Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

12.00

1 tabak haslanmis brokoli
Yarim kase yogurt+1tk yulaf

Ara
1 form cayi

18.30
1 tabak et haslama sulu
Marul salatasi

Su 2.5

Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan S Suskunhanim
Zıp göremedim ama😭😭
Yürüyüşte yapıyordun aslında orda ama havalar nasıl olur tabi bilmem 👀
Yürüyüşü yazın erken yapıyordum, yağmur olmasa yine niyetliyim ama iki gündür yağmurlu bir de hala misafirliğe gitmeye cesaretleri var insanların😔 gelme de diyemiyor annem😔
Günaydın arkadaşlar,

S Suskunhanim yeni aşk yaradı sana! 😂😂😂 İnanmıyorum yaa benden sonra açıldı ex aşkım cozuttu kendini spora verdi, bu beni daha da hırslandırır!🙈😂😂😂
Nasılsın ex orticim, nasıl gidiyor? Son günlerde pek takip edemedim herşey yolunda mı?
Almiloş sen nasılsın? Bu haftan nasıl geçiyor? Namaria Namaria
Şöyle günlük 500-600 puanlık spor yapsak ekşi gelmemek mümkün değil.Bi süredir malum arkadaşların menülerini takip ediyorum(anladınız siz onu😂😂😂) çok spor yapıyorlar.Aslinda kafamıza zayıflamayı koyduysak hayatımıza da sporu eklememiz lazım
Sensizlikten önce spora verdim sinra da anama kaçtım😅sen nasılsın balım pamuğum💜💜
Selam kızlar nasılsınız? cuma akşamından beri karnım çok ağrıyordu kızlar cumartesi günü daha kötü oldu pazar dayanamadık hastaneye gittik apandisit im patlamış hemen ameliyata aldılar biraz önce eve geldim yatıyorum kızlar Cherry Mom Cherry Mom @DeryaOnDiet Tempus Tempus @balpamuk S Suskunhanim
Canım çok geçmiş olsun,şimdi nasılsın😔 nasıl da dayanmış son kıyamam😔😔o kadar açlığa dayanmandan da belliydi zaten değil mi😅
Çok çok öpüyorum 💜💜💜

Zıp göremedim ama😭😭

Yürüyüşü yazın erken yapıyordum, yağmur olmasa yine niyetliyim ama iki gündür yağmurlu bir de hala misafirliğe gitmeye cesaretleri var insanların😔 gelme de diyemiyor annem😔

Şöyle günlük 500-600 puanlık spor yapsak ekşi gelmemek mümkün değil.Bi süredir malum arkadaşların menülerini takip ediyorum(anladınız siz onu😂😂😂) çok spor yapıyorlar.Aslinda kafamıza zayıflamayı koyduysak hayatımıza da sporu eklememiz lazım
Sensizlikten önce spora verdim sinra da anama kaçtım😅sen nasılsın balım pamuğum💜💜

Canım çok geçmiş olsun,şimdi nasılsın😔 nasıl da dayanmış son kıyamam😔😔o kadar açlığa dayanmandan da belliydi zaten değil mi😅
Çok çok öpüyorum 💜💜💜
Hergun mu yapacaktim zipi 🤣🤣🤣

Sen daha iyi bilirsin benim durumumu sjogren sendromu var bende
Lupus tan suphelenmisti bu inun yaninda biraz daha masum sanirim
Gözlerim ellerim ve ayaklarım fena
Ama bir gün geçecek Allahın izni ile
Merhaba bende kendimde sjögren sendromun dan şüpheleniyorum çok korktum siz neler yaşıyorsunuz nedir bu hastalık 2 gün sonra doktorum var aşırı tedirginim bi ywddcım olur musun nasıl oldu neler yaşadın

Srumedim canim sadece dinlendim spor fln yapamadim ama gercekten spor onemli spor olmayinca kilo gitmiyo bugun guzel bi eksi gordum sulur cumaki kilomdan dustum😍 aksamda sporumu yapicam insallah sende yap bakalim nasil olcak bu cuma😉

