Cherry Mom
canım bak
Özelden yazdiklarimda da seni kıracak başını ağrıtacak uğraştıracak birşey yazmadım
Burada öyle bir bahsediyorsun ki takım diyelim benim yüzümden nota almıştı. Ya bana gelene kadar herkes 1 kilo mu verdi arti geken hic yok mu?
Güzellikle anlatmaya çalıştım dedim ki sabah geç kalıyordum unuttuğum son anda aklıma geldi kusur bakma sende bana kusura bakma dedin kapattık
Ben sana izne ayrılmak istemiyorum dedim motivasyonum düşer benim için kötü olur dedim tamam dedin
Sonra 8e kadar bildirim yao dedin tamam dedim
Yol şişkinliği oldu üstümde de kazak vardı ben zannettim ki ne olursa olsun bugün tartı resmi paylaşırsam grup kurtulacak
Eve geldim kızımı bile öpmeden tartiya çıktım bu defa sen artı geldin ine ayiricam dedin
Ee sabah öyle konuşmamıştık dedim
Sonra paylaşım yapma tekrar tartılayım bekle dedim
Ağırlıkları çıkarıp tartıldım _250 gr.
Neyse bu defa görüntü net değil dedin. Onda haklıydın ama bugün çekmiştim 10 defa ektim böyle cıktı
Bana neden ısrar ediyorsun dedin
Başka takıma da geçebilirsin dedin bende sana alıştım size dedim
Dedim ki canım ben çok hastaydım yazamadım giremedim aktif olamadım
Biliyorum dedin anlayışlı da davrandın
Ama konuşma öyle bir yere vardı ki okudukça gözümden yaş geldi. Ha dedim Saskin istenmiyorsun
Sana beni temelli çıkar diye de kendim dedim
Umarım basa dönmem ve kötü olmaz
Ve yine umarım sizin için iyi olur
Benim kimseyle düşmanlığım yok
Kimseye kirginligimda yok
Bunları yazmamın sebebi seni suçlamam değil
Yarın kotan varken çocuğun iyiyken ve başının ağrısı geçmişken bu yazdıklarımı oku ve hatanın bende olan kısmını bana şöyle diye yazdım
Tekrar geçmiş olsun