Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak burcucummm bak ben de yakisikli oldum profilime 😂 sailor moon artemis 😍
Nasilsin balim ocak sonu sahalara doncem dedin gun sayiyorum :rolleyes:
Geldiiim canım benim,yaklaşık 1 ay dediydim hıh tam oldu işte :D aynen yakışıklı oldun bi hafta :halay:
68.9 dum bu sabah yaa :D iyi yedim ama :D afiyet olsun bana ve artık yeter :D
sen nasılsın kuzucuk

Geldiiim canım benim,yaklaşık 1 ay dediydim hıh tam oldu işte :KK70: aynen yakışıklı oldun bi hafta :halay:
68.9 dum bu sabah yaa :KK70: iyi yedim ama :KK70: afiyet olsun bana ve artık yeter :KK70:
sen nasılsın kuzucuk
Hosgeldin balimmmmm 🥰😍
O hafta yakisikliydim kacirdin simdi de guzel oldum gene ay savascisi mars heralde bu da 🤣🤣 her cuma totem yapiyorum profil resmi degistirerek 😂
Nasilsin askkuşum gorusmeyeli calismalar nasi gidiyo.
68.9 da kacla biraktin asil mesele o 🤣🤣

Bana gecenlerde kpss soru bankasi onerisi soran oldu atanali 6 sene olmus 🤣
Bi de camasir makinasi tamburu ile ilgili bisey sormustu biri 😂😂
Ben bana mesaj gelebileceğini hiç düşünmüyorum o yüzden yani kim niye bana mesaj atsın kafasındaydım ama gelebiliyormuş demek😂😂

Cherry Mom Cherry Mom kaptancım Pain Killer Pain Killer cım ben de döndüm :KK200: ortiler belli olmadıysa yine olabiliriz?
Son durumlar ne kızlar izinden dönen oldu mu başka :KK66:
menüler yine Mehfam Mehfam cım sana di mi
challenge güzleri sporu kime atıyoruz şimdi? :)
Canim sen gelmeyeli cok sey değişti 🙃😂
Ortiler haftaliga döndü canim şu an acik orti yok ama her cuma yeniliyorum kazananlari aciklayip o zamana kadar beni etiketle kuzum 💞
Sporda bugun yeni sistem geldi sanslisin 🤣 secmeli spor sistemi artik pazartesi ve carsamba zorunlu cumartesi isteyen listeden seciyosun Nikinik Nikinik e ozel mesajla 1 ve 5 i yapiyorum diyosun o bi sonraki gun paylaşıyor 🥰

🤸🏼‍♀️SPORUNU SEÇ🤸🏼‍♀️

SPOR NO SPOR İÇERİK
1GÜNLÜK 10.000 ADIM VE ÜSTÜ
2LESLİE 2 MİLE VE ÜSTÜ
3BİSİKLET/ ELİPTİK/ KOŞU BANDI MİN 45 DK
4PİLATES 30 DK
51000 ZIPLAMA VE ÜSTÜ
620 DAKİKA CARDİO
7DANS WORKOUT MİN 15 DK

• ARKADAŞLAR PROGRAMIMIZ PAZARTESİ - ÇARŞAMBA ZORUNLU / CUMARTESİ SERBEST KATILIMLI OLARAK BAŞLAYACAKTIR
  • TÜM TAKIM ÜYELERİMİZ GÜN BAŞINDA YAPACAĞI SPORU NUMARASI İLE Nikinik Nikinik E ÖZEL MSJ YOLUYLA BİLDİRECEKLER ( 1 NO YAPACAĞIM YADA 1+6 YAPACAĞIM GİBİ )
  • GÜN SONUNDA ( SADECE PROGRAM GÜNLERİ İÇİN GEÇERLİ ) 1 NO YAPILDI YAZABİLİR VEYA 10.000 YAPILDI YAZABİLİR..
  • NİKİNİK ERTESİ GÜN BİZE BUNU LİSTESİ İLE RAPORLAYACAK..

