Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar ne konuşma okumaya ne sohbete bi vakit bulamıyorum uğraslardan:KK14:
Benim kızımın 20 güne yakındır gece 2 den 6 ya kadar uyku bozuklukları ile kafayı yemiştik uyutmak çile gece onun kaçışları ile uğrqasmak aglama krizleri de eklenincee.. Dün gece zirveyi gördük resmen şiddet egilimi basladı bizde kızım nuh diyor asla inadı kırılmıyor ayakta öyle bekliyor ..Sabah acil olarak çocuk psiyatri ye götürdüm 1,5 saat yol cektik terapi başlıyor haftaya. döndük iş görüşmesi için 10 dk ya geri çıktım gene yol çek yağmur da ıslan sırılsıklam iş görüşmesi. ve o sırada akşama kadar da yarım açma ile durdum kızıma ayrı hepimizin uykusuzlugu ayrı üzüntü hep bitikim bitik :KK14:
Canım çok geçmiş olsun ya. İnşallah sizi ve çocuğunuzu anlayan iyi bir uzmana denk gelirsiniz. 🙏❤️

Kuzum benim günümde yorgunlukla geçti🥴 yarın misafirlerim gelecek biraz temizlik yapayım dedim. Şimdi oturdum. Ayak bileklerim öyle ağrıyor ki sanırım spor yapamayacağım. Böyle durumlarda akşama halimin kalmayacağını bildiğim için sabahtan spor yapıyorum normalde ama sabah da yine iki servis geldi onları beklerken spora başlayamadım. ☹️
Ev isi de yormustur canim ☹️ inan ben de daha baslamadim yarim saat yapsam kâr ama heryerlerim agriyo 🤷🏻

Sabah:
-3 yumurtalı omlet
-1 parça keçi peyniri
-4 ceviz

Ara:
-15 çiğ badem

Akşam:
-Ton balıklı salata

Spor: 6.674 adım, 40 dk eliptik.

@_Reyyan Cherry Mom Cherry Mom @asilr @Nikinik
Menu de sporun da cok iyi canim, masallah 👍 sadece benim diyetusyen demisti ki fibdik/fistik yeyince yaninda sut/yogurt gibi gidalar tumetirsen uzun sure tokluk saglar.
25.01 o

10.00
2 hasl yumurta bir avuc yesillik
5 zeytin 1 wasa 3 kayisi

13.50
7 yk mantarli et sote
5 yk salata 1 wasa

16.30
1 mandalina 3 ceviz 1 cb badem sutu

19.00
8 yk brokoli salatasi ( az bulgurlu)
Yarim kase yuvarlama çorbası

Su 3 lt
Spor 2000 adim 20 p.
30 dk leslie boosted 45 p.
25 dk dumbell cember kol bolgesel 63 p.
25 dk yoga 38 p.
Toplam 166p.
(challenge sayilmayacak total adim atildi)
belmayne belmayne Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan
Sporun bir harika 👏
11 gibi bir dilim süzme peynir koyup bir poğaça yedim😭arabada.
15.30 salata, 5sarma, bir tabak tavuklu bezelye

17.00 cennet hurmasi kurusu,çay
Şu bir lt olmadı😔
@_Reyyan @Nikinik Cherry Mom Cherry Mom
500 zıp 100 puan,4000 adım 40 puan
Acmaya raen kotu bir gun olmamis. Afiyet olsun canim.

25 ocak
12.00
1 armut
Yarim tost ekmegiyle yapilmis tost kizim yemedigi icin ban kaldi🙈
Yesil cay

17.00
Nescafe
2 hurma
1 gunkurusu
7 cig findik

19.00
2 parca tavuk
Yarim tabak yogurtlu karnibahar

21.30
Yesil cay

Su 2lt
Spor malesef
Gun icinde 1 form cay
Cherry Mom Cherry Mom M miraysu_ @_Reyyan
En azindan 15 dk evde yerinde yurume leslie tarzi olsa cok guzel olurnus. Ama menun kalori ve degisik gida alimi olarak gayet guzel. Ve bence o yarim tostu iyiki yemissin , degilse tek armut cok az olurdu.
25 ocak
Kahvalti
Patatesli omlet
Yesil cay

Ara
Sade kahve

Ogle
Ayran
Bi dilim borek

Ara
Papatya cayi
Maden suyu

Aksam
Iki kasik pilav
Uc kasik kurufasulye
Sogan

Su 2 lt
Ip atlama 400
Cherry Mom Cherry Mom @azaydidem
Yemek cesidi olarak kenun gayet guzel canim. Sadece aksa takildim o 2 kasik pilav ve 3 kasik kurufasulye yemek kasigi mi? Bira az geldi gozume ama tabi az yemeden de verilmiyor o baska 😕
26 ocak salı

Akşam
1 kase tavuk suyu çorba
4 yk bulgur pilav
4yk sebze yemegi
Yogurt
Turşu
5 fındık 5 antep fıstıgı
Spor yok
Su yatana kadar 2 litre olacak
Cherry Mom Cherry Mom @_Reyyan Tempus Tempus
Tek ogun mu yapiyorsun canim?

