Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya bizim bahçeye bu yıl yeşil papağanlar gelmeye başladı hatta yavrulamış sanırım bir gün 2 küçük 2 büyük geldi nasıl güzeller:KK200:
Ceviz ağacı var tam çalışma masamın karşısında ve gelip tek ayacığıyla tutarken gagasıyla hemen açıp kibar kibar yiyor :rolleyes:
Oy ne guzel manzara ya doga ile ic ice 😍
Benim karsimda da insaat var güne o muhteşem hilti sesiyle uyaniyorum cam acamiyorum o cepheden :KK53:

😣 Yatsa uyusa yaa 🙄
Benim ki uyuyor ben kahve içiyorum 🤭 oğluş 6.45 koğuş kalk yaptı bana zaten 🤸🏼‍♀️
Hele kuzuya 🤩
Yatmaz ki. Eşimin canı tez. Çok hareketli. Öyle 11e kadar yatan biri değil. Keyif yapayım havasında değil. Sürekli bişylerle uğraşır durur. Ee şimdi kalkacak bakalım neler yapacak 😁

Canım gayet de diyet menüsü olmuş tebrikler tartı saati geçince bile :KK8:
Ben 2 gündür menü paylaşamadım hem çok yoğundum evde kalınca aileme yardım ettim mutfak kışlıklar yorganlar vs hem de sabah öğle öğünlerim maşallahlıktı, akşamları hafif geçirdim ama yine de yazmaya içim el vermedi :KK22:
Canımcım teşekkür ederim.
Ben de derse daldım. Cuma yazmadığını fark etmedim. Bu sabah dünkü menünü arıyordum ki bu mesajını gördüm. Kusura bakma🙈
Ya bizim bahçeye bu yıl yeşil papağanlar gelmeye başladı hatta yavrulamış sanırım bir gün 2 küçük 2 büyük geldi nasıl güzeller:KK200:
Ceviz ağacı var tam çalışma masamın karşısında ve gelip tek ayacığıyla tutarken gagasıyla hemen açıp kibar kibar yiyor :rolleyes:
Ayy ne güzel. Tropik ormanlar gibi 😍 Bayılırım öyle ortamda ders çalışmaya. Benim çalışma masamda yeşile bakıyor. Bayılıyorum 😍
😣 Yatsa uyusa yaa 🙄
Benim ki uyuyor ben kahve içiyorum 🤭 oğluş 6.45 koğuş kalk yaptı bana zaten 🤸🏼‍♀️
15 dk kardayım😂 benimki de 7 de çaldı kalk borusunu. Bi de hiç ara vermeden "hadi kalkalım" diyor. Çin işkencesi gibi 🥴

Esin almis O yesin nutellayi 🤪 sen bizim eve gelsen aglarsin. Sabah pancakeler pisti, nutella, recel, soslar, cikolatalar ne istersen var ayrica evde. Öglen cikolatali kek pisti 🤯 pizza ismarlandi artik aksami yazmiyorum bile. Bu evde rejim yapiyorum bir tebrik alayim artik 😂
Bu sabah bizde de pancake nutella ikilisi var ama hic yaklasmiyorum
Valla tebrikler pizzaya hayir diyemeyebilirdim ben olsam 😅😅

Back
X