• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar
Sabah
4yk müsliyi biraz sütle pişirdim

Öğle
1 rafadan yumurta
1buçuk dilim kepekli ekmek
1kk süzme peynir

Ara
Sütlü Şekersiz nescafe
3 küçük kurabiye
1 fincan yeşil çay

Akşam
4yk pirinç pilavı
1kepçe kuru fasulye

Su: 2lt
Spor

iyi bir gün geçirmişsin canım. dün benim istediğim gibi olmadı. iyi başlamıştım ama arkadaşlar kanıma girdi. evde olduğum hafta beslenmeme daha iyi dikkat ediyorum. harekette fazla oluyor. işe geldiğim hafta hareketsizlik ve kötü beslenme geliveriyor. ama bu hafta senin için ekstra dikkat edeceğim. gün iyi başladı umarım böyle devam eder.

Çok geçmiş olsun canım ya alerjik çocuk çok Zor ki bebeklikten başlamış bı de seni etkilemiş ben açıkçası bebekken. Kullandığınız ilaç oneair mi? Bizimkilerin kanında da 300 lerde. Oglumdan ziya de kızımda 1 yaşından 4 yaşına kadar kadar çektik poposu bacaklara kadar küçük kabarıklar kaşıntı ben hem.sut hem yıkanırken oturulan plastik ve su alerjisinden şüphelendim test yapıldı ama o kadar kotu devlette bı doktordu gittikçe azaldı ama ekimden Mayıs a kullanması gereken oneair var bu yıl kullanmadım arada astım alerjik tutuyordu ikisininde evde cihaz var çok şükür 1 yıldir bitti. Mit alerji ne bizde Total IgE var.

Ben de anlayamadım pek 4 yaşına kadar çok ağırdı duştan çıkıyorduk kabarıyordu süt içiyordu kabarıyordu testte yaptırdık hiç anlaşılamadı sonra kendi kendine geçti 🙄
kullandigimiz ilac airfix şase, benim oglan butun ilaclari icmeyi reddedince bi tek bunu icirebipdigimiz icin buna devam ediuoruz. astim a cevirmedi bizimki, ama doktor her an cevirebilir tetikte olmali dedi.

cok hatirlamiyorum degerlerini ama mite alerjisi 3 kusurdu yanlisim yoksa. bizim mite alerjisi belirtimiz cocugun burun tikanikligiydi, ozellikle yattigi anda cocuk nefes alamiyordu, ve sabahlari hiril hiril uyaniyordu.

mite temizleme yapan firmalar var, evdeki tum koltuk yataklari onlara yikattim, sonra da su anti alerjik yatak kiliflarindan aldim, kiliftan sonra cocugun burun tikanikligi tamamen bitti. vucudunda kabariklar cikiyor hala ufak tefek ama cok daha idare edilebilir duzeyde.

bu arada dus icin aampuan ne kuolaniyprsun? ben ogluma yanlislikla bir kere sebamedle yikadim cocugun yuzu gozu davul gibi sisti, mustela dan baska sampuan kullanamiyorum mesela.

bu arada kac alerji uzmanina gittim bilmiyorum. hicbiri bisey diyemedi, ama bizim.twshisimizi koyan da takibimizi yapan da bir gogus hastaliklari uzmani. inanilmaz memnun kaldim bosuna alerji doktorlarinin kapisini asindirmisim.

anadolu yakasindasin diye biliyorum seni, ben bezmialeme goturdum alerji icin. orayi denedinmi?

bu arada sabah biraz stepper yapayim dedim Cherry Mom Cherry Mom steppera oglumla birlikte ciktik onu mu tutayim spor mu yapayim 2. dk da nefes nefese kaldim bile🤣

cocugu olan arkadaslar gercekten meraktan soruyprum cocukla bu isi nasi beceriypsunuz? o yuruyusleri filan nasi yapiyosunuz mesela?
Öğlen uykusunda yap canım olmaz mı zaten çok vaktini almaz en fazla 10 15 dakika yapsan yeter
Yada akşam yatınca valla geçen sene emre geç uyuyordu birde gece 11 12 ben spor yapıyordum hep Mehfam Mehfam şahit 🤣

Öğlen uykusunda yap canım olmaz mı zaten çok vaktini almaz en fazla 10 15 dakika yapsan yeter
Yada akşam yatınca valla geçen sene emre geç uyuyordu birde gece 11 12 ben spor yapıyordum hep Mehfam Mehfam şahit 🤣
He valla. Şahitim🤩
Bende deli gibi yürüyordum o zamanlar. Eşim dalga geçerdi hep, maratona mı hazırlanıyorsun diye. 20bin altı hiç olmazdı. Üstü adımlarım olurdu. Ahhh Ahh ne günlerdi :KK14:

iyi bir gün geçirmişsin canım. dün benim istediğim gibi olmadı. iyi başlamıştım ama arkadaşlar kanıma girdi. evde olduğum hafta beslenmeme daha iyi dikkat ediyorum. harekette fazla oluyor. işe geldiğim hafta hareketsizlik ve kötü beslenme geliveriyor. ama bu hafta senin için ekstra dikkat edeceğim. gün iyi başladı umarım böyle devam eder.
Evdeyken iyi oluyor beslenmeye dikkat edebiliyoruz ama dışarıda malesef. Birlikte bu hafta güzel Bi ikili olucaz eminim. Ben pek menü yorumlayamıyorum açıkcası ilk defa böyle sıkı bir diyet yapmaya çalışıyorum. Besin ve kaloriler hakkında pek Bi bilgim yok. Sizlerden çok şey öğreniyorum burda çok sevdim bu takımı

