İyi akşamlar arkadaşlar

Yine kosturmacali bir gündü. Yarın kızlar online derslere başlıyor. Temizlik,ütü , çamaşır işlerini hallettim. Sağlıklı atıştırmalıklar hazırladım,molalarda yerler .
Ufaklığın saçlarını kestim, bayıldı. Ayna karşısında gezip duruyor. Allah'ım tam süslü.

Hiç anasına çekmemiş. Hayır halalar da sade yani.

Temizlik yaparken acıktım,balkabağı yedim biraz bugün. Normalde iki öğün arasını boş geçerim. Kahvaltıyı 8 de yapınca geçemedim.
Dikkat eden olduysa kalori alımının çoğunu sabah saatlerine kaydırdım. Akşam çok yiyince yakamiyor insan.
Bir de naçizane ricam var, yediklerinizi arada kalori hesabına tabi tutsanız. Bazen bakıyorum yemek az ama 1800 kalorilik yemekler yenmiş. Belki daha fazla. Bisküvi,kurabiye, hazır poğaça vs bir süre uzak durmamız gereken şeyler zaten. Mecbur bile kalınsa dışarıdan yemeye yine de sağlıklı seçenekler var. Emeklerinize yazık. O kadar çaba boşa gitmesin.

Kaptancim ben 2 litreyi geçiyorum her gün. İsteyerek,görev gibi hissetmeden içiyorum. Ama o şablon dese ki bana 2.5,hayatta içemem . Antipati geliştiririm suya. Anarşiğim ben.