• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayırdır canım ne oldu da böyle düştü modun
Canım yeni ev taşıdım
O beni hem yordu hemde üzdü
Yaklaşık 20 gün önce de kızımla boğuşuyorduk yeni banyo yapmıştım saçlarım açıktı
Anne saçın dökülmüş dedi
Canım dökülüyor zaten dedim
Yok anne kel olmuşsun dedi bir elledim saç yok
Neyse ağar topar hastane aradım gittim
Dr emziriyorsun o yüzden krem verecem dedi sür 3 ay sonra gel dedi
Kullanıyordum 3 haftadır ama açıklık tahminimden çokmuş
Dünde başka bir doktora gittim
Adam çok kızdı çok geç kalmışsın nasıl fark etmedin bu krem hiç bir işe yaramaz falan dedi iğne yaptı
Ve saçımın çıkmama ihtimalinde varmış bu canımı çok sıktı

Canım yeni ev taşıdım
Yaklaşık 20 gün önce de kızımla boğuşuyorduk yeni banyo yapmıştım saçlarım açıktı
Anne saçın dökülmüş dedi
Adam çok kızdı çok geç kalmışsın nasıl fark etmedin bu krem hiç bir işe yaramaz falan dedi iğne yaptı
Canim cok gecmis olsun kan degerlerin mi dusuk? Emzirme doneminde gercekten cok dokuluyor saclar😞 doktora baslamissin insallah takviyelerle duzelir dokulme. Stres yapma cok etkiler o da

hawar hawar uzun süre sen yada eşin durumu anlamadıysanız durum o kadar kötü değildir herhalde tedavide başlamışsın birazda onunla desteklenir inşallah sıkma canını
Başım açıktı demişsin normalde kapalısın herhalde bu sebeple sosyal hayattında da sıkıntı olmaz eğer öyle ise Allah can sağlığı versin eminim faydasını görürsün iğnelerin 😘 sen modunu düşürme sakın ❤️

Dedikoduuuu :sus:
Görümcem 3 ay önce 95 kg idi şuan geldi 60 kg benle aynı ne yaptın dedim koşu bandı aldık dedi eşi sonra ağzından kaçırdı koşu bandı aldık 1 kere çıkmadı falan fişman... Baktım ilaç kullanıyor bu 5 farklı ilaç fotolarını çektim nette araştırdım bir tanesi meşhur bir tiroid ilacıymış ekşi sözlükte bile yazmışlar kadınlar bunla zayıflıyor falan filan şimdi bu kadın bundan zyıfladığını bilmiyor mu biliyor 🙄 ben verdim 1 yılda 20 kg o verdi 3 ayda 25 kg :KK47:
Ben tabi bunla yetnmedi ne hapı bunlar dedim antidepresan mide hapı vs dedi birde dedki komşularım mide hapımdan dolayı zayıfladığmı düşündü onlarda benim hapımı kullanıyor şimdi dedi :skandal: deli komşularda çakmış durumu tabi ama bizimki hâlâ kabul etmiyor 🤭🤭 güya kendi kendihe hop 25 kg gitti gideceği varmış canları sıkılmış herhal 🙈🙈 bizimkiler bizi hiç bırakmiiii 🤭🤭

Görümcem 3 ay önce 95 kg idi şuan geldi 60 kg benle aynı ne yaptın dedim koşu bandı aldık dedi eşi sonra ağzından kaçırdı koşu bandı aldık 1 kere çıkmadı falan fişman... Baktım ilaç kullanıyor bu 5 farklı ilaç fotolarını çektim nette araştırdım bir tanesi meşhur bir tiroid ilacıymış ekşi sözlükte bile yazmışlar kadınlar bunla zayıflıyor falan filan şimdi bu kadın bundan zyıfladığını bilmiyor mu biliyor 🙄 ben verdim 1 yılda 20 kg o verdi 3 ayda 25 kg :KK47:
Ben tabi bunla yetnmedi ne hapı bunlar dedim antidepresan mide hapı vs dedi birde dedki komşularım mide hapımdan dolayı zayıfladığmı düşündü onlarda benim hapımı kullanıyor şimdi dedi :skandal: deli komşularda çakmış durumu tabi ama bizimki hâlâ kabul etmiyor 🤭🤭 güya kendi kendihe hop 25 kg gitti gideceği varmış canları sıkılmış herhal 🙈🙈 bizimkiler bizi hiç bırakmiiii 🤭🤭
Tup mide ameliyati bile yaptirmis olabilir biliyomusun yaptiranlar hic soylemiyorlar 😄😄

@seyrekyagmur canım bende 1 hafta olacak hala atlayamadım gribi dikkat etmeme rağmen şimdi çocuklarda oldu eşim de grip oldu. Çook geçmiş olsun bol bol C vitamini alın direncinizi yüksek tutun
Geçmiş olsun,kim bakacak size. Çocuklara bakmaya bir kişi lazım. Anne de hasta😔
Allah şifa versin inşallah.

