Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

🏃‍♀️15- 21 OCAK SPOR TABLOSU 🏃‍♀️
Geçtiğimiz haftanın spor birincisi ortaklıktan aldığı +250 puanla birlikte toplam 3023 puan ile S Suskunhanim :halay: :halay: :halay: tebrik ederiz rekor bir puan gerçekten 🤩🤩

ve takım olarak 2 ye katlama söz konusu 🙈🙈 yes fit kızları kazandı tebrikler 🤗 bu hafta no kilo kızlarından atak bekliyoruz 🤩🤩

NO KİLO

Cuma
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Nikinik Nikinik 5310143250
@ummhnisa1481401401413525
Monica_ Monica_ 77429288537350
yarimuhendis yarimuhendis 29080175135152182
Z Zeze34 6861406845
balpamuk balpamuk 16104101
A asilr 454550206055
Pain Killer Pain Killer 24031245
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 9437754230
Ceylansnn Ceylansnn 842435030105118
M miraysu_ 834523

YES FİT
Cuma
Cumartesi
Pazar
Pazartesi
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cherry Mom Cherry Mom 542325149
Namaria Namaria 45187150139134138107
belmayne belmayne 4010672117
hawar hawar 10210211026390107110
S Suskunhanim 62031378511761030395
Tempus Tempus 30040020020090400
@Naz03504040603040
azaydidem azaydidem 2816860
S Smr3535 3030
birsevgi birsevgi 50
Amor-a Amor-a 2330110
muhursuzpusula muhursuzpusula 1017155333423
Eline saglik canim 🥰 yes fit ucmus no kilo hadi cosmak lazim bu hafta 🙃🤸

Ay kizlar ne faydaliymis su sogan kürü.6 ayda bir 15 gun yapılıyormuş.ben bi deneyim bakalim.sifa olur insallah.
Bi kere yaptim polikistik over jcin cok oneriyolar faydali diye bu sefer de midemi kaybedicektim sogan sevmem zaten mide bulantisindan icemedim 10 gun dayandim

Bilemedimki canim.bi arkadasim sogan kabugu yapmıştı bana kaynatti mi napti bilmiyorim o da sokturmustu. Gorusmuyoruz da kendisiyle 😁 ilk defa eksikligini hissettim neyse google dostum yardim eder. Ben ona bakayim 😂😂
Ben de refl olamadığım zaman 15 gün boyunca yaptım sabah akşam soğanı kaynatıp ılık bir şekilde içmiştim ve soğanı hiç sevmem dokunamam bile doğrandığı ortamda duramam🙁ama herkese yarayan o kür ben de hiçbir işe yaramadı

Günaydın kızlar 💞
Spor muhteşem ortak👍

Kızın ateşi var biraz mız mız azı dişler vuruyor. Inmiyor kucaktan aksam spor diyrdum yalan oldu uyuyana kadar ben pert.elime telefon bile alamıyrm .
Geçmiş olsun canım. Kolaylıkla çıkartsın inşallah ❤️
Afiyet olsun canim süper menü adim da çok guz l sadece kuruyemis yiyince ekmek yemesen olurmus canim kafamda bagdastiramadim 🙃
😂😂
Ya onları peşpeşe yemedim aslında 😂😂
Sabah ile akşam arasında ne yersem ara diye yazıyorum derli toplu olsun diye. Kuru yemişi yedim pek tutmadı beni. Akşam yemeğine o açlıkla oturmayayım diye bir dilim de ekmek yedim 🤭
Aynen kaptanım ya, bizde de göze batmaya başlamıştı. Herkes uyuyunca yazayım diyorum o zaman da çok geç oluyor.
Akşam menüyü yazıp menü yorumlayıp çıksam kar sayıyorım. Önceden saatlerce tüm sayfaları okurdum😒
neyse kaçak göçek devam artık.

bu arada brokoli ve karnabahar sapları çok güzeldir. Tabiki çiğ olarak kütür kütür yenir, göbek marulun göbeği ya da beyaz lahananın sert kısımları gibi. Pırasanında kart olmayan yerleri çiğ güzeldir. Ayrıca patlıcan falan filanhjktffdjkgf 😂😂😂 acıktım bu saatte ya🤣🤣🤣
Ay ben de her türlü sebzeyi çiğ yiyebilirim. 😂😂

Bi kere yaptim polikistik over jcin cok oneriyolar faydali diye bu sefer de midemi kaybedicektim sogan sevmem zaten mide bulantisindan icemedim 10 gun dayandim

Ben de refl olamadığım zaman 15 gün boyunca yaptım sabah akşam soğanı kaynatıp ılık bir şekilde içmiştim ve soğanı hiç sevmem dokunamam bile doğrandığı ortamda duramam🙁ama herkese yarayan o kür ben de hiçbir işe yaramadı
Ay kizlar hayallerimi suya düşürdünüz😂ben sogani severim.suyunu aevemeyecegim muhtemelen ama bi de ben deneyim bakalim.

Gece menuleri okumamak lazim 🤣 Pain Killer Pain Killer
Evet aynen, neyseki sabaha karşı zaten uzun zaman önce yatağa yatmışken okumuştum, tembellikten kalkıp yiyemem o haldeyken😂🤣
Gunaydin arkadaşlar huzurlu günler 💞
Günaydın canım❤️
Günaydın herkese 🌸
Gunaydın Reyyan canım❤️
Ay ben de her türlü sebzeyi çiğ yiyebilirim. 😂😂
Evet ya sebzeler pişince tadını kaybediyor. Yeşil kabak ve patatesi çiğ yiyemem ama çok da pişirmem, hafif sert kalması lazım.😁

Günaydın arkadaşlar,
Eline saglik canim 🥰 yes fit ucmus no kilo hadi cosmak lazim bu hafta 🙃🤸
S Suskunhanim yeni aşk yaradı sana! 😂😂😂 İnanmıyorum yaa benden sonra açıldı ex aşkım cozuttu kendini spora verdi, bu beni daha da hırslandırır!🙈😂😂😂
Nasılsın ex orticim, nasıl gidiyor? Son günlerde pek takip edemedim herşey yolunda mı?
Almiloş sen nasılsın? Bu haftan nasıl geçiyor? Namaria Namaria

Evet aynen, neyseki sabaha karşı zaten uzun zaman önce yatağa yatmışken okumuştum, tembellikten kalkıp yiyemem o haldeyken😂🤣

Günaydın canım❤️

Gunaydın Reyyan canım❤️

Evet ya sebzeler pişince tadını kaybediyor. Yeşil kabak ve patatesi çiğ yiyemem ama çok da pişirmem, hafif sert kalması lazım.😁
Aynen canım ben de sebzeleri az pişiririm. Çiğ patatesi denemedim ama çiğ kabağa bayılırım 🤭

Almiloş sen nasılsın? Bu haftan nasıl geçiyor? Namaria Namaria Namaria Namaria
Balpamukcum merhaba :KK68:çok şükür iyiyim canım bu hafta iş çok yoğun değil ama ev yoğun :rolleyes: yemek yap çamaşır bulaşık spor yap duş al kursum var diksiyon onun ödevlerine çalış günlük rutinler derken 2 yi buluyor yatmam.
sen nasılsın canım?

Back
X