Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5.takım de dolsun taşsın burası artık ön elemeyle alırız takıma 😎
Buyrun şu form :süslü:
Haftaya elemeler var geçerseniz ilk 10 a seçmelerine davet ederiz 😏
Sonrada alt listede haftada 4 kg vereni asıl listeye alırız :KK53::cool:
Ooo süpermiş bu kurallar😂

Bugun baya baya yurudum ortim. Adim olcer yukleyim tam iki saat yurumusum ama adim olarak bilmiyorum. Spor hapacak dirmanim kalmadi inan. Bebgi de uyuttum cay iciyorum ohh miss bu saatleri seviyorum uyku oncesi ev sukunet icinde :dua:
Masallah ortim okullar tatile girince bizimkilerin uykularida tatile girdi desem ne gzel bende senin gibi 10 dan so ra kafami dinliyodum😂🙈
Ooo kaptanım olacam valla nasıl zayıfladım videosu çekip buranın bir veli nimet olduğunu da anlatıcam😂😂ilk videomu atayım size de haber vericem hemen😂😂
Yaa kesinlikle link at buraya hemen abone olalim kanalin ismini yaz bize🥰👍🏻
5.takım de dolsun taşsın burası artık ön elemeyle alırız takıma 😎
Buyrun şu form :süslü:
Haftaya elemeler var geçerseniz ilk 10 a seçmelerine davet ederiz 😏
Sonrada alt listede haftada 4 kg vereni asıl listeye alırız :KK53::cool:
Cok fena fikirler bunlar😂😂

Ay yok canim ya onlar bana kaynasiyo kazanla corba yaptim tabaklarini dagitmak icin 😂
Oh masallah canim o yorgunluga helal olsun 😍
ben de yorgunluga ragmen zorladim 40 dk yaptim biseler simdi uzandim şükür 🥰💞
Almila ben bugün kafayı yedim hık mık diye gideceğim valla
Sabah kalktım yine kötüyüm dedim tansiyon dünden sorunu tespit ettim ya yarım limon değil sen git 1 limon sık 🙈 10 dk sonra bende bir uyuşma yattım kaldım Allah'ım yüksek tansiyon belliki bu sefer yerlerde gittim tuzlu ayran içtim 🙈🙈 gözüm açıldı ama baş ağrısı yine başladı tekrar limon :olamaz: eşime dedim bana bir tansiyon aleti al ben gidiciyim :KK48: o da dedi ki gözünü seveyim ben gelene kadar limonla tuzlu ayrandan uzak dur ahahhaha

Sabah kalktım yine kötüyüm dedim tansiyon dünden sorunu tespit ettim ya yarım limon değil sen git 1 limon sık 🙈 10 dk sonra bende bir uyuşma yattım kaldım Allah'ım yüksek tansiyon belliki bu sefer yerlerde gittim tuzlu ayran içtim 🙈🙈 gözüm açıldı ama baş ağrısı yine başladı tekrar limon :olamaz: eşime dedim bana bir tansiyon aleti al ben gidiciyim :KK48: o da dedi ki gözünü seveyim ben gelene kadar limonla tuzlu ayrandan uzak dur ahahhaha
Canim yaa Allah korusun bi düştü bi yükseldi arasi olmadi bünyen çok etkilenmistir ☹️ Esram usenme bi doktora git bi baksinlar ne oldugunu bi ogrenelim en azindan tansiyon aleti aldi mi eşin

Kaptanim bi alttan bi ustten vurmussun resmen🤭

Canim yaa Allah korusun bi düştü bi yükseldi arasi olmadi bünyen çok etkilenmistir ☹️ Esram usenme bi doktora git bi baksinlar ne oldugunu bi ogrenelim en azindan tansiyon aleti aldi mi eşin
Trendyoldan aldık bakalım da 2 3 güne gelir ben müdahale etmeyeyim ozmana kadar 🙈
İşin garibi ben dideral kullanıyorm migren için o tansiyonu bir miktar düşürüyor zaten o hapa rağmen benim tansiyon yüksekse cidden sıkıntı var 🙈 bakalım haftaya gideceğim doktora eşim ancak o zamn müsaitmiş çocuğu ona bırakcam öyle gideceğim canım

26 ocak
Kahvalti
Haslanmis yumurta
Yesillik
1 ceviz

Ara
Sade kahve

Oglen
3 kofte
Salata
Sogan

Ara
Bitki caylari
Leblebi bi avuc
Findik 2 dene

Aksam
Yarim muz uzerine kakao doktum
Bi kase yogurt

Su 2 lt
2 saat yuruyus

Cherry Mom Cherry Mom azaydidem azaydidem
Canım menunde sporunda super olmus masallah👏👏

Canim seni tebrik ediyorum menulerin masallah cok guzel bu menulerin karsiligini tartida olsun saglik olarak olsun alacaksin canim insallah 💞🥰
Ayy canımm teşekkür edrim. İnşallah beraberce. Ben baskülde verdiğimden daha fazla inceliyorum. Tabiiki sporun etkisi var ama yeme düzeni de çok önemli bence. Daim olsun inşallah hepimizin ki.
Sporumu da yaptım orticim 😍😍
Ay öyle oldu di mi🙊😂 kader ağlarını örerken ilmeği siz atiyonuz ama😂😂😂 lakin ne güzel dostluklar oluşuyor bu ortaklıklar sayesinde🥰
Kesinlikle canım ya. Süper bu ortilik işi. Yeni gelenlerin de hızlı kaynaşmasını sağlıyor 🤩🤩

Trendyoldan aldık bakalım da 2 3 güne gelir ben müdahale etmeyeyim ozmana kadar 🙈
İşin garibi ben dideral kullanıyorm migren için o tansiyonu bir miktar düşürüyor zaten o hapa rağmen benim tansiyon yüksekse cidden sıkıntı var 🙈 bakalım haftaya gideceğim doktora eşim ancak o zamn müsaitmiş çocuğu ona bırakcam öyle gideceğim canım
Aynen canim insallah cabucak gelir dedigin gibi ilac bi de dusurmesine ragmen yuksekse o zaman ona göre bi onlem alirsin bilsek ne oldugunu canim belki tansiyon da değil belki sadece yorgunluktan iyiyi dusunelim iyi olsun insallah ama bu ara azicik dinlenmeye calis canim gunde bi saat uzan eline telefon bile alma şöyle bi kendini dinle vücut yenilensin inşallah 💞

Kesinlikle canım ya. Süper bu ortilik işi. Yeni gelenlerin de hızlı kaynaşmasını sağlıyor 🤩🤩
Yaa eskiden ben yeni kk ya girdiğim zMnlarda takıma yeni biri gelirdi selam falan derdi kimse karşılık bile vermezdi 🙈🙈 arada kaynar giderdi garibimin yazısı 1 2 gün sonra kaptan gelirdi aşkolsun kimse yazmadı mı kıza diyr bize fırça atardı :KK48: :olamaz: yani ortam o kadar yabaniydi 😅😅😅

Ayy canımm teşekkür edrim. İnşallah beraberce. Ben baskülde verdiğimden daha fazla inceliyorum. Tabiiki sporun etkisi var ama yeme düzeni de çok önemli bence. Daim olsun inşallah hepimizin ki.
Sporumu da yaptım orticim 😍😍

Gordum canim menude masallah bize yorgunluga ragmen yaptik egzersizlerimizi 💞🤸
İncelme cok onemli canim dogru yoldasın devam insallah 😍

Back
X