Colombre Colombre ortagim nasilsin? Nasil gidiyor diyet spor 😊😊
Ben cocuklari disari cikariyim biraz yuruyus yaptiriyim diyorum ama daha cikmadan kavga dovus basladi vazgecerim belki😩😩
Diyet gayet iyi çok şükür. 1000 kaloriyi geçeceğim artık.
1.5 saat yürüyüş yaptım. Akşam fırsat olursa pilates de yapmak istiyorum.
Küçük çocukla zor oluyor evet. Ben ufaklığim 6 aylıkken başlamıştım kilo vermeye. Büyük 8 yaşındaydı. Hatırlıyorum o zamanları. Ama ne dincmisim ,sabah evde Leslie yapıyordum,akşam pilatese gidiyordum.20 kilo vermiştim.

Ben bu saklama işlerini hiç beceremem. Gerçek neyse pat diye söylerim.
İlaçla kilo vermek de ne bileyim bana akıl kârı gelmiyor. İlla vücuda bir zararı vardır.
90 li kilolar öyle büyük rakamlar değil ki ameliyata ilaca sarılsın insan.

Canım yeni ev taşıdım
Anne saçın dökülmüş dedi
Canım ben emzirirken saçlarım tutam tutam elime gelirdi. Kuaför de saçların çok açılmış bir daha geri gelmez bunlar deyip moralimi bozmuştu. Çok üzülmüştüm öyle kalacak diye. Seninkinin boyutunu bilemiyorum ama benimkiler eski haline döndüler. Tedaviyi tabiiki ihmal etme ama çok da bozma moralini. Geri geliyorlar. Bir de ben hc diye bir şampuan kullandım yıllarca çok faydasını gördüm. 🙏
Her gün 9000 adımla bitiriyorum 🙈 mutfak salon arası servis yemek iş güç temizlik adımları bunlar yürüyüş değil :rolleyes:
Yemek yaparkende manyak saat uzun süre oturdun uyarısı veriyor :işsiz:
Ay ağlasam mı gülsem mi bilemedim. Kolay gelsin canım.
Çok korkarım böyle şeylerden ya. Ben hasta olunca ilaç almaya korkuyorum. ☹️ O ilaçlar neler yapıyor güzelim vücuda acaba 🤷‍♀️

Tup mide ameliyati bile yaptirmis olabilir biliyomusun yaptiranlar hic soylemiyorlar 😄😄
Yok sanmam ya :)) öyle olsa hiç yemek yiyemez baya katı gıda yiyor çok sık WC ye çıktığını görüyorum 🤣 gece yarısı bile durmuyor mübarek 🙈🤣
Ben bu saklama işlerini hiç beceremem. Gerçek neyse pat diye söylerim.
İlaçla kilo vermek de ne bileyim bana akıl kârı gelmiyor. İlla vücuda bir zararı vardır.
90 li kilolar öyle büyük rakamlar değil ki ameliyata ilaca sarılsın insan.
İlacı bilerek aldığını sanmıyorum tiroidleri kötü çıkmış olabilir ama dediğin gibi saklıyor kayınvalide bile ballandırarak anlatıyor ama bana gelince kilo mu verdin bile diyen yok çok acı 🙈

Çok korkarım böyle şeylerden ya. Ben hasta olunca ilaç almaya korkuyorum. ☹️ O ilaçlar neler yapıyor güzelim vücuda acaba 🤷‍♀️
Benim ünide cahilliğime geldi bir kere kullandım ölüyordum biliyor musun öyle bir kalp atışı ağız kuruluğu yok o kadar korktum ki çok ağlamıştım 🙄 ama bu bildiğin zayıflama ilacı diye satılan şeylerdendi Allah'ım arkadaşıma uydum kalbim çıktı yerinden çıktı 😔😔😔😔

Yok sanmam ya :)) öyle olsa hiç yemek yiyemez baya katı gıda yiyor çok sık WC ye çıktığını görüyorum 🤣 gece yarısı bile durmuyor mübarek 🙈🤣

İlacı bilerek aldığını sanmıyorum tiroidleri kötü çıkmış olabilir ama dediğin gibi saklıyor kayınvalide bile ballandırarak anlatıyor ama bana gelince kilo mu verdin bile diyen yok çok acı 🙈
O hiç belli olmaz valla. Doğumdan sonra bana birisi troit ilacı tavsiye etmişti. Kolayca verirsin kilolarını demişti. Nasıl acıdıysa halime artık😂
bir de bunu söyleyen arkadaşın annesi. Koca kadın yani. Arkadaşlarım hep öyle verdi demişti. İnsanlar baya baya tiroit sorunu olmasa da kullanıyor.

