• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Akrepcg arkadasimiz derhal daimi fahri challege birincisi secilip challengedan ayrilmali 😂😂
10bin üstü gelmek bile yetmiyo Pain Killer Pain Killer ortim masallah sana da 😍
katiliyorum ya, kizlar challage mokunu cikariyo🤣🤣🤣 hic makul adimlar yok yani🤣🤣🤣🤣

biz gecrn hafta yuruyelim hiraz dedik 12 bin kusur adim yaomistik, cocuk yarisindam fazlasini kuvagimizda grcirdi, kendimizi mi tasiyalim onu mu iyice pertimiz cikti, maymun bebek arabasina da binmiuo... ben yurumeyi cok severim.cok ta yururdum.eskiden ama yok yani suan sartlar cok zorluyo, firsat bulabilei bolca tebrik ederim, yarismadan cekiliyprum🤣🤣🤣

ay kaptan afise etmis beni butun kirli camasirlarimi dokmus ortaya :) ilk kurban da neden bensem😝🙄 neyse karnem cok ta fena degilmis hani🤣🤣🤣 spor konusunda eksik olsam da menuler ve kilo verme iyiymis.

yalniz ben geuba 67 le girmisim onu unutmusum. diyete basladihimda 69.5 tum. 2 kilo verdikten sonra girmisim gruba:) tuh...

eline emegine saglik kaptancim, resmen canini disine takip inanilmaz emek vermissin. elimden geleni yapmaya calisiyorum biliyosun, insallah daha da iyi olacak...
6li rakamlarda 3 ay gibi bi surede yaklasik 8-9 kilo vermek (ki ev kosullarindasin cok dışarı cikamiyordun) bence muazzam 👍 tebrik ederim canim masallah 💞

katiliyorum ya, kizlar challage mokunu cikariyo🤣🤣🤣 hic makul adimlar yok yani🤣🤣🤣🤣

biz gecrn hafta yuruyelim hiraz dedik 12 bin kusur adim yaomistik, cocuk yarisindam fazlasini kuvagimizda grcirdi, kendimizi mi tasiyalim onu mu iyice pertimiz cikti, maymun bebek arabasina da binmiuo... ben yurumeyi cok severim.cok ta yururdum.eskiden ama yok yani suan sartlar cok zorluyo, firsat bulabilei bolca tebrik ederim, yarismadan cekiliyprum🤣🤣🤣
Ahaha kiyamam ya ne sartlarda atiyoruz adimlari gene birincilik gelmiyor 😂😂
Ben de challenge diye çıktım bugün donerken elimde baya agir alisveris posetleri arkadaşım aradi seni aliyim avmden diye yok dedim yurucem challenge var 😂
Su an kimildayamiyorum agridan 🙃
Arkadaslari tebrik eder yarismadan cekilip hit cardio antremanlarima dondugumu beyan eder tesekkurlerimi sunarim 🤣🤣

6li rakamlarda 3 ay gibi bi surede yaklasik 8-9 kilo vermek (ki ev kosullarindasin cok dışarı cikamiyordun) bence muazzam 👍 tebrik ederim canim masallah 💞
fena degil dimi:) formumu cocuga borcluyum:) "seni bu hale ben getirdim anne ben kurtaricam bu kilolardan merak etme" diyo resmen:)

ev dubleks cocuk kopuk ucurtma olunca bakma spor puanindan saymiyor kimse ama baya bildigin depar atiyorum hetgun saatlerce🤣🤣🤣

fena degil dimi:) formumu cocuga borcluyum:) "seni bu hale ben getirdim anne ben kurtaricam bu kilolardan merak etme" diyo resmen:)

ev dubleks cocuk kopuk ucurtma olunca bakma spor puanindan saymiyor kimse ama baya bildigin depar atiyorum hetgun saatlerce🤣🤣🤣
Fena degil degil harika analizin 😍
Masallah Allah saglicakla buyutmeyi nasip etsin 🥰