Ben de kendim için yeni kararlar aldım youtube kanalı açmaya karar verdim😂😂
Aç canım😍 hemencecik alalım takibe 🤩
Valla kızlar eğer ben bugün spor yaptıysam herkes yapar😂

İşten geldiğimde çok yorgundum hatta kendimi hasta hissediyordum amaaan kim kalkıp spor yapacak derken kalk dedim kendime başla hele sonu gelir🥰
Sporum bitti duşumu aldım papatya çayımı içiyorum birazdan da saçlarımı yapar ojelerimi sürerim oh be dünya varmış!🤗
Polar sabahlığıma sarılmış tembel tembel yatarken okudum mesajını 🙈 ama oğlumu uyutmaya çalışıyorum bir yandan. O da geçsin kayıtlara lütfen 😂😂

Sağol almilam 😘

Hiç ihmal etme çünkü biz ettik ve arttı Nisan da 6 olacak ve hala 4 yaş sendromlari var ileri için zemin oluşturuyor terapi yorumlarında ciddi fayda görenler oluyormuş gerçi nerede aldığına göre değişir ben suanlik şehir hastanesine başvurdum
Tam ayırt edemedim psikolojik sorun mu yoksa sıradan 4 yaş inatlaşması mı bilemiyorum bu yaşlarda takıntılar üst seviyelerde olabiliyormuş DeryaOnDiet DeryaOnDiet sormuşsun sanada yazmış olayım canım :)
Huylu bir çocuğum var takıntılı onların dışına çıkıldığı anda sinirleniyor bağırıyor ..
kesinlikle saç kestirmiyor şuan boris Johnson gibi birşey 😅
Banyo yapmıyor hemde tam 1 yıldır 🤯 kafayı ayrı lavoda kolları bacakları küvette tek tek emaneten üstün körü yıkıyoruz,öyle gir banyo yap olayı yok bugün ayaklarını yıkıycam diyorum kırk takla atıyorum ancak öyle 🙈
Tırnak kestirmiyor gece uykusunda kesiyorum..uzun ve pis kalmasını istiyormuş saçını yıkayıncada ohh miss gibi oldun dersem çok kızıyor off çöplük gibi kokuyorsun diyorum mutlu oluyor 👀
Bazı kıl detayları daha var böyle böyle her anı uğraştırmaca yani özetle gel oğlum çorabını giydireyim diyip rahatça giydirebilmişliğim yoktur hep birşeyler için oyun yapmam uğraşmam takla atmam lazım çünkü hep karşı çıkıyor giy derim giymez çıkart deerim çıkartmaz.
Benim ilk ve tek çocuğum ben anlayamıyorum aysuna dediğim gibi biizm de gitmemiz lazım belki ama gelde hastanenin kapısından sok 🙈 imkansız .... O da ayrı bir travma demem ondan

Aç canım😍 hemencecik alalım takibe 🤩

Polar sabahlığıma sarılmış tembel tembel yatarken okudum mesajını 🙈 ama oğlumu uyutmaya çalışıyorum bir yandan. O da geçsin kayıtlara lütfen 😂😂
Kıyamam ki küçük bebekle herşey her an olmuyor canım 🤗

Tam ayırt edemedim psikolojik sorun mu yoksa sıradan 4 yaş inatlaşması mı bilemiyorum bu yaşlarda takıntılar üst seviyelerde olabiliyormuş DeryaOnDiet DeryaOnDiet sormuşsun sanada yazmış olayım canım :)
Huylu bir çocuğum var takıntılı onların dışına çıkıldığı anda sinirleniyor bağırıyor ..
Banyo yapmıyor hemde tam 1 yıldır 🤯 kafayı ayrı lavoda kolları bacakları küvette tek tek emaneten üstün körü yıkıyoruz,öyle gir banyo yap olayı yok bugün ayaklarını yıkıycam diyorum kırk takla atıyorum ancak öyle 🙈
Tırnak kestirmiyor gece uykusunda kesiyorum..uzun ve pis kalmasını istiyormuş saçını yıkayıncada ohh miss gibi oldun dersem çok kızıyor off çöplük gibi kokuyorsun diyorum mutlu oluyor 👀
Bazı kıl detayları daha var böyle böyle her anı uğraştırmaca yani özetle gel oğlum çorabını giydireyim diyip rahatça giydirebilmişliğim yoktur hep birşeyler için oyun yapmam uğraşmam takla atmam lazım çünkü hep karşı çıkıyor giy derim giymez çıkart deerim çıkartmaz.
Benim ilk ve tek çocuğum ben anlayamıyorum aysuna dediğim gibi biizm de gitmemiz lazım belki ama gelde hastanenin kapısından sok 🙈 imkansız .... O da ayrı bir travma demem ondan
Canım elbetteki dönemsel krizler oluyor. Ama bence siz bir uzmandan yardım alın. Bana biraz fazla gibi geldi krizler. Bu şekilde sen gerilirsin onu geresin o gerilir seni gerer. Böyle kısır döngü içirisinde ikinizin de sabrı kalmaz ve küçük şeyler daha da büyür. Bazen uzman danışmanlığında küçük dokunuşlar inanılmaz fark yaratabiliyor. 🙏
Canım bunları yazarken biraz da özele giriyor muyum gibi bir endişem oluyor aslında ama Benim ilk uzmanlık alanım eğitim bilimleri. Uzun süre de o alanda çalıştım. O sebeple bu gibi konular hemen dikkatimi çekiyor ve mesleki deformasyon sanırım yardım etme ihtiyacı hasıl oluyor bende🙃 müdahale gibi olduysa kusura bakma canım.

