Gelebildim

Kızlar nota almadık 5. Olduk.
SaskinAnne
yi önce bildirimsiz izin sonra, + kg izin sonra, sonra sabit geldim dedi sabit izin , sonra not okunmayınca bildirimsiz izin / sonra ayrılmak istiyorum diyince ayrılmak istiyor bildirimsiz falan...... diye diyee devamlı oynadım durdum en son
ayrılmak istiyor notu okunmadığı için bildirimsiz geçtim cidden tarih flann hiç okunmuyor sıkıntı olmasın dedim diğer takımlarca.
SaskinAnne
konuyu + /- gelmeye bağlamış ama konu asla bu değil beni burada bilen bilir kimseyi + geldi diye ekipten göndermek istemem birazcık cabası ve ekibe saygısı varsa benim için yeterlidir.
Kronik rahatsızlıkların, iş hayatın , çocuğunun rahatsızlıkları ,eşinle olan problemler bir çok şey senin burada yarışmanı zorlaştırıyor.
Spor yapıyorum diyorsun ama benim sana dair spor tablolarım genellikle boş

paylaştığım tablolardan bakınız .. geçtiğimiz hafta hem etiket hem genel dönüp dönüp en az 4 kez hedef kg istedim onu bile senden alamadım

artık kendim minimum hedef yazdım.
Ortaklarda genellikle aktif olmadın olduğundada hep ortakların sana destek çıkmaya çalıştı
kirmizigitar
gibi
Hedef60kgolmak
gibi hep onlar seni destekledi cesaretlendirdi ama senin onları motive ettiğini pek göremedim.
Hiç artı gelmedim bildirimi yaptım vs diyorsun bu nedemek oluyor benim senle kişisel bir sıkıntım olabilir mi ? Tabiki asla aksine kimseye olmadığı kadar sana anlayışla yaklaştığımı düşünüyorum
Sabah gözümü açtım senin paylaşımını okudum akşama kadar senin bildiirmini bekledim dediğim gibi listemizin işi öğlen olmadan bitmişken neden seninle bütün gün uğraştım durdum ki halim harap bir günde iken... Sana telefonda lütfen yorma beni dedikçe yordun canın sağolsun. Daha fzla polemik olmasın lütfen yada daha sonraki günler de falan olsun kotamı doldurdum

:)
Yarışmaya 6 ay sonra tekrar girebilirsin istersen. Alt listede olmana bir engel yok ama bu şartlarda ikimiz iiçinde alt liste ne kadar verimli olur bilemem sana bir faydam olabileceğini açıkca düşünemiyorum tükenmişlik sendromuna girdim bugün tükendim

:)