Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Son 2 sınavım kaldı çarşamba perşembe kurtuluyorum onlardan sonunda ya 😂💃biraz kafamın içinin boşalması lazım😂veeeee diyetisyenle beraber ketojenik tarzda beslenmeye başlayalı 10 gün olmuş ve benden 1.4 kg gitmiş gayet iyi bence
Aaa ne cabuk gecti 10 gun yeni gitmissin gibi sanki

olsun canım ya yaparsın servis gelsin gitsin önce makine şu an daha önemli :rolleyes:
Servisler geldi canım. Biri kurutmayı götürdü, öteki çamaşır makinesinin tamir edilemeyeceğini söyledi 🥴 Taş devrine döndük 🤭
Neyseki biraz leslie yaptım. Günün iyi haberi budur 😂😂
Ben herzaman kardimdakinin de benimle ayni hisleri tasidigini dusuusumdur. Ben usuyunce hemen kizlari da giydiririm ondan 😃 ben birseyi sevince de herkes seviyormus gibi geliyir
Ay annem de öyle 😂😂 kendisi üşüdükçe bizi giydirirdi. Ben zaten üşüyen bir çocuktum sıkıntı yoktu ama ablam patlardı sıcaktan 😂😂 hala çok üşüyen bir tipim. o yüzden oğlumu giydirmek için hep eşime soruyorum 😂😂
Selam kizlar
Bu haftsya eksi 200gr ile basladim. 💃💃

Kızlar eskiyle başlamak süper 💞
Yine tartıda her seferinde farklı sonuç gördüm. Ben yine en yüksek olanı alıyorum.
Cuma: 60.2
Bugün: 60.4
Fark: +200
Canım onu halledersin sen. Aman diyim sakın bırakma. Kiloları geri almak için en kritik zaman 💞🙏
Ay canım tatlı dillisin diye herkes gelip senle paylaşıyor derdi tasasını ama o da ayrı bir yük iyi niyetli bir insan olduğun için bir zman sonra bir bakmışsın onların haline üzülüyorsun onların sıkıntısı senin sıkıntın olmuş falan .. çok içini burkan arkadaşların varsa mesafeni koru derim bazı ince ayrımlar var niye böyle yazdım yaram var bu konuda 😅😅 benim vardı iş yerinde bir arkadaşım yıllarca derdini dinledim sabahlara kadar o iyi olsun diye uyumadım konuştum keyfinini yaptım yalnız kalmasın diye sevgilimle görüşmedim onla görüştüm vs sonra benim bir sıkıntım oldu ve inan dinlemek bile istemedi moralim bozuluyor benim böyle dinleyince iyi şeylerden konuşalım dedi tam 3 yıl benim içimi kuruttu halbuki 😅😅😅 🤯
Toksik arkadaş 🥴
En sevmediğim.
Ben de çıkarttım öylelerini hayatımdan. ❤️
Günaydın kızlar. +700le geldim.çok utanıyorum.kusura bakmayın🙈 O yüzden sabah çok hafif bi kahvaltı yaptım. Biraz yürüyüş yaptım. Adetim de yaklaştı bugün yarın olmam lazım.inşallah hemen olurum da cumaya kadar ödemi kalmaz
Canım adetten hemen önce vücut en şiş halinde oluyor. Cumaya kadar gider inşallah 🙏
Elma sekeri yapiyorum isteyen 😋🤣
Vayy hatun hamarat. Çocuklara tabi değil mi 🤭

ervisler geldi canım. Biri kurutmayı götürdü, öteki çamaşır makinesinin tamir edilemeyeceğini söyledi 🥴 Taş devrine döndük 🤭
Neyseki biraz leslie yaptım. Günün iyi haberi budur 😂😂
durduk yere masraf :/ can sağlığı olsun :KK200:
leslie ye sevindim canım :KK6: ben de dün yapamadım arkadaş kalınca bugün yoga ve leslie yapcam inşallah

durduk yere masraf :/ can sağlığı olsun :KK200:
leslie ye sevindim canım :KK6: ben de dün yapamadım arkadaş kalınca bugün yoga ve leslie yapcam inşallah
Valla öyle canım. Durduk yere masraf. Ama dediğin gibi can sağlığı olsun gerisi halledilir. Aldık bir makine. Yarın gelecek inşallah.
Ben de gece bir posta daha lesli yaparım diyordum ama şimdi aklıma geldi. Osmanlıca ileri metin okuma kursuna yazılmıştım bu akşam başlayacak 😍😍Çok heyecanlıyım 😂😂 inşallah dersten sonra yapabilirim.

