• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy kaptanım canım benim siz iyi geliyorsunuz bana nasıl bırakırım😍😍😘😘

Ben de çok sevinemiyorum ama benim sebebi bu hafta veremezsem diye 😂😂

Ama uğraşacam kaptanım merak etme, hiç hiç olmasa bile 300 gr vercem.:dua::dua::dua:
Paiiiinnn süpersin listenin bir numarasisin bende sonuncu olarak tebrik edeyim dedim 😍 lütfen 300 300 dür ve de iyidir onu da diyim yoksa benim bu kadar diye degil 🤣

Paiiiinnn süpersin listenin bir numarasisin bende sonuncu olarak tebrik edeyim dedim 😍 lütfen 300 300 dür ve de iyidir onu da diyim yoksa benim bu kadar diye degil 🤣
Ablamla konusuyoruz diyo ki almis 10 gunde 100 gr verdim abla hic vermemekten iyidir almaktan cok daha iyidir dedim guluyoz 6lari gormus cok mutlu 😍
Aynen canim 300 600 farketmez veriyosan sorun yok gonul ister bir anda gitsin ama olmuyor kalici gitsin yavas gitsin 🥰

Ablamla konusuyoruz diyo ki almis 10 gunde 100 gr verdim abla hic vermemekten iyidir almaktan cok daha iyidir dedim guluyoz 6lari gormus cok mutlu 😍
Aynen canim 300 600 farketmez veriyosan sorun yok gonul ister bir anda gitsin ama olmuyor kalici gitsin yavas gitsin 🥰
Aynen doğru hayır bir de böyle kaçamaklı menülerden gidip bir kilo mu bekleyeceğim 🙈😅

bu hafta spor videolarımı çeşitlendirip değişiklik yapacağım hem vücut şaşırsın hem biraz eğleniyim :)
eski bir video ama geçen senelerde yaptım baya bi etkiliydi yapmak isteyen olursa paylaşıyım

yapan team de çok iyi ya tipler falan efsane :KK33:

Simdi videoya bakiyordum 3 yasindaki kizim da yanimda. Hadi anne biz de spor yapalim dedi. Biz de ustumuzu cikarcaz mi diyor😂😂

aynen canım vücut şaşırsın hem :)

düşün bi de kaçamak yapmasan neler gelcek :KK53:
Yok olmuyo 2020 gibi bı yıl da buna da dayanamam, beni ayakta tutuyo serotonin salgiliyorum sayelerinde 🤣 su egelilere bayılıyorum köy önlerine domates peynir zeytin zeytinyağı kekik bir de ekşi mayalı ekmek tamam bütün öğünleri bütün ömrümü geçirebiliyorlar eşim de öyle ama been😅

Yok olmuyo 2020 gibi bı yıl da buna da dayanamam, beni ayakta tutuyo serotonin salgiliyorum sayelerinde 🤣 su egelilere bayılıyorum köy önlerine domates peynir zeytin zeytinyağı kekik bir de ekşi mayalı ekmek tamam bütün öğünleri bütün ömrümü geçirebiliyorlar eşim de öyle ama been😅
Ayy bende bayilirim egeli degilim ama 😂
Gerci ben herseye bayılıyorum 🙃

Ayyy kaptanım canım benim siz iyi geliyorsunuz bana nasıl bırakırım😍😍😘😘

Ben de çok sevinemiyorum ama benim sebebi bu hafta veremezsem diye 😂😂

Ama uğraşacam kaptanım merak etme, hiç hiç olmasa bile 300 gr vercem.:dua::dua::dua:
❤️ 🤗
Senin canın sağolsun gayretin yeter tatlım biz takım için verdiğin çabayıda görüyoruz merak etme 😘
Bugünden sonra düzelmeye de geçersin inşallah hızlıca toparlarsın inşallah ♥️

Back
X