Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ne guzel haber canim cok tebrik ederim👏
ben de markette gordum o bakliyatli makarnalardan aliyim dedim ama bi paketi 30 liraydi cimriligim tuttu😂 sen begenirsen soyle aliyim ben de

Kahvaltina bayildim ne guzel menu canim 👏 yarin ben de yumurtami salata seklinde yiyicem ozendim😄
canım ben yeşil mercimekli aldım bitti tadı aynı mercimek işte :D ve 3 dkda pişiyo beğendim ama ;) yeşil mercimekti benim kırmızı da güzeldir

Yok askim bugun gayet sosyal ortamdaydik is icin gittigimiz yerde baklavalar borekler havada ucustu bir gram dahi almadim 🤣
Ben iradeli olduktan sonra nereye gidersem gideyim sikinti yasamam insallah 😎
Ama makarna özledim evet 🤣
ayyyy dayanmak zorrrrr :rolleyes: tebrik üstüne tebrikk ediyoruum
ben şey düşününce yapamıyorum işte hani artık şeker tatlı yemicem burger yemicem hani korkuyorum o zaman :D bakalım bi düzen denicem 100 gün hedefledim ya da ne zaman inersem 52 civarına . 5 günün 4 günü 800 kalori ve düşük karbonhidrat şeklinde, 5. gün de bozucam balım
inşallah tutar da değiştirmek zorunda kalmam verene kadar ;)

Çok hoşuma gitti benimde arada bakıyorum internetten yumurtaya farklı farklı ne yapabilirim diye. En azından normalde maydanoz dereotu yemek aklıma gelmez yada tek tek zor olur diye çok hoşuma gitti :)
Hayatta eeennn sevdiğim tatllıııı... Kalsın kalsın kendime 3-5 ay sonraya ödül olarak vericem :cool::cool:
Yaaa cansın can :rolleyes: :KK200: sebastiandı fotom sonra canım çok çekiyordu aklıma geldi birden :D sebastianı kovdum pasta resmi koydum :D ayyy hadi inşallah 3 aya da kalmaz ulaşırsın canım benim :KK37:
canım pinterest kullanıyo musun

Ben galiba artık direnç kilolarıma geldim gitmiyor yani yarın 2 günlük arınma detoksu yapacağım bakalım sonuç ne olacak🧐🧐😂
Takilmalarda detoks cok etkili oluyor. O direniyorsa sen daha fazla direneceksin. En hassas donemlerden biri. Cogu zaman pes ettik. Ama pes etmeyip asildigin zaman asilmayacak birşey degil. Takıldım burdan sonrasi giymiyor kafasina asla girme. Gittigini gormek icin direnmelisin. Bol sans 😘

Gördüğün gibi 2 gr veriym diye parçalanıyorum😂😂😂

Ay bide yasaklar kalkmıyor falan muhabbeti var gün de aldık ki nolcak bilmiyorum👀 neyse nasipte ne varsa onu yaşıycaz. Ama fit yaşıycaz 😂😂
Kilo konusunda gayet iyi gidiyorsun canım gram diyip haksızlık etme :nazar:

Benim kuzende Mart'ta yapacak nikah onun tarih senden beter 🤣🤭 bence nisana artık aşılamaların çoğu biter esneklikler gelir canım Allah'ın izniyle herşey yolunda gitsin inşallah ♥️
bak merkür retrosu da var sınırımı zorlamayınız :KK70: yani tatlı pasta ne bileyim cips herşey heryerde var ve diyette zten herşey zor hadi evinde olmasa komşudan kek kokusu geliyor hadi onu geçtik uzun diyorsunuz ve ismi daha zor yazılanlar varken 5 harfle çıkıyor
nefis terbiyesi olarak kal diyorsan kalırım :KK70: @Nikinik de şikayet etmeyecekse :ıslık:
size inat resmimi de değiştirdim :))
🤣🤣🤣🤣🤣 Tmm tmm bişey demiyorum dahada dersem ziyafet sofrası gelecek ha buraya :confused:
Ay benim başım catliyor ya gozumu zor aciyorum. Unutmadan menumu yazayim. Koltuga uzandim uyurkalirim esim de yok uyandiracak.
Geçmiş olsun canım 😔
Ama ben bugün nikiknike yazmıştım 🙄 45 dk koşu bandı + eliptik yaptımmm
A buraya tümm konuyu yanlış anlayan bi sevgicik koymuşlar :olamaz::KK48:
Tatlişim niye bugün attın her gün mü Atıcan yoksa 🤣 bizm o program sadece pazartesi çarşamba zorunlu / cumartesi serbest yani sadece bu 3 günde yapılacak :) diğer günler free kendi sporunuz olacak 🤗

benim öğlen paylaştığım tabloda dün yapılan sporlar var bugünkü sporları henüz girmedim 😘