Merhabalar. Hoş geldin. 💞
İlk sayfada kurallar ve form var. Doldurursan seni tanımış oluruz. Kaptanımız Cherry Mom Cherry Mom yardımcı olacaktır.
Kuralları okudum evet uyum saylayacağım inşallah yani sağlamam gerekiyor :KK45:

ADINIZ: özge
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 169
KİLONUZ: 66
HEDEF KİLONUZ: 59
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: memur
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1/3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: pandemide sürekli evde oturmaya bağlı mutfağa dadanma ve sonrasında gelen mide genişlemesiyle doymama-aşırı tatlı isteği
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: cici bici güzel kıyafetlerime sığamıyorum yeni kıyafete para harcamak istemiyorumo_O

Canım elbetteki dönemsel krizler oluyor. Ama bence siz bir uzmandan yardım alın. Bana biraz fazla gibi geldi krizler. Bu şekilde sen gerilirsin onu geresin o gerilir seni gerer. Böyle kısır döngü içirisinde ikinizin de sabrı kalmaz ve küçük şeyler daha da büyür. Bazen uzman danışmanlığında küçük dokunuşlar inanılmaz fark yaratabiliyor. 🙏
Canım bunları yazarken biraz da özele giriyor muyum gibi bir endişem oluyor aslında ama Benim ilk uzmanlık alanım eğitim bilimleri. Uzun süre de o alanda çalıştım. O sebeple bu gibi konular hemen dikkatimi çekiyor ve mesleki deformasyon sanırım yardım etme ihtiyacı hasıl oluyor bende🙃 müdahale gibi olduysa kusura bakma canım.
Canım olur mu aksine benimde böyle bir yönlendirmeye ihtiyacım var 🤗 yanlış anlar mıyım hiç
Aynen dediğin gibi çok çok yorucu tükendiğimi hissediyorum ite kaka gidiyorum doktora nasıl götürürüm onu da bilmiyorum belki önce özel bir klinikle görüşürüz cocuk olmadan danışırız vs dedik ama elbet görmek isteyecekler diş operasyonundan sonra o travma biraz geçsin unutulsun bakalım dedik kaldı öyle ama haklısın danışmak lazım 😘

Kuralları okudum evet uyum saylayacağım inşallah yani sağlamam gerekiyor :KK45:

ADINIZ: özge
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 169
KİLONUZ: 66
HEDEF KİLONUZ: 59
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: memur
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1/3
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: pandemide sürekli evde oturmaya bağlı mutfağa dadanma ve sonrasında gelen mide genişlemesiyle doymama-aşırı tatlı isteği
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: cici bici güzel kıyafetlerime sığamıyorum yeni kıyafete para harcamak istemiyorumo_O
memnun olduk özge Esra bende :)
Kilo verme sebebin çok mantıklı :KK48: yeniden girersin inşallah elbiselerine 🤗

Kıyamam ki küçük bebekle herşey her an olmuyor canım 🤗
Kuzum geçn dediklerinde aklıma takıldı yazmadım emzirmeyi bırakırken dokunmayıda bırak dedin yaa 🙈 benim oğlanda hâlâ göğsüme dokunuyor ve koluma dokunup mıncıklıyıp mıncıklayıp uykuya dalıyor uzun kollu giydiysem kolumu açtırıyor 🤯🤯🙈 bu ne zman bitcek 🤪

Anladim canim. Acikcaai bana sadece banyo olyi ilginc geldi ama belki biryerden pis olmanin iyi oldugu mu aklina gelmis acaba, hani pis kokuuorsun deyince mutlu oluyormus ya bir sekilde onu kafasinda iyi birsey olarak oturtmus gibi. Onun haricinde sac kestirmemesi de bence kendi karari yani uzun istiyor demekki. Oyunla giyinmeye gelince biz de oyleyiz. Hafi 10a kadar sayalim bakalim giyinebilecek misin. Yok kim once cis yapacak filan. Oyun yaslari sonucta.

Back
X