir ekip içerisinde yer almak istemez ve sen çoğunlukla takım Ortalamasını çok kötü etkiliyorsun canım.
Bugünden sonra istikrarını koruyabilecek misin ? Bir haftada +500 çok fazla reglide değilsin sanırım değil mi neden bu kadar fazla artı geldi sence dün ne yedin menünü hatırlayamadım

Tebrikler canım 🤗 ama amaaa kesinlikle sporları azalttın canım dikkat etmen lazım zumbalarr gelsiiinn artıkk 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

Çok teşekkürler canım ❤️

Sizede çok geçmiş olsun tekrardan kaderdaşım 😔 çok iyi eksi tebrik ederim karşılığını alman sevindirici 🤩🤩

Çok teşekkürler canım❤️

Tebrik ederim canım ailenin yanında olmana rağmen iyi idare ettin 🤩🤩

Ahh painnn vahh painn 😔 bir doğum günü bize neler yaptı neyseki sabite çektin ne yapalım ama son 2 gün kabak yedin sanada yazık 😑şimdi diğer cocugun doğum günü vardı değil mi ? Üst üste artı gelme şansın yok şimdiden söyleyeyim 🤯🤯🤯

Teşekkür ederim canım ❤️

Teşekkür ederim canım ❤️

Tebriklerr canım kilo olarak çok iyi gidiyorsun menülerde çok iyi amaa ekip katılımın çok az lütfen biraz daha ekip içinde ol olur mu ? Buda takım kuralı sonuçta konuşmak paylaşmak bu işin motivasyonu olmazsa olmaz 🤷

Çok teşekkürler canım ❤️

Ah canım 😔 yine bir doğumgünüzede 🤯
Bu hafta bombaaaa giib bekliyorm seniiiii
aslinda menulerimde cok bi degisiklik yok kuzu, yine ayni gidiyorum. ama sanirim o kilonum sabitlendigi haftam ovulasyon donemiydi ondan oyoeydim ben ovulasyonlarda davul gibi sisiyoeum cunku. cok sukur yine dusmeye basladi.

Ortalamamız 0,29 oldu teşekkürler nota aldık
Notun okunmuyor yalnız okunur şekilde tekrar paylaşır mısın bu şekilde bildirim olmaz hiç okunmuyor
Bu durumda haftaya o notayı sildirmek için çok gayret gerekiyor. Bu motivasyonla gidelim inşallah önümüzdeki hafta. Bence ilk olarak hafta sonunu kaçamaksız geçirmek için herkes ortisinin yakasına yapışsın😎 Yakandayım ortim kirmizigitar kirmizigitar 😘 Yarın da eksiksiz katılalım challenge a. 🙏

Yoldan geldiğimde tartılmıştım biliyorsunuz ilçede görev yapıyorum yaklaşık 3 saat yol olunca. Yemek yemeden üstümdeki fazlalık çıkınca ev falan derken gecem haftaki kilo cıktı

Eklentiler

• 20201030_185816.webp
    20201030_185816.webp
    9 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaşlar bu hafta itibariyle herkesin bireysel analizini yapacağım ve 2 haftada düzelme olmayan arkadaşları maalesef izne ayrıcağım çok üzgünüm o kadar emek veriyorz ve listelerde bakıyorm bizim ekip yine sonlarda e bende cumadan cumaya geleyim listeyi paylaşayım gideyim ozman diyorum uğraşların bir anlamı olmalı..

Ve lütfen herkes kendine dönüp baksın yapamıyorsa ekibi olumsuz etkiliyorsa benim size bir faydam olmuyor arkadaşlar diyorsa buraya kadarmış diyebilmeli diyemiyorsa sonuna kadar bizle birlikte savaşmalı.