Kızlar
Cherry Mom Cherry Mom @birsevgi başka epliktik kullanan var mı tavsiye eder misiniz
Hangi markayı kullanıyorsunuz, çok yer kaplıyor mu, ses yapıyor mu?
En önemlisi benim dizler sorunlu ağrı yapar mı?

çok oldu ama kusura bakmayın
Canım benimki normal bisiklet balpamuk balpamuk ve Pain Killer Pain Killer de eliptik var onlarıda etiket yapalım

Bisikletim dynamic 380 manyetik hiç sesi yok ama dizlerde sorun varsa eliptik daha iyi olur senin için ✌️

Yavv. al benden de o kadar. Onun yarısını yeyim, bunu yemeyim onu yeyim nefsimi körleyim falan derken gün sonunda karbonhidrat bombası oluyorum.

Bu misafirlik olayımın can sıkıcı göründüğünün farkındayım kızlar.üzgünüm. grup motivasyonunu bozacağını da biliyorum ama yazmamazlık etmek istemem. Tek iyi tarafı evdekinden daha çok hareket ediyorum. Misafirlikte de kilo muhabbeti açmam da açılsa bile benim kilom aşırı olmadığı için herkes daha çok baskı yapıyor.ne var kilonda iyisin vs. Yıllardır aynı kilo aynı muhabbet...5kilo verip gitsem iyi olmuşsun derler tabii ama verme aşamasında destek yok:)
canım en güzeli insanın kendi vücudundan memnun olması yoksa kimseyi mutlu edemezsi alsan ver derler versen al derler :D

bi de filizlendirilmiş unlar var fitik asit azaldığı için daha çok vitamin emiliyomuş bağırsaktan, gaz da yapmaz heralde :ıslık:
balım onlardan aldım ben trendyoldan iki marka söyledi diyetisyen onlardan biri bu filizlendirilmişlerdendi daha mı iyi ki iyi oldu yani :KK19:

Alinma balim sen bizim ask kuşumuzsun takilmislar sana 🙃
Yoksa yani san yazinca direkt cikiyosun dunden beri elli kez etiketledim kavusunca 😍💞
Retro mu varmis biz nasil etkileniyoz canisi aslan a varmi biseyler gecen twit okuyorum çocuk yazmis 10 yil once merkur retrosu diye bisey yoktu diye 🤣
merkür kova burcunda geri gidiyor cnm bizim 5. evimizde hayattan aldığımız zevk, flörtler, çocuklar, kendimizi gösterdiğimiz alan vs ve kova da grupları anlatıyo ya , grup içinde kendini orjinal şekilde ortaya koymayı da anlatıyo, benim burda yaşadığım şey tam olarak bu :D
elektronik aletler bozulabiliiyo , yarım kalan işler bitirilebiliyor ve retroda dönüp uzun zamandır arayıp sormamış insanlara güvenmemöek gerekiyo mesela,genelde çıkar için oluyo :D
bizim eski flörtler mesaj atabilir mesela tam da o ev :eek:

ayyyy dayanmak zorrrrr :rolleyes: tebrik üstüne tebrikk ediyoruum
ben şey düşününce yapamıyorum işte hani artık şeker tatlı yemicem burger yemicem hani korkuyorum o zaman :KK70: bakalım bi düzen denicem 100 gün hedefledim ya da ne zaman inersem 52 civarına . 5 günün 4 günü 800 kalori ve düşük karbonhidrat şeklinde, 5. gün de bozucam balım
inşallah tutar da değiştirmek zorunda kalmam verene kadar :KK66:
balım ben de asla kendimi kısıtlamıyorum ama yani şöyle mesela çay şekeri ömür boyu kullanmam aklıma da gelmez ama mesela tatlı isteği bende de oluyo kayısı yiyorum hurma yiyorum mesela ya da canım işte makarne cekiyo sağlıklı alternatifini buluyorum :KK19:
yani basit şekerleri tamamen kesebilirim ama bileşik karbonhidratlar konusunda ben de kısıtlamam beynimde öyle yapsam yoksunluk krizine girerim :D
sen de öylesin anladığım kadarıyla tamamen hayatından cıkarma yoksunluk korkusu onu yapmak çok yanlış zaten o yüzden karatay uzun süreli uygulanabilir değil benim yapımdaki insanlar için :) ekmek hiç yok diyor bende galeta cavdar wasa vs illaki var tamamen kesemem yani yapcak bişey yok :KK74:

