- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #382.781
Hosbuldum canimİyi akşamlar canım hoşgeldin sizin ekip nasıl ayak sağlıkları yerinde mi bari kaç koma kaç felç var gün sonu bildir![]()

Vallaaa halaaa yasiyolar adimlar fena diyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbuldum canimİyi akşamlar canım hoşgeldin sizin ekip nasıl ayak sağlıkları yerinde mi bari kaç koma kaç felç var gün sonu bildir![]()
Çaktırmane yaptın kaptanım sen de![]()
Teşekkürleer kaptancımGörünüyor görünüyor kendi rekorunu kırmışsın canım tebriklerrr![]()
Anam yorulmadılarda 3 haftadırHosbuldum canim
Vallaaa halaaa yasiyolar adimlar fena diyim![]()
Yok anam yok bunlardan korkulurAnam yorulmadılarda 3 haftadıryürü babam yürü
![]()
Kiz korkutma bu hafta 30 binler yok ama dun hesapladim 20 kisi 4 gunde 915.000 adim atmis
Bu hafta son yaris maris yokAnam yorulmadılarda 3 haftadıryürü babam yürü
![]()
Hayirli aksamlar canim hosgeldinHayirli aksamlar kizlar cümleten iyimisiniz![]()
Valla bir daha bulaşmayız ne yürüme aşkı varmış meğer içlerindeki açlık ortaya çıktıYok anam yok bunlardan korkulur![]()
Kaptan sussana sende azcik kalpleri carpsinKiz korkutma bu hafta 30 binler yok ama dun hesapladim 20 kisi 4 gunde 915.000 adim atmis![]()
AhahahahPasta yenildi hemide Perşembe hemide akşam
Ben bunu şuraya yazayım da yarın eksi gelinmezse amatöre terlik fırlatılacak (kendime not )![]()
Zaten artık sizle yarışmak isteyen bir takım olur mu bilmemBu hafta son yaris maris yok![]()
Hosbuldum canim bende çok iyiyimHayirli aksamlar canim hosgeldin![]()
Cok sukur iyi diyelim iyi olalim sen nasilsin![]()
Kafayi yemislerValla bir daha bulaşmayız ne yürüme aşkı varmış meğer içlerindeki açlık ortaya çıktı![]()
![]()
Tmm işte bizimde sondaki 0 eksikKiz korkutma bu hafta 30 binler yok ama dun hesapladim 20 kisi 4 gunde 915.000 adim atmis![]()
Aaaaa Burcucum pasta mi yedin persembe persembe baska gun yok muydu canisiAhahahahyok yok gelicek eminim
ama terlik pofidik olsun hani öyle bi durumda
![]()
![]()
![]()
Normalde yeniliyorduk kaptanim da son 3 yarisi kazanmis oldukZaten artık sizle yarışmak isteyen bir takım olur mu bilmem![]()
Kalp mi bıraktınızKaptan sussana sende azcik kalpleri carpsin![]()
![]()
![]()
Kaptan durmuyordu ... :))) Tabi biraz dinlendir Maşallah sonra 10.000 flan yürürler rezaletttttttNormalde yeniliyorduk kaptanim da son 3 yarisi kazanmis olduk
Ben de bu duruma sasiriyorum ama biraz dinlensin takim sonra bakariz yarislara![]()
Tabi tabiiii yarın seçeceğim terliğin cinsini dua edelim takunya olmasınAhahahahyok yok gelicek eminim
ama terlik pofidik olsun hani öyle bi durumda
![]()
![]()
![]()