Valla öyle canım. Durduk yere masraf. Ama dediğin gibi can sağlığı olsun gerisi halledilir. Aldık bir makine. Yarın gelecek inşallah.
Ben de gece bir posta daha lesli yaparım diyordum ama şimdi aklıma geldi. Osmanlıca ileri metin okuma kursuna yazılmıştım bu akşam başlayacak 😍😍Çok heyecanlıyım 😂😂 inşallah dersten sonra yapabilirim.
aaa ne güzel kursun hayırlı olsun canım Osmanlıca ileri metin çok güzel ya tam bir meslek aşkı sendeki :KK54:
ben de kursuma başlarken çok heyecanlıydım diksiyona şimdi bitsin artık diyorum 2 ders kaldı çok ödev veriyo hoca beklentisi çok yüksek ben bu kadar sorumluluk olacağını bilsem girmezdim :63:
inşallah senin çok eğlenceli geçer canım :KK8:

yoldaymışsın canım ama gene de yazayım 3 poğaça isterse en sağlıklı undan olsun fazla :/ hoşbeş çikolata misto ne bilmiyorum ama abur cubur kabilinden galiba :)
akşam da miktarlar az ama çeşit inanılmaz fazla

3 dl ekmek artı patates kızartması saba full karbonhidrat olmuş arada topkek var

çiğköfte dürüm değil sıkma olsa olabilirdi ama onun ekmeği bulgur da şişişir bi de prenses pastası var

A asilr cim biliyorum memleket havası insana yedirebiliyor ama ana listedesin canım biraz daha özen gösterirsen +700 gider :KK200:
metabolizma yavaşlaması sende de yok kalori çok ondan gitmiyor .
Çok doğru tespitler canım. hepsinin farkındayım. Bugün toparlamaya çalıştım. Şimdi menümü yazacağım, bugünlük ağzımı kapattım inşallah.

Çok doğru tespitler canım. hepsinin farkındayım. Bugün toparlamaya çalıştım. Şimdi menümü yazacağım, bugünlük ağzımı kapattım inşallah.
süpersin canım ara ara bakacağım ben de inşallah cumaya kadar menüerine toparlar gideriz inşallah :KK19:

aaa ne güzel kursun hayırlı olsun canım Osmanlıca ileri metin çok güzel ya tam bir meslek aşkı sendeki :KK54:
ben de kursuma başlarken çok heyecanlıydım diksiyona şimdi bitsin artık diyorum 2 ders kaldı çok ödev veriyo hoca beklentisi çok yüksek ben bu kadar sorumluluk olacağını bilsem girmezdim :63:
inşallah senin çok eğlenceli geçer canım :KK8:
Teşekkür edrim canım ❤️ inşallah. Faydasını gördün mü bari kursun.
Benim osmanlıca okumayı hiç bırakmam gerekiyor. Doktora girişte iyi bir osmanlıca gerekiyor. Kendi kendime okuyorum ama böyle zorunluluk olursa daha iyi olur diye düşündüm. İnşallah keyifli olur 🙏

Osmanlıcaya mı, mesleğin neydi canım merak ettim. Ben de üniversitede almıştım osmanlıca

Teşekkür edrim canım ❤️ inşallah. Faydasını gördün mü bari kursun.
Benim osmanlıca okumayı hiç bırakmam gerekiyor. Doktora girişte iyi bir osmanlıca gerekiyor. Kendi kendime okuyorum ama böyle zorunluluk olursa daha iyi olur diye düşündüm. İnşallah keyifli olur 🙏
helal canım sana maşallah hedef odaklı insanlar başarılı olurlar her zaman :KK200:
ben gördüm faydasını kuzum ama yani yoğun çalıştığımı baştan söylemiştim ödev ödev ödev yapmayınca bozuluyor hoca inan vaktim olduğu kadar çalışıyorum 18 yaşında lise öğrencisi değilim ki ya iş güç ev şu bu kendime bişey katayım dedim burnumdan geldi :KK70:

Bugün çok kötü bir tartıyla geldim :( utancımdan gelipte söyleyemedim hiç birşeyde yiyemedim :( 86,25dim cuma günü ama bugün 87,3 çıktım. +1 kilo nedir ya :mad::mad::mad:

Ay ne guzel 🤩 ben de bi ara merak salmistim.kendi basima ogrenip okumaya baslamistim. Sonra biraktim unutmusumdur muhtemelen🙄

Back
X