Bir kilo bildirimi bir menü bildirimi bir nasıl gidiyorsunuz arkadaşlar hedefleri bu hafta yakalayabilir muyuz sohbeti etmek zor mu eğer zor diyen var ise dönsün lütfen
Zor değil tabiki kapticim 🤗 ama özelden de atmıştım ya biraz kritik diye, duygusal konular filan da açıldı kötü oldum ablamla ilgili,yeni toparladım ;)
Yani bundan sonra tam gaz devam kesinlikle :super:
Daha da çok sohbet etmeye çalışıcam sayfada da sen üzülme kuzuuu 😍😘😘😎

Çok iyi canım tebrik ederim en fazla 2 haftaya mezuniyet geliyor herhalde 🤩🤩

Şu sonuca çok çok sevindim biraz hareketlilik menülerine ayar çekmen bence işe yaramış gibi ? Tebrikler iyi ki izne çıkmamışsın 🤗

Bence moralinin yerde olacağı bir durum yok diyetisyenin durumu abartmış gibi geldi bana 🙈😶 tatlı bağımlısı olsan yemediğinde kriz gibi şeylet geçirmen lazım o kadar kötü oluyor musun ? Atıyorum en yoğun işinde gücünde bile tatlı mı oluyor aklında pek sanmam menülerinde o kadar tatlı şeyler bile yok senin..
Ama kesinlikle dengesiz gidiyorsun en az 7 haftadır 81 82 git gel yapıyorsun başka bir ekipte olsan bu kadar uzun süre listede tutmazlardı seni açık ve net. Sana karşı sorumluluğum olduğu gibi onların motivasyonu kırılmasın diyede uğraşıyorum kimse sonunca olan bir ekip içerisinde yer almak istemez ve sen çoğunlukla takım Ortalamasını çok kötü etkiliyorsun canım.
Bugünden sonra istikrarını koruyabilecek misin ? Bir haftada +500 çok fazla reglide değilsin sanırım değil mi neden bu kadar fazla artı geldi sence dün ne yedin menünü hatırlayamadım

Tebrikler canım 🤗 ama amaaa kesinlikle sporları azalttın canım dikkat etmen lazım zumbalarr gelsiiinn artıkk 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️

Çok teşekkürler canım ❤️

Sizede çok geçmiş olsun tekrardan kaderdaşım 😔 çok iyi eksi tebrik ederim karşılığını alman sevindirici 🤩🤩

Çok teşekkürler canım❤️

Tebrik ederim canım ailenin yanında olmana rağmen iyi idare ettin 🤩🤩

Ahh painnn vahh painn 😔 bir doğum günü bize neler yaptı neyseki sabite çektin ne yapalım ama son 2 gün kabak yedin sanada yazık 😑şimdi diğer cocugun doğum günü vardı değil mi ? Üst üste artı gelme şansın yok şimdiden söyleyeyim 🤯🤯🤯

Teşekkür ederim canım ❤️

Teşekkür ederim canım ❤️

Tebriklerr canım kilo olarak çok iyi gidiyorsun menülerde çok iyi amaa ekip katılımın çok az lütfen biraz daha ekip içinde ol olur mu ? Buda takım kuralı sonuçta konuşmak paylaşmak bu işin motivasyonu olmazsa olmaz 🤷

Çok teşekkürler canım ❤️

Ah canım 😔 yine bir doğumgünüzede 🤯
Bu hafta bombaaaa giib bekliyorm seniiiii
Kesinlikle ;)

Arkadaşlar merhaba
Öncelikle hepiniz kusura bakmayın benim yüzümden nota almışız
Biliyorsunuz sağlık problemim nedeni ile bir süredir aktif olamıyordum
Izne ayrılmak istememe sebebim motivasyonum düşmesin diyeydi
Biliyorsunuz hepinizle diyet dışında da çok şey paylaştık hepinizi görmeden ayrı ayrı sevdim o yüzden de ayrılmak istemiyordum
Ama bugün gelinen bu nokta konuştuklarımız gerçekten kalben istenmediğimi anladım
Herşey için teşekkür ediyorum umarım gonlunuzdekine kısa sürede kavuşursunuz
Hakkınızı helal edin

Cherry Mom Cherry Mom Kaptanım bir şey daha var, aslında listeye yakın zamanda girmiş olsam da 16 Eylülde tam 69 kiloyla başlamıştım. Diğer takımdaki 2 haftalık deneme süresi dolduktan sonra burada da 2 hafta bekleme süremi bitirdim. Bu süreçte toplam 5 kilo gitti. Yani hızlı giden o ilk 5 kiloyu hep deneme süreçlerinde verdim.

Deneyimli olan size ve diğer arkadaşlara sorum, aynen devam mı etmeliyim. Yavaşlama döneminde ne yapmalıyım. Siz ne yaptınız?
Cnm haftada 1-2 gün hurma yoğurt ya da yoğurt ağırlıklı başka menü tavsiye ederim kesin gibi bişey :)

Back
X