Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım gecenin bir yarısı üşenmedim araştırdım, sırf kadının cillopluğu konusunda aklında şüphe kalmasın diye.

Leslie Sansone

Boy: 163
Kilo: 53

Göğüs ölçü: 85cm
Bel ölçü: 63
Basen ölçü: 91

Aşağıya ekran görüntülerini de ekliyorum daha bir motive edici olur.😁 😍

Eki Görüntüle 2733975
Eki Görüntüle 2733976
Eki Görüntüle 2733977

Canım bu verilere göre artık yapmamız gereken walk walk walk.🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️
Ya asıl benim gözüme hep jillian michaels çok kalın geliyordu, yarın da onun kütüğünü çıkarayım bi.:confused:
Alemsin yaaa amaa cidden kalçalı duruyorduu çok ilginç 🤭🤭

Sonunda sporumu yaptim 😂 ama daha bitmedi challenge icin de stepper adımlarını sayiyor akilli bileklik masterchef izlerken onu da yaparim miss 🥰 stepper adimiyla da katilabiliriz di mi kaptanim Cherry Mom Cherry Mom

Günaydın canım sanada ❤️
Guanydin kaptanım erkenciyiz bugun ☺️
Canim yukarda sormustum alintiladim stepper adımı sayilir mi challenge da çünkü bazen spor yaoinca ustune challenge icin leslie yapmak zor oluyor 🤔 Cherry Mom Cherry Mom

Guanydin kaptanım erkenciyiz bugun ☺️
Canim yukarda sormustum alintiladim stepper adımı sayilir mi challenge da çünkü bazen spor yaoinca ustune challenge icin leslie yapmak zor oluyor 🤔 Cherry Mom Cherry Mom
Stepper saymıyoruz ama bence artık saymalıyız bu olağanüstü koşullarda 🤯 kirmizigitar kirmizigitar da böylece katılır Challengelara 🤭🤭 başka olan var mıydı acaba 👀

Sayalım bundan sonra canım mesajda onuda belirtirsiniz ❤️

Menüm
12.00: 1 haşlanmış yumurta, 4 küp beyaz peynir, turp, mor lahana, beyaz lahana

16.00: bir avuç kuru elma, 1 kivi(yeşil erik kadardı)

17.30: 1 tabak tavuklu kereviz yemeği, 3 yemek kaşığı bulgur pilavı

Çayın yanında birazcık kuru yemiş yiyeceğim 🙃

Su: 3lt
Yatmadan 1 bardak yeşil çay içerim inş.
Spor olaraktan kişisel bakım ve ev temizliği 🤭

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Menüm
13.30: 2 yumurtadan yapılmış peynirli omletten çeyrek dilim, biraz beyaz peynir ve Urfa peyniri, 4 minik yeşil zeytin, 3 ince dilim ev yapımı kızıl buğday ekmeği, biraz ev yapımı domates sosu, iki tatlı kaşığı nar, beyaz lahana, mor lahana, turp

15.00: duble Türk kahvesi, 1 Adet çikolatalı lokum(10gr)(eşim perşembe akşamından beri tattırmaya çalışıyor🙃)

17.45: 1 kase yoğurt, yarım armut, 1 avuç sarı leblebi, 1 kaç çatal haşlama et

19.30: 1 avuç kuru elma, hibisküslü yeşil çay

Su: 3lt
Spor: yok

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Canım gayet de diyet menüsü olmuş tebrikler tartı saati geçince bile :KK8:
Ben 2 gündür menü paylaşamadım hem çok yoğundum evde kalınca aileme yardım ettim mutfak kışlıklar yorganlar vs hem de sabah öğle öğünlerim maşallahlıktı, akşamları hafif geçirdim ama yine de yazmaya içim el vermedi :KK22:

Stepper saymıyoruz ama bence artık saymalıyız bu olağanüstü koşullarda 🤯 kirmizigitar kirmizigitar da böylece katılır Challengelara 🤭🤭 başka olan var mıydı acaba 👀

Sayalım bundan sonra canım mesajda onuda belirtirsiniz ❤️
Tamam kaptanim 👍 adimsayar ondaki adimi sayiyor ilginc sekilde 😂 dikey düzlemde adim olunca belki 🤔

Canım gayet de diyet menüsü olmuş tebrikler tartı saati geçince bile :KK8:
Ben 2 gündür menü paylaşamadım hem çok yoğundum evde kalınca aileme yardım ettim mutfak kışlıklar yorganlar vs hem de sabah öğle öğünlerim maşallahlıktı, akşamları hafif geçirdim ama yine de yazmaya içim el vermedi :KK22:
Canım canım nerelerdesin sen bu hafta ben senden güzel bir eksi beklerken sen piyasada yoksun :( son 3 haftadır bence potansiyelinin altında gidiyorsun lütfen bırakma yoksa uzaklaşacaksın adım adım 😔

amatördiyetci (67/66,9/0,1/%0,149)

amatördiyetci (66,9/66,6/0,3/%0,448

amatördiyetci (66,6/66,4/0,2/%0,300)

Ya bizim bahçeye bu yıl yeşil papağanlar gelmeye başladı hatta yavrulamış sanırım bir gün 2 küçük 2 büyük geldi nasıl güzeller:KK200:
Ceviz ağacı var tam çalışma masamın karşısında ve gelip tek ayacığıyla tutarken gagasıyla hemen açıp kibar kibar yiyor :rolleyes:
Canlı canlı belgesel izliyorm desene 🤭

Back
X