Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen cnm çok zor :KK70: Allah kolaylık versin cnm tez zamanda tayin nasip etsin inşallahh :dua::KK200:

müdür hala şey mi diyor müfettiş gidince göndericem seni
aynen canım gelmeyen müfettişin gitmesini bekliyolar da bakalım inşallah yazım gelir müfettiş de gelmemiş olur :63:

ahaha kıyamam canım afiyet olsun o zaman :KK70: çok kısıtlamışsın kendini ki bilinçaltına yer etmiş yiyecek içecek hiç görmem ben benim rüyalar sirk gibi genelde burdaymışım ama aslında orda değilmişim yanımda sen varmışsın ama aslında şuymuş o zaman mekan kişiler action ışınlanma falan benim rüyalar öyle :KK70:
ooo o da güzelmişş bi de yakışıklı eşlik etse ahh :KK51:

balık aslında karşılıksız iyiliği anlatıyor kuşum yani karşılığını yine Allah'tan beklemek ve yapılan kötülükleri de görmemek aslında, ama abartınca da kurban pozisyonuna düşüyor balık her dertin sorunun sebebi gibi,herkesin günahını kötülüğünü sahipleniyor gibi o yüzden dengeyi kurmak lazım kuşum
Bunlar balığın özellikleri demi
Ben ben saf her sorunda önce kendini sorgulayan suçlayan balık

Bunlar balığın özellikleri demi
Ben ben saf her sorunda önce kendini sorgulayan suçlayan balık
kuzum beniiim yüce gönüllüm iyi niyetlimm :KK200: tabi her burcun iyi ve kötü özellikleri oluyor cnm
sorun yaşadığın kişiyle mantıklı ve sakin konuşmaya çalış tatlım empatin zaten çok gelişmiştir ama bunu şeye çevirmemek lazım ,seni anlıyorum çok kötü durumdasın,üzgünsün ve benim yüzümden diye düşünme cnm her sorun çift taraflıdır

Sabah limonlu sirkeli ılık su
Kahvaltı 2 dilim kepekli ekmek, 2 dilim beyaz peynir,yeşillik domates 1 kaşık acuka,10 zeytin,yeşil çay
Ara züber bar,türk kahvesi
akşam 1 dilim kepekli ekmek,tavuk sote 6 kaşık ,bol salata, brokolili cacık
6200 adım , 3 lt su :)
Mehfam Mehfam Namaria Namaria
Canım bu isim de nedir allasen. 😁😁 sırf sen sürekli yiyosun diye gittim züber nedir diye baktım bir de YouTube videolarını izledim züber yiyenlerin😂
Menün yine muhteşem canımcım🧿
Cherry Mom Cherry Mom Namaria Namaria Pain Killer Pain Killer canlar düzenle seçeneği gelmiş tekrar
Ben eski konumdan devam edicüüümmm :KK70: :KK70: :KK70: bugün baştan başlamış gibi :super:
👏👏😍
Pain Killer Pain Killer ortim nasilsin napiosun sizin oralarda aksam daha sanirim dimi🤭
Ayy canım sorma dün giremedim. Evde çocuklar iyice huysuzlaştı artık, hem tüm zamanı alıyolar hem de çok sinir stres ediyorlar artık. 😭😭
2 subat
Sabah
Peynirli 2 yumurta
Salatalik
Kucuk yarim dilim normal ekmek

Arada
Sutlu Nescafe

Aksam
1 kepce tavuksuyu sehriyesi az corba
4 kasap kofte
Yarim tabak yesil salata

Su 2lt
Gum icimde 2 form cay
Spor 2ve 7 numarali sporlar yapildi
Leslie 30 dakika
Zumba 20 dakika
Cherry Mom Cherry Mom Pain Killer Pain Killer
Çok güzel canım, nazar değmesin🧿 menün çok güzel ama sporun harika😍
Kızlar
Cherry Mom Cherry Mom birsevgi birsevgi başka epliktik kullanan var mı tavsiye eder misiniz
Hangi markayı kullanıyorsunuz, çok yer kaplıyor mu, ses yapıyor mu?
En önemlisi benim dizler sorunlu ağrı yapar mı?

çok oldu ama kusura bakmayın
Canım eliptik alırken denemekte fayda var. Ben almadan önce hep yorumlarda bu şekil okuyordum ama deneme şansım olmadı. Güzel puanı olan bir tanesini aldım ve üzerine ilk çıktığımda pişman olmuştum. Şuan alıştım tabi ama yine de benim dizime zarar verdi ilk başlarda ki sadece 3.programda çalıştırdığım halde. Şuan 9. programda yapıyorum yine bazen zorluyor.

