• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende de aynı üzüleyim kızayım hemen yemeğe sarılırım. Herkes üzüntüden zayıflar ben ııh
Aynen canım, benim işlerim yolundaysa hayatta çok da derdim yoksa hiç kilo almam. Hamilelikler bile bana kilo aldıramadı yani o kadar. Çocuklarım 2 aylıkken doğum kilomun çoook altına düşmüş oluyordum. Şu son zamanlarda oldu ne olduysa😕

Ahh ben aktif olan paini özlüyorum vallaa 😔 şimdi anca menü yazınca görüyoruz birde orti menüsüne yorum yaparken onun dışında aramızda yok :cry:

Canım menülerine mümkün mertebe dikkat et hastalık sonrası iştah yerine geldi bir bırakmada hızlı giden kilolar fazlasıyla döner lütfen :KK43:
Ay kaptanım ben de sohbetlere katılmayı özledim, hep okuyorum burdayım aslında ama özellikle tartıda artı çıkmışsam ya da çok yemişsem içimden yazmak gelmiyor kendime kızıyorum hep.
Yarın spora başlayacam inşallah bugün planlıyordum ama koltuğa yapıştım kalkmadım resmen. Yarından sonra eski halime dönmek istiyorum artık♥️♥️♥️

Bu mesajı görür görmez ıhlamur demleyen ben.🤩
Kızlara elma soydum,kabuk sevmiyor küçüğüm, kabukları da attım ihlamura,bir de limon,ohh mis gibi içtik,şifa olsun.
İnsana hatırlatıcı lazım. Sağol amatördiyetci arkadaşım.💐
afiyet şifa olsun cnm miss :KK37:

Ay kaptanım ben de sohbetlere katılmayı özledim, hep okuyorum burdayım aslında ama özellikle tartıda artı çıkmışsam ya da çok yemişsem içimden yazmak gelmiyor kendime kızıyorum hep.
Yarın spora başlayacam inşallah bugün planlıyordum ama koltuğa yapıştım kalkmadım resmen. Yarından sonra eski halime dönmek istiyorum artık♥️♥️♥️
Dön kuzum dön bekliyoruz :KK69: üşengeçlik öyle birşey ki yattıkça yatasın gelir boşver sen yarın kafandaki planı bozma ♥️

Dön kuzum dön bekliyoruz :KK69: üşengeçlik öyle birşey ki yattıkça yatasın gelir boşver sen yarın kafandaki planı bozma ♥️
Sorma kaptanım ya, öyle bir tembelim ki Rabbim gram çalışkanlık koymamış bana😳
Az önce eşimle karakter tahlili yapıyoz( ne zaman yapsak kavga ederiz ki zaten küsüz gibi şuan🤣🤣🤣) kendini 3 kelimeyle anlat şeysi yapıyoz işte. Diyorumki 3 kelimeye gerek yok ben tek kelimeyle tembelim 2. bir kelime yok beni anlatacak.

Sorma kaptanım ya, öyle bir tembelim ki Rabbim gram çalışkanlık koymamış bana😳
Az önce eşimle karakter tahlili yapıyoz( ne zaman yapsak kavga ederiz ki zaten küsüz gibi şuan🤣🤣🤣) kendini 3 kelimeyle anlat şeysi yapıyoz işte. Diyorumki 3 kelimeye gerek yok ben tek kelimeyle tembelim 2. bir kelime yok beni anlatacak.
Tövbe estağfurullah hiçte öyle değil 🤣 kendine haksızlık ediyorsun 🙈

Oy oy çok mutlu oldum 🤩
Amaa sabah kahvaltılarına artık bir dur diyeyim 😔 canım sende muhakkak bir hamur sandviç Boyoz açma tarzı birşey oluyor bunlara lütfen bir dur de olur mu :KK43:
Kahvaltı günün bizim için bonusu aslında burda zengin ve kaliteli beslenmeliyiz ki uzun süre tokluk olsun bizi gün boyu iyi götürsün karbonhidrat olursa devamlı şekerimiz yüksek seviyede kalacak devamlı aç olacağız aldığımız kaloride cabası :KK43:
Yaa eşim resmen inadıma yapıyor çikolatalar cipsler falan hiç durmadan getiriyor bende kayıtsız kalamıyorum tabi ama hafta içi o yok o yüzden daha da dikkat edicem inşallah

Bugün menüm
Sabah rooibos çay,kakaolu cevizli yulaf lapası
Ara 1 ince dilim anniş keki
Öğlen light kaşarlı hindi fümeli salata
Ara sade türk kahvesi , züber lokma 3 tane
Akşam mercimek makarnası,baharatlı yoğurt , salata
3 lt su, 6 bin adım evde hafif koşu ve 30 dk fitness blender
Canimcim cok guzel olmus menun sporun da sahane 😍
13.30

2 yumurta
Yarım avokado
3 dilim domates,2 dilim salatalık
5zeytin
1kk peynir
1 dilim ekmek
Yarım wasa
3 çay kaşığı tahin-pekmez
1çay kaşığı fıstık ezmesi
2 çay kaşığı nutella

ara 1 sütlü türk kahvesi

17.00
Fırında patatesli tavuk yemeğinden 1 dilim patates
2 parmak kalınlığında tavuk

su 1 litre
Spor yok.

(dünkü pisboğazlılığım sebebiyle bugün tartıda +1 gördüm. Bu yüzden akşam yeneğinin sadece tadına bakıp bıraktım ama açım😭)

@mavimli
Paincim seni alintilamamin sebebi kuzum biliyosun senin menulerine hayranim ama bugunku aclik hissinin sebebi bence kahvaltida aldigin karbonhidratlar 😔
Tahin-pekmez cok faydali ama ondan 3 kasik yediysen nutella ve fistik ezmesi olmasaydi insulin yukselmezdi ve acikmazdin canim 💞 🥰
hastalik evresini atlatiyorsun bu surecte daha cok meyve tarzi fruktoz sekeri alirsan daha iyi olur kuzum hem vucuduna faydali hem afiktirmaz çok nacizane tavsiyem 💏

Ama almila bu kadar nasıl kalorili olur yaa aşlı bi sıvık yemeksin ona da guvenemeyeksek 😟 ben yarın kesin amuda da kalkarım artı el salladı 😅
Etin yagi bugdayin kalorisi nolacagidi 😂 masum gorundugune bakma 400 kusur kaloriye 6 tabak salata yiyebilirdin 🙃
Yakarsin kuzusu nolcak 👍

Diksiyon hocasiyla gorustuk iyi gecti genel olarak 🥰
su an algilayamiyorum türkçen İstanbul turkcesine yakin dedi ben de dedim otokontrol var hocam bi de arkadas ortaminda gorun kayiyo gidiyo dedim 😂
isleyisten bahsetti kibar ses tonu cok duzgun bir bey disiplinli calisma istiyor o irade bende var dedim Rabbim utandirmasin insallah 😍 👍

Back
X