Canim yorumlarinda o kadar haklisin ki keske yarim saat once gorseydim yazdiklarini ozman nescafenin yaninda ayni hatalari yapmazdim bundan sonra daha dikkatli olurum bu konuda 🥰
Spora gelirsek cumartesi gunu guzel yuruyus yaptim sadece regl oldugum icin diger gunler hic icimden gelmedi biseyler yapmak ama farkindayim spora cok asilmiyorum bundan sonra insallah onada dikkat edicem bide ben yesillik cok yiyemiyorum midem bulaniyo yani roka maydanoz nane tere tarzi seyler ama bugun salatalik domates aldim yarin kahvaltima eklemek icin iyi deng gelmis 🥰
Cok tesekkur ederim guzel yorumlarin icin canim🥰🥰
Rica ederim canim 🥰💞

Merhaba arkadaslar daha yeni oturdum 🤷🏻
Komsularin tabaklari varsi yemek yaptim onlari dagittim kendim yedim bulasikti suydu buydu bu saat oldu azcik dinlenip halim olursa spor yapicam sizler nasılsınız
belmayne belmayne canimcim nasi geciyor aksamin 💞
Ben de kendim için yeni kararlar aldım youtube kanalı açmaya karar verdim😂😂

Valla kızlar eğer ben bugün spor yaptıysam herkes yapar😂

İşten geldiğimde çok yorgundum hatta kendimi hasta hissediyordum amaaan kim kalkıp spor yapacak derken kalk dedim kendime başla hele sonu gelir🥰
Sporum bitti duşumu aldım papatya çayımı içiyorum birazdan da saçlarımı yapar ojelerimi sürerim oh be dünya varmış!🤗

26 ocak salı

Akşam
1 kase tavuk suyu çorba
4 yk bulgur pilav
4yk sebze yemegi
Yogurt
Turşu
5 fındık 5 antep fıstıgı
Spor yok
Su yatana kadar 2 litre olacak
Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Tempus Tempus
Zezecim bugün senin için ekstrem bir durum olduğu için bişey diyemiyorum😕 Hayırdır neden sabahladınız böyle🙄

selam kızlar ne konuşma okumaya ne sohbete bi vakit bulamıyorum uğraslardan:KK14:
Benim kızımın 20 güne yakındır gece 2 den 6 ya kadar uyku bozuklukları ile kafayı yemiştik uyutmak çile gece onun kaçışları ile uğrqasmak aglama krizleri de eklenincee.. Dün gece zirveyi gördük resmen şiddet egilimi basladı bizde kızım nuh diyor asla inadı kırılmıyor ayakta öyle bekliyor ..Sabah acil olarak çocuk psiyatri ye götürdüm 1,5 saat yol cektik terapi başlıyor haftaya. döndük iş görüşmesi için 10 dk ya geri çıktım gene yol çek yağmur da ıslan sırılsıklam iş görüşmesi. ve o sırada akşama kadar da yarım açma ile durdum kızıma ayrı hepimizin uykusuzlugu ayrı üzüntü hep bitikim bitik :KK14:
Kaç yaşındaydı canım çocuğun, ben de oglanla çok ugraştım. inatçılıkla başladı. Yok 2yaş sendromu, yok 3 yaş sendromu derken şu an 11 yaşında hâla çocuk psikiyatrisine düzenli gidiyoruz:) hangi sehirdeydin,kime gittin. Allah yardımcın olsun. Benim kanayan yaramdır da ondan çok ilgimi çekti kusura bakma:)

Sağol almilam 😘

Hiç ihmal etme çünkü biz ettik ve arttı Nisan da 6 olacak ve hala 4 yaş sendromlari var ileri için zemin oluşturuyor terapi yorumlarında ciddi fayda görenler oluyormuş gerçi nerede aldığına göre değişir ben suanlik şehir hastanesine başvurdum
Önceki mesajına yazdıklarımın çogunun cevabını burada aldım canım. Tamam🤭

Merhaba arkadaslar daha yeni oturdum 🤷🏻
Komsularin tabaklari varsi yemek yaptim onlari dagittim kendim yedim bulasikti suydu buydu bu saat oldu azcik dinlenip halim olursa spor yapicam sizler nasılsınız
belmayne belmayne canimcim nasi geciyor aksamin 💞
Kuzum benim günümde yorgunlukla geçti🥴 yarın misafirlerim gelecek biraz temizlik yapayım dedim. Şimdi oturdum. Ayak bileklerim öyle ağrıyor ki sanırım spor yapamayacağım. Böyle durumlarda akşama halimin kalmayacağını bildiğim için sabahtan spor yapıyorum normalde ama sabah da yine iki servis geldi onları beklerken spora başlayamadım. ☹️

Back
X