Pazartesi iş başı artık yürüyemem her halde. Havalar iyi iken metro ya 1 durak geç biniyordum. Artık oylede yapamam. Pazartesi ve çarsambayı size bırakiyorum.😁😁😁
Yaaa is hayatina hoşgeldin canim elveda 15bin adimli birincilikler 😂🙃 hem is hem challenge yapmak zor kendimden biliom valla

Tmm aklımda olsun. Şu günlerde doymayan bir beyne sahibim 🙄
Ben hep doymayan mide göz beyin e sahibim kuzum dert etme böyle alisiyorsun bı yerde 😃
Ay kızlar kahvaltıyı fazla kaçırınca akşam bişi yeme ihtiyacı hissetmedim. Şimdi de bir açlık geldi ki sormayın :confused: midemi suyla kandırmaya çalışıyorum. Suyumun içine attığım limona diktim gözümü😂 o haldeyim yani 😂 az yemekli bir şeyler izleyeyim. Belki yemiş kadar olurum :confused:
Ortiii yapma krize baglatmadan yoğurt tarçın zerdeçal ile hallet bence öğün atlamak bu yüzden çok tehlikeli :dua:

kirmizigitar kirmizigitar

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI BİREYSEL ANALİZ

Yarışma başlangış tarihi: 27.07.20
Yarışma Başlangıç kilo : 67.6
Liste giriş tarihi : 14.08.20 / 687. Etap

Liste sonuçları:
687.Etap : kirmizigitar (67,1/ 66,4/0,7/%1,04)
688 Etap : kirmizigitar (66,4/65,5/0,9/%1,36)
689.Etap : kirmizigitar (65,5/65/0,5/%0,76)
690.Etap : kirmizigitar (65/64,1/0,9/%1,38)
691.Etap : kirmizigitar (64,1/63,5/0,6/%0,94)
692.Etap : kirmizigitar (63,5/64,7/+1,2/-%1,89)
693.Etap : kirmizigitar (64,7/62,8/1,9/%2,94)
694.Etap : kirmizigitar (62,8/63/+0,2/-%0,32)
695.Etap : kirmizigitar (63/62,1/0,9/%1,43)
696.Etap : kirmizigitar (62,1/62,3/+0,2/-%0,32)
697.Etap : kirmizigitar (62,3/62/0,3/%0,48)
698.Etap : kirmizigitar (62/61,4/0,6/%0,97)

=>>> 3 ayda verilen kilo 6.2 kg <<<=

Menü paylaşımı: EKİM AYI
23-30 Ekim Menü Paylaşım Listesi = Tüm hafta eksiksiz paylaşım yapılmış +
16-23 Ekim Menü Paylaşım Listesi = Tüm hafta eksiksiz paylaşım yapılmış +
9 - 16 Ekim Menü Paylaşım Listesi = Hafta içerisinde 1 eksik bildirim
2-9 Ekim Menü Paylaşım Listesi = Hafta içerisinde 1 eksik bildirim

SPOR TABLOSU
23-30 ekim haftanın 6 günü spor yapılmış ortalama puanı 72p
16-23 Ekim haftanın 1 günü spor yapılmış puanı 71 p
9-16 Ekim Haftanın 3 günü spor yapılmış ortalama puanı 133p
2-9 Ekim haftanın 3 günü spor yapılmış ortalama puanı 85 p

Özet:
Yarışma sürecindeki 3 ay içinde 3 kez artı gelinmiş bunların ikisi 200er gramlık tolere edilebilir kilo alımları olmuştur.
Rapordanda anlaşılacağı üzere menü paylaşımları oldukça düzenlidir.
Spor tablosunda son haftada gün bazında gelişme gözlemlenmekte bunun devamını dileriz.