Denemek neden önemli? - Çünkü 1.60 lık insanda 1.80lik insanda aynı makineyi kullanıyor. Pedalin gövdeye olan uzaklıkları ve iki pedalin birbirleri arasındaki uzaklıkları önemli faktör. Ve ayrıca göbeğin öndemi yoksa arkada mı olduğu da çok önemli. Benimki klasik göbek arkada olandan ve ilk çıktığımda sanki eniş aşağı sürüyor hissi veriyordu, şuan yine aynı ama alıştım artık.
kesinlikle elektrikli ve manyetik olamı tavsiye ederim. Diğerleri dize daha kolay zarar verir bence.

umarım yardımcı olabilmişimdir canım. 🤗

Canım bu isim de nedir allasen. 😁😁 sırf sen sürekli yiyosun diye gittim züber nedir diye baktım bir de YouTube videolarını izledim züber yiyenlerin😂

👏👏😍
hahaha :D değişiklik olsun dedim cnm
züber hollandada olmayabilir cnm, hurma kakao fıstık vs karışımlardan oluşuyor kısaca,orda daha güzelleri bile vardır vegan şekersiz glutensiz atıştırmalık olarak :rolleyes:

yol kaç saat canım ben senin yerine olsam bir elma mandalina bir activia biraz ciğ badem vs alırdım yol 4 saat falansa daha uzunsa 1 tam bugd. ekmeği köfte 4-5 tane ve domates salatalık söğüş alırdım yanıma güzel tok tutacak sağlıklı bir öğün olurdu
Yol 7-8 saat ,umarım daha uzun sürmez🙈
Canım üzme kendini telafi edersin bak 2 gün var daha ;) bugün keyif günün olmuş olsun

teşekürler cnm :)
bir ay kadar önce sanırım izne ayrılmadan konuşmuştuk ama çok değil cnm.Ben burcu , 31 yaşındayım bekarım yarışmaya ankaradan katılıyorum taliplerimi bekliyorum :D sen nerdensin cnm

canım geç kahvaltı tarzı mı yapacaksın yolluğu

uzaktan da yorum yapıyolar di mi, işte kahraman rolüne bürünmek , çok sorumluluk yorar cnm hiçbirimiz öyle süper kahraman değiliz herkese yetemeyiz öyle düşün
inancın burçla ilgisi derken cnm

ben indirmedim cnm sitede görülmüyor da ondan sordum acaba orda mı diye
Burcu memnun oldum🥰 ben de suskun😅adımı yazmıyorum ne olur ne olmaz🙈 özelden yazarım olmazsa😂
Kahvaltı gibi de değil de atıştırmalık gibi daha çok🙈sabah erken çıkmayı düşünüyoruz,kahvaltı yapmayız, çocuklara kraker bisküvi poğaça vs düşünüyorum ama kendime karar veremedim

Yol 7-8 saat ,umarım daha uzun sürmez🙈

Burcu memnun oldum🥰 ben de suskun😅adımı yazmıyorum ne olur ne olmaz🙈 özelden yazarım olmazsa😂
Kahvaltı gibi de değil de atıştırmalık gibi daha çok🙈sabah erken çıkmayı düşünüyoruz,kahvaltı yapmayız, çocuklara kraker bisküvi poğaça vs düşünüyorum ama kendime karar veremedim
Karar verince mutlaka yaz canım ben de aynı durumdayım. Namaria Namaria ydı galiba öneriler yazan.makul bir menü oluşturmuş. Köfte demiş ama bir keresinde köfte yolda bozuldu bizim o yüzden yanıma et almaya tereddüt ediyorum. Kuruyemiş olmalı bence el oyalıyor en azından:) ya da züber tarzı bir atıştırmalık

Canlar diyetisyenden ciktim simdi de goreve ciktik Arsuza
Onun tartisinda 2.4 kg gitmiş 82 ciktim yagdan ve odemden guzel gitmis giden 38 kilo diye paylasti instagraminda 😍
Bu hafta 2 ana bir ara denicez cunku haftasonu falan gec kalkinca oyle oluyodu onu soyledim deneyelim dedi tum hafta çok şükür peynir de verdi 🤣
İki öğüne dusunce eti de kesmedi
Bir de ozledigim seyler var makarna mesela dedim 4-5 aydir yemiyorum herseyin saglikli alternatifi var mottosuyla bakliyat makarnalari varmis mercimekli vs internette onlardan bi alalim aksam ogunune secenek koydu dene begenmezsen bakariz dedi 🤗💞
Az kaldi 7lere hadi bakalim 🥳
Ya masallah iradenede ayri hayran kaldim canim hadi bakalim 7lere az kalmis 🥰
Benim sıpa dün gece koltuktan ayak üstü yere düştü koltuğun sırt yasladığımız yüksek yerinden ... :/ şimdi ayağını yan basıyor krem bile sürdürmüyor deli ediyor :işsiz: zedelenme gibi birşeydir herhalde değiil mi şişlik vs yok
Gecmis olsum kaptanim eger ustune basmamaya devam ederse bi dktora gorunmekte fayda var bence😊

