• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ortim midemde de sancı ve şişlik var 2 gündür. Hayır abartılı da yemedim ama nasıl oluyor anlamadım. Ben 2 hafta üstüste fazla kilolar vermiştim. Onlar mı geri geliyor ve neden geliyorlar zaten😔😔😔
Istersen mercimek icme baska bir corba ic. Simdi hastaliktan kalktin sen gayet normal vücutta sasti cok. Toparlaniyor.

Hımm anladım canım Allah korusun pıhtılaşma ciddi sorun umarım korkutacak bir durum yoktur,şu ara hepimiz her türlü sağlık durumunu erteliyoruz 😔
Evet ertelemekten başka şansımız yok oğlumun şubat sonunda kontrolleri vardı gidemedik martta da bu virüs çıktı hepten kaldı. Kontrole de gitmesi lazım aslında ama 4.5 yaşındaki çocukta dokunma ellemeden de anlamıyor ☹️
☹️@Nikinik oğlun 4 yaş aşısı oldu mu 🙈🤭
4 yaşa biz dün girdik bugün yarın sağlık ocağı arar herhalde 😭😭😭
Yaa kaptanım benim oğluma yapılmadı 4 yaş aşısı hiçte bilgim yoktu valla sizden duydum şimdi

Günaydın kızlarrr kahvemi aldım geldim 🤗
Birlikte içelim 🤩
IMG_20201126_093128.webp

Merhaba

10:00 filtre kahve

12:30 2 yumurta, 2 dilim peynir, 3 zeytin, 2 dilim hindi fume, 1 wasa, 1 tatli kasigi fistik ezmesi

15:00 yesil cay

19:00 maydonoz limon

spor: 1 mil leslie
Su: 2 litre
Ortağım ana menün süper. Hem besleyici hem az kalorili. Akşam çorba da içebilirdin. Ya da 1 kase yoğurt.
Normalde doymayacagimiz menülere mideyi alıştırınca diyeti bıraktığımız anda kilo alıyoruz. Sağlıklı yemeklerin miktarını azaltarak, kaçamakları minimum tutsak bir ömür boyu kilo derdimiz olmaz. Devam ettirilmesi zor beslenme şeklinin geri dönüşü illa kilo almak oluyor. Arada detoks ya da sasirtmacaya karşı değilim. Menü dolu olsun,ama sağlıklı ve az kalorili olsun.

A tüh pardon 🙈🤭
Teşekkür ederiz sonucunu çok merak ediyorum bugün spor yapma canım dinlensin kaslar bakalım
😘
Sabah bir etkisi yoktu detoksun ama genellikle 2. Gün işe yarıyor. Bakalım, yarın ola hayrola.
Boğazım ve burnum karincalaniyor ,pek keyffim de yok.Spor işini yarına bırakayım diyordum. Bol bol bitki çayı demler içerim bugün. Hasta olmayalım da.

Back
X