• GELELİM BU İŞİN ÖDÜLÜNE:) PROGRAMA UYAN ÜYE YAPTIĞI SPORUN PUANINA EK +HEDİYE 100 PUAN ALACAK İLAVE SPOR ALIRSA +50 PUAN DAHA ALACAK :)

• EEE BİRDE CEZASI OLACAK TABİİ :)) PROGRAMA TÜM ÜST LİSTENİN PAZARTESİ VE ÇARŞAMBA GÜNÜ UYMASI ZORUNLUDUR KATILIM GÖSTERMEYEN VEYA NUMARA İLETİP GÜN SONUNDA SPORUNU YAPMAYAN ARKADAŞIMIZ O HAFTAKİ CUMA EN AZ %1 EKSİ YAPMAK ZORUNDADIR:duduk:
Mehfam Mehfam
Namaria Namaria
Nikinik Nikinik
@belmayne
@hawar
@nnurc
yarimuhendis yarimuhendis
@Zeze34
@asilr
Tempus Tempus
@Suskunhanim
@balpamuk
@DeryaOnDiet
@azaydidem
@birsevgi
@thequeensgambit
Pain Killer Pain Killer
@Amor-a
@muhursuzpusula
@miraysu_
@gamzem23
Burda canim spor detaylari 💞
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak

Hosgeldin balimmmmm 🥰😍
O hafta yakisikliydim kacirdin simdi de guzel oldum gene ay savascisi mars heralde bu da 🤣🤣 her cuma totem yapiyorum profil resmi degistirerek 😂
Nasilsin askkuşum gorusmeyeli calismalar nasi gidiyo.
68.9 da kacla biraktin asil mesele o 🤣🤣
Hoşbulduuk aşk kuşumm :KK15:gördüm gördüm o resmini de evet biliom kuşum her cuma farklı ;)
çalışmaları düzene koydum çok şükür aşkım ,65.5 tum izne ayrıldığımda
Canim sen gelmeyeli cok sey değişti 🙃😂
Ortiler haftaliga döndü canim şu an acik orti yok ama her cuma yeniliyorum kazananlari aciklayip o zamana kadar beni etiketle kuzum 💞
Sporda bugun yeni sistem geldi sanslisin 🤣 secmeli spor sistemi artik pazartesi ve carsamba zorunlu cumartesi isteyen listeden seciyosun Nikinik Nikinik e ozel mesajla 1 ve 5 i yapiyorum diyosun o bi sonraki gun paylaşıyor 🥰
tamam seni etiketlicem, pazartesi çarşamba ne zorunlu canım ?

Hoşbulduuk aşk kuşumm :KK15:gördüm gördüm o resmini de evet biliom kuşum her cuma farklı :KK66:
çalışmaları düzene koydum çok şükür aşkım ,65.5 tum izne ayrıldığımda

tamam seni etiketlicem, pazartesi çarşamba ne zorunlu canım ?
Cok sukur csnim sevindim calismslar icin 😍💞 izne giden +3 le donuyo 🤣 olsun canim erir gider insallah 💞
Yukarda mesaji alintiladim canim seni etiketledim detaylar icin 🤗

Hoşbulduk canım sen de hoşgeldin :KK200: mezun olup tekrar mı döndün? :KK66:

Hoşbulduk tatlım tamam menüde seni etiketliyoruz yine :super:

tamam canım ama oyyy üst liste diyorrr hahaha ne sevindim :KK70: :KK70: ama yapıcam yine kendi çapımda
Evet tekrar döndüm 🙈 Döndük dolaştık geldik yine 🥲 Bende hoş buldum teşekkür ederim 🌸

Hoşbulduk aşkımmmm nasıl gidiyor sende durumlarrr :KK66:
Namaria Namaria cım değiştirdi mi yine diyetisyen düzenini son durum ne :KK66:
Iyiydi 10 kiloya 200gr kaldi ama sanki bi duruldu. Namaria Namaria nin vegan diyetine basliyorum yarin bakaljm🤩 sen naptin toparlamissin isleri azcik da kilo toparlanmis sanki 🤣 ama hemencik gider o 😇

Hoşbulduk aşkımmmm nasıl gidiyor sende durumlarrr :KK66:
Namaria Namaria cım değiştirdi mi yine diyetisyen düzenini son durum ne :KK66:
canım salı randevum var bu iki hafta laktoz ürünleri yasaktı fark oldu tahminimce 2 hafta da et balık tavuk yumurta olmıcak laktoz ürünlerini geri vercek deniyoruz bakalım aşkkuşum :D
7lere az kaldı bakalım bu hafta az durgun geçicek son iki hafta iyi gitti ama bu da normal yani :)

Back
X