Motivasyonun daim olsun gayet güzel gidiyorsun kirmizigitar kirmizigitar :nazar:
Emnisim kaptanim senin bı ajandan felan mi var kesin excellerce bilgiler tutmusundur korkuyom :KK23:

redsonja87 redsonja87 canım selam iyisin umarım 🤗 bir konuda uzmanlığını istesek acaba yorumun ne olur müsait olduğunda dönersen çok seviniriz ☺️☺️
Amor-a Amor-a iki ay önce kiralık eve taşındı ama ev sahibi evi satmış yeni sahibide ben oturacağım diyormuş bu durumda 1 yıllık kontrat geçersiz mi oluyor 🙈
Selam hanımlar.. Birkaç gündür aklımdaydınız yazacaktım ben de gruba zaten. Tesadüf oldu ☺️
Yeni ev sahibi evi ne zaman aldı ve size evi alış tarihinden itibaren 1 ay içerisinde yazılı bildirim/ihtar yaptı mı? Amor-a Amor-a

Ay kızlar kahvaltıyı fazla kaçırınca akşam bişi yeme ihtiyacı hissetmedim. Şimdi de bir açlık geldi ki sormayın :confused: midemi suyla kandırmaya çalışıyorum. Suyumun içine attığım limona diktim gözümü😂 o haldeyim yani 😂 az yemekli bir şeyler izleyeyim. Belki yemiş kadar olurum :confused:
Cok alemsin 😂böyle durumlarda bir bardak ilik süt iciyorum ben. Gerci diyetisyenim findik badem yiyebilrsin dedi 10 tane kadar.

Bizim ev de iki katli inan günde en az 10 kere inip cikiyorum artik telefonumu da yanimda gezdireyim bari hic olmazsa adimdan sayar 😂

gunaydin arkadaslar saglikli huzurlu bol eksili gunler 💞
images (13).webp

Selam hanımlar.. Birkaç gündür aklımdaydınız yazacaktım ben de gruba zaten. Tesadüf oldu ☺️
Yeni ev sahibi evi ne zaman aldı ve size evi alış tarihinden itibaren 1 ay içerisinde yazılı bildirim/ihtar yaptı mı? Amor-a Amor-a
Henüz anlaşma halinde. Dün evi görmeye geldi. İhtar çekmedi ama ona da ev sahibiyle benim aramızda anlaşacağımız söylenmiş. Arada emlakçı bişeyler yapmaya çalışıyor bilmiyorum. Bana da ev sahibinin taşınma masrafını vs ödeyeceğini söyledi ama net değil. Nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum.

Henüz anlaşma halinde. Dün evi görmeye geldi. İhtar çekmedi ama ona da ev sahibiyle benim aramızda anlaşacağımız söylenmiş. Arada emlakçı bişeyler yapmaya çalışıyor bilmiyorum. Bana da ev sahibinin taşınma masrafını vs ödeyeceğini söyledi ama net değil. Nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum.
Sizin ev sahibi ile anlaşma gibi bir mecburiyetiniz yok. Ev sahibi sizinle yapmış olduğu kira kontratı ile bağlı. Karşı tarafa evi alsın diye sizinle anlaşacağını söylemiştir tabii ancak dediğim gibi sizin şu anki ev sahibi ile anlaşma gibi bir mecburiyetiniz yok. . Yeni ev sahibi de evi alırsa size 1 ay içerisinde ihtar çekmesi gerekiyor. O ihtardan itibaren 6 ay süreniz var. 6 ay içerisinde evi boşaltabilirsiniz. Evi boşaltmazsanız da yeni ev sahibi 6 ay sonunda tahliye davası açıp sizi evde çıkartabilir. Ama tabi burada yeni ev sahibinin uyması gereken kanuni sürelerde bu işlemleri yapması gerekiyor. Bu süreleri kaçırırsa -örneğin 1 aylık ihtar süresi- açtığı dava onun aleyhine sonuçlanır.

Sözün özü; siz şu an ki ev sahibiniz ile herhangi bir anlaşma yapmak zorunda değilsiniz. Çıkmıyorum derseniz hiçbir şey yapamaz. Yeni ev sahibinin de hakları yukarıda anlattığım gibi. Nereden baksanız en az 7 ay daha şu anki evinizde oturmaya devam edebilirsiniz. Onun dışında ev sahibi şayet taşınma masraflarını karşılayacağım vs dediyse o kısım da artık size kalmış. İster şimdi çıkarsınız, ister 7 ay sonra hatta belkide yeni ev sahibi süreleri kaçırır ve dava açmazsa daha uzun süre bile oturursunuz. Seçim sizin. Anlatabilmişimdir umarım..

Back
X