Menün gayet güzel bence
Piyaz biraz şişkinlik yapar o ayrı

bu arada cezama uydum😉
canım cezana uymuşsun tebrik eidyorum :KK19: ama akşam öğününden sonra meyve yenmeyecekti hani ona uymamışsın :))
güzel menün canım baktım şu meyve işini akşamdan sonraya bırakmasan über olcak :KK200:

Şimdi iyi canım sabah yan yan basıyordu ama şimdi tam basıyor şükür ❤️
Daha da iyi olsun paşam inşallah💜💜
Ortim ne yaptin yine misafirlik vardi dimi 😅
Ben bugun spor yapamadim. 2 cocuk arti 1 yegen cok fena yordular spor yerine sayiyorum 😄
Ah ah ortim sorma🙈 hepsinden yarım porsiyon da olsa tattım ama karbon deposu olmuş olabilirim😭😭
Tek sevindirici tarafı sporlar ise az da olsa yarıyor hala sanırım ki beklemeden tartilmiyordum,evimde bekleyince az da olsa ekşi gorebilirim🙈inşallah
Sen nasılsın?💜
Aynen benim icin de aynisi oldu, hele simdi annelik izninde evdeyim. Ne kadar az adim atiyirmusum evde 😕
Herkes şu an aynı durumda,biz hem kilo almıyoruz hem de bir taraftan veriyoruz diye teselli buluyorum🙈

Ay napıyormuş merkür retrosu canım. Bana ilişmese bari 😂 Bu ara bir merkür retrosu eksik başımda 😂
canım öncelikle elektronik aletlerle ilişkili,verilerin kaybolması alet bozulması, elektrikle ilgili sıkıntılar ,
iletişimsel sıkıntılar yanlış anlamalarişlerin aksaması seyahatlerin aksaması vs evrak işlerinde dikkatsizlikler , mesela kredi çekmeyin denir ya da imza atmayın yeni birşeye,yeni bir elektronik eşya almayın sık bozulabilir ileride vs canım
Allah razi olsun canim gecen hafta sakin dedim ya bu hafta canim cikacak illa ki 😔 yeni gelen mimar bile diyo her isi sana soyluyorlar diye dedim kurumu sirtimda tasimaktan yildim 🤣
canım hepsi yetişkin insanlar ya,paralarını da alıyolar, belki mükemmellik takıntın vardır hani hiçbirşey aksamasın diye bak bu da başak özelliği ama bizim iş ortamı evimiz balık kuşum yani biraz kadere teslimiyet,iyimserlik ,yardımlaşmak vs o 2 evi dengeleyebilirsen hayat çok kolay olacak inan

merkür kova burcunda geri gidiyor cnm bizim 5. evimizde hayattan aldığımız zevk, flörtler, çocuklar, kendimizi gösterdiğimiz alan vs ve kova da grupları anlatıyo ya , grup içinde kendini orjinal şekilde ortaya koymayı da anlatıyo, benim burda yaşadığım şey tam olarak bu :KK70:
elektronik aletler bozulabiliiyo , yarım kalan işler bitirilebiliyor ve retroda dönüp uzun zamandır arayıp sormamış insanlara güvenmemöek gerekiyo mesela,genelde çıkar için oluyo :KK70:
bizim eski flörtler mesaj atabilir mesela tam da o ev :eek:
aman kuzum beni bağlayan bi teknolojik aletlerin bozulması varmış listede :rolleyes: aynı anda herşeyin bozulduğunu bilirim evde ben merkür retrosu demiyodum ama hep nazar derim :D
flört dönüş vs yalan bana ailem ve iş hariç telefon çalmıyor yıllardır :deli:

Back
X