Kızlar 🙄
IMG_20201201_113124.webp

bende aynen bu kafayla diyete başladım 12 nisan 2020 93 kiloyu tartıda gördüm. diyete başlamaz isem top gibi yuvarlanacağım dedim. çok şükür. 23 kiloya yakın verdim. şimdi 12 nisan 2021 de kaç kilo olacağım onu merek ediyorum. 1 yılda kaç kilo vereceğim

bende aynen bu kafayla diyete başladım 12 nisan 2020 93 kiloyu tartıda gördüm. diyete başlamaz isem top gibi yuvarlanacağım dedim. çok şükür. 23 kiloya yakın verdim. şimdi 12 nisan 2021 de kaç kilo olacağım onu merek ediyorum. 1 yılda kaç kilo vereceğim
23 kilo gitti mi yaaa dur bak şimdi senin analizi yapmam şart oldu bugün hemn yapayım 🤩🤩🤩🤩 ne gizli cevherler var aramızda hafta hafta giidince unuttuyoruz hiç reklamda yapmıyorsunuz ben olsam ara ara söylerim 🤣🤣🤣🤭 tebrik ederim canım ❤️❤️🤗

Kendin için sağlığın için şahane bir şey yapıyorsun

kullandigimiz ilac airfix şase, benim oglan butun ilaclari icmeyi reddedince bi tek bunu icirebipdigimiz icin buna devam ediuoruz. astim a cevirmedi bizimki, ama doktor her an cevirebilir tetikte olmali dedi.

cok hatirlamiyorum degerlerini ama mite alerjisi 3 kusurdu yanlisim yoksa. bizim mite alerjisi belirtimiz cocugun burun tikanikligiydi, ozellikle yattigi anda cocuk nefes alamiyordu, ve sabahlari hiril hiril uyaniyordu.

mite temizleme yapan firmalar var, evdeki tum koltuk yataklari onlara yikattim, sonra da su anti alerjik yatak kiliflarindan aldim, kiliftan sonra cocugun burun tikanikligi tamamen bitti. vucudunda kabariklar cikiyor hala ufak tefek ama cok daha idare edilebilir duzeyde.

bu arada dus icin aampuan ne kuolaniyprsun? ben ogluma yanlislikla bir kere sebamedle yikadim cocugun yuzu gozu davul gibi sisti, mustela dan baska sampuan kullanamiyorum mesela.

bu arada kac alerji uzmanina gittim bilmiyorum. hicbiri bisey diyemedi, ama bizim.twshisimizi koyan da takibimizi yapan da bir gogus hastaliklari uzmani. inanilmaz memnun kaldim bosuna alerji doktorlarinin kapisini asindirmisim.

anadolu yakasindasin diye biliyorum seni, ben bezmialeme goturdum alerji icin. orayi denedinmi?
Aynen bizimki de şase ilaç bu yıl kullanmadım aama. Astıma çevirmemesi iyi olmuş kuzum. Kızım da astım teşhisi var olmasına ragmen çok şükür hiç tıkanma olmadı oğlumda 1 -2 yaş arası çok oldu geceleri ne ağladı şükür şimdi azaldı evimizde nebülizatör var. Bu işler aile gecişli oluyor bizde ben varım benden geçti astım ama doktor 7 yaş sonrası olmayacak büyük ihtimal demişti. Mite alerjisi ev tozu alerjisiymiş kan da ayrı mı bakılıyor ben ondan şüpheleniyordum. Sen öyle bi temizletmeyi iyi düşünmüşsün güzel fikir verdin biz ailecek boyleyiz çünkü seneye yaz bende yaptırayım. Halılarını peki jel halıya çevirdin mi ben odalarını oyle yaptım yün ü uzak tutuyorum ama evde diğer odalar normal halı. Örtüleri de alerjik bakmak hiç aklıma gelmedi hemen bakayım. Bizde alerji yanı sıra Babamızda ve oglumda burun eti var yani oglum hem alerji ile hem burun eti ile uğraşıyor %60 kpalıydı bi doktor aldır bi doktor aldırma biraz daha büyüsün dedi.
Sen iyi bulmuşsun doktoru gercekten alerji doktorlarının büyük bi kısmı işe yaramıyor. Ben yonca tabak a gitmek istemiştim işinde çok iyiymiş ama muayenesi 1000 e yakındı mümkün olmadı.Biz Göztepe araştırmaya gittik oradaki alerji uzmanınından nefret ettim. eğer gene çıkarsa bezmi aleme götüreyim doktorun adı neydi kuzum ?

Bu arada kullandığımız şampuan dalin kızım da johnson baby kullanıyor bilmiyorum ki onlardan mı artık pek olmuyor gerçi.

bu arada sabah biraz stepper yapayim dedim Cherry Mom Cherry Mom steppera oglumla birlikte ciktik onu mu tutayim spor mu yapayim 2. dk da nefes nefese kaldim bile🤣

cocugu olan arkadaslar gercekten meraktan soruyprum cocukla bu isi nasi beceriypsunuz? o yuruyusleri filan nasi yapiyosunuz mesela?
Baba varkeeen :KK48: Evde genelde onlarla zumba yapıyorum *4puan oluyor :KK45:o zaman zumpa yap o da enerjisini atsın canım fitness partnerim zumba yaz enfes

Muhteşem gerçekten helal diyooorum. Bence 60 a kadar inersin bu irade ile. Bana ilham oldun suan :KK36:

Back
X