Canim cok gecmis olsun kan degerlerin mi dusuk? Emzirme doneminde gercekten cok dokuluyor saclar😞 doktora baslamissin insallah takviyelerle duzelir dokulme. Stres yapma cok etkiler o da

sağol canım umarım çıkar
hawar hawar uzun süre sen yada eşin durumu anlamadıysanız durum o kadar kötü değildir herhalde tedavide başlamışsın birazda onunla desteklenir inşallah sıkma canını
Başım açıktı demişsin normalde kapalısın herhalde bu sebeple sosyal hayattında da sıkıntı olmaz eğer öyle ise Allah can sağlığı versin eminim faydasını görürsün iğnelerin 😘 sen modunu düşürme sakın ❤️
Açık biriyim canım ama şaçlarımı hep bağlıyorum yada topuz yapıyorum
O yüzden hiç fark etmemişim saç kıran olmuşum normal dökülme değil
Evet Demir ve B12 takviyelerine başladım umarım düzelir
Tabi stres kaynaklı diyor Dr iyiki kafamın arkasında da görmüyorum görebileceğim bir yerde olsaydı daha çok üzülürdüm

Benim ünide cahilliğime geldi bir kere kullandım ölüyordum biliyor musun öyle bir kalp atışı ağız kuruluğu yok o kadar korktum ki çok ağlamıştım 🙄 ama bu bildiğin zayıflama ilacı diye satılan şeylerdendi Allah'ım arkadaşıma uydum kalbim çıktı yerinden çıktı 😔😔😔😔
Ben de eskiden kullanmistim aktardan aci biber hapi. O zaman populerdi. Ama ayni etkileri ben de yasamistim. Genclik iste 😩

Ben de eskiden kullanmistim aktardan aci biber hapi. O zaman populerdi. Ama ayni etkileri ben de yasamistim. Genclik iste 😩
Ha işte ondan fazla detaya girmeyeyim olur ya aldanan olur muhtelemelen hâlâ satılıyordur 🙈 kalbimizde bir anormallik olsaydı kesin ölmüştük bence kalp sağlammış ki dayanmış 🙄

Canım ya ne yapalım kız hasta onlarla uğraşıyorum, çok takılma hepimiz aynıyız genel bir beyin yorgunluğu var
Geçmiş olsun ufaklığa. Bu yorgunluk biraz da mevsimdençok bence.
Canim bence yine de doktora git ben adet.oldum sonra bitmiş 1 hafta gecmiken tekrar tekrar damla damla gelmeye başlamıştı sonra çoğaldı ve yatak döşek batmaya ben beyazlamaya başladım gebelik göründü düşüktur deyip kürtaj yaptılar sonra dış gebelik olduğu ortaya çıktı yani kanamayla başladı bende. Bence bı doktora git

benim arkadasimin da oype oldu dis gebelikmis kanamasi bitmedi sonra 1.5 ay filan surdu. ayvacicegi ayvacicegi bencede ihmal etme git doktora
Geçmiş olsun çok ilginç başta anlamadım adetten sonraki 14. Gün daha yeni yumurtlama olacak neyin gebeliği diye🤔... ama bu durumda ilk kanama da zaten aslında adet değilmiş galiba. Yani önceki ay dış gebelik olmuş durumu değil mi?
Tüm gün takip ettim bir daha olmadı. Stres, hormonal değişiklikler, diyette değişiklikler yumurtlama günü az kanamaya sebep olabiliyormuş... birkaç gün daha takip edeyim tekrarlarsa gideyim. Çok teşekkürler 🥰

Ama cok sagliksiz canim ya Allah korusun baska yerden cikmasin acisi insallah 😔
Ben yillar once biber hapi yok yag yakici hap vs birsuru sagliksiz sey kullandim bilincsizlik iste sonra hoop hepsini geri aldim diyet spor ve sağlıklı gidalar harici kalici kilo verdiren bi yontem yok olsa hepimiz alir o haplari kilo verirdik zamaninda 🤷

Back
X