👏👏😍

Ayy canım sorma dün giremedim. Evde çocuklar iyice huysuzlaştı artık, hem tüm zamanı alıyolar hem de çok sinir stres ediyorlar artık. 😭😭

Çok güzel canım, nazar değmesin🧿 menün çok güzel ama sporun harika😍

Canım eliptik alırken denemekte fayda var. Ben almadan önce hep yorumlarda bu şekil okuyordum ama deneme şansım olmadı. Güzel puanı olan bir tanesini aldım ve üzerine ilk çıktığımda pişman olmuştum. Şuan alıştım tabi ama yine de benim dizime zarar verdi ilk başlarda ki sadece 3.programda çalıştırdığım halde. Şuan 9. programda yapıyorum yine bazen zorluyor.

Denemek neden önemli? - Çünkü 1.60 lık insanda 1.80lik insanda aynı makineyi kullanıyor. Pedalin gövdeye olan uzaklıkları ve iki pedalin birbirleri arasındaki uzaklıkları önemli faktör. Ve ayrıca göbeğin öndemi yoksa arkada mı olduğu da çok önemli. Benimki klasik göbek arkada olandan ve ilk çıktığımda sanki eniş aşağı sürüyor hissi veriyordu, şuan yine aynı ama alıştım artık.
kesinlikle elektrikli ve manyetik olamı tavsiye ederim. Diğerleri dize daha kolay zarar verir bence.

umarım yardımcı olabilmişimdir canım. 🤗
Menu guzeldi ama arti geldim sabah nasil oldu anlamadim bu hafta hep inisli ckisli devam ettim yarin ve diger gun saf protein yapicam yoksa gitmicek🙈🙈

Kusura bakmayin bugun cok giremedim ikizime geldim bu gece burdayim yarin evime donucem insallah 🥰
Salı
10.00
1 sütlü kahve
2 fıstık ezmeli wasa

Ara: 1 avuc badem

16.15
sucuklu yumurta
1kk peynir
5-6 zeytin
2 dilim ekmek
Dereotu-nane-domates

ara: 1 avuç fındık

su: 2 bardak😒
Spor yok maalesef
azaydidem azaydidem
Canim su icmezsen istedigin kadr az yemek ye kilo vermekte zorlanirsin bugun nedense az olmus sanirim yarin dikkat edersin insallah🥰

Yaaa cansın can :rolleyes: :KK200: sebastiandı fotom sonra canım çok çekiyordu aklıma geldi birden :KK70: sebastianı kovdum pasta resmi koydum :KK70: ayyy hadi inşallah 3 aya da kalmaz ulaşırsın canım benim :KK37:
canım pinterest kullanıyo musun
Aslında 3 aya hedefime ulaşmam zor ama 3 ayda iyi bir kilo verirsem bence bol çikolata soslu bir san sebastian hak ederim gibime geliyor. Hadi o olmadı bari bi sebastian olsun :KK70::KK70:

Seneler evvel açmıştım pinteresti merakla ama bir daha girmedim, baya derya deniz orası :KK48:

muhursuzpusula muhursuzpusula kuzum menün şahaneydi harika bi nizama soktun eminim karşılığını alıcaksın 👍 ben bugün paylaşmayayim kızım için disardaydik hep ıvır zıvır oldu
Yaaa teşekkür ederim :KK60: Olsun canım paylaş bence yinede. O bile insanı aşırı gaza getiriyo "ben böyle bir menü nasıl yazdım acilen düzeltmem lazım" diye :(

merkür kova burcunda geri gidiyor cnm bizim 5. evimizde hayattan aldığımız zevk, flörtler, çocuklar, kendimizi gösterdiğimiz alan vs ve kova da grupları anlatıyo ya , grup içinde kendini orjinal şekilde ortaya koymayı da anlatıyo, benim burda yaşadığım şey tam olarak bu :KK70:
elektronik aletler bozulabiliiyo , yarım kalan işler bitirilebiliyor ve retroda dönüp uzun zamandır arayıp sormamış insanlara güvenmemöek gerekiyo mesela,genelde çıkar için oluyo :KK70:
bizim eski flörtler mesaj atabilir mesela tam da o ev :eek:

Neeee eskiler mi mesaj atabilir,eski ama eskimemiş olanlarda dahil mi, hadi inşallah :KK70:

Kızlar
Cherry Mom Cherry Mom birsevgi birsevgi başka