• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allah'ımmm ben şimdi Ceylansnn Ceylansnn ye nasıl anlatacağım yeni kuralları foto çek tarih yaz nick yaz onların hepsi tek bir karede olsun diye 🙈
Nasıl ezberletcem Challenge günlerini kime saaat kaçta yazacağını 🤯🙈
Yine sonuncu olunca 1.ler sırrını paylaşıyorda paylaşım yapacak,1. Olunca mezunlarda paylaşım yapacak nasıl göz kulak olacağım :ruh:
Çok dertliyim :KK14: 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ahahah sesli güldüm 🤣🤣

Mezun olayım iş için tüm ülkeyi tarayacağım malum orda da ortim vardı orayı da değerlendireyim derim😂😂ve afiyet olsun size😊 Tempus Tempus ben de diyetik mücverimi yiyorum şimdi😂
Mutlaka görüşelim buraya gelirsen😍
Afiyet olsun diyetik mücverlerimiz😂

Oy kuzum çok teşekkür ederim kahve için ellerine sağlık 🥰 eve bir gidişim var koştur koştur neyseki baya yakınız😂
Ne demek canim her zaman 🥰 olsun aynen spor oldu Cherry Mom Cherry Mom kaptanim bi de bana cikolata almis kahvenin yanina senin zopalardan lazim 🤣🤣
Mezun olayım iş için tüm ülkeyi tarayacağım malum orda da ortim vardı orayı da değerlendireyim derim😂😂ve afiyet olsun size😊 Tempus Tempus ben de diyetik mücverimi yiyorum şimdi😂
Ayy insallah ortim mezuniyet diyince aklima diyet grubu mezuniyeti geliyo artik 🤣🤣 malum mezun olali on seneyi gecti benim kocadim 🤣

Namaria Namaria burdan da yaklaşık 1 ay 10 güne mezun olma hedefim var bakalım😂çifte mezuniyet yaşayacağım galiba ortim😂perşembe günü bu gruba başlayalı tam 1 ay oluyor cuma da tartı bakalım kaç kilo gitmiş olacak 1 ayda💃💃
Ayy hadi insallah canim mezun olunca da korumaya gelirsin gene guşlar yuvadan ucuyor 😍

Ayy hadi insallah canim mezun olunca da korumaya gelirsin gene guşlar yuvadan ucuyor 😍
Ben burdan daha çıkmam gibi sürekli menü veririm kaptanımdan cezamı da isterim her şeyi yaparım yeter ki kilo almayayım😂 Cherry Mom Cherry Mom bi de neden 1ay 10 gün dedim kuzenlerle istanbula gitme planımız var hep öyle olur ya bilirsin😂😂

Allah'ımmm ben şimdi Ceylansnn Ceylansnn ye nasıl anlatacağım yeni kuralları foto çek tarih yaz nick yaz onların hepsi tek bir karede olsun diye 🙈
Nasıl ezberletcem Challenge günlerini kime saaat kaçta yazacağını 🤯🙈
Yine sonuncu olunca 1.ler sırrını paylaşıyorda paylaşım yapacak,1. Olunca mezunlarda paylaşım yapacak nasıl göz kulak olacağım :ruh:
Çok dertliyim :KK14: 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ayy Allah yardımcın olsun valla zor 😂😂😂 Ayyy evet yaa o gün ilk ve son birinciliğimdi. Kurban olayım beni birinci yapmayın 😂😂

SPOR TABLOSU
(01-07 OCAK)

💃Geçtiğimizz haftanın spor tablosu 💃

Haftanın bireyselde birincisi 2325 puan ile yarimuhendis yarimuhendis :KK9:

takım olarak birinci ekip ise NO KİLOOO tebriklerr kızlar ♥️♥️

IMG_20210110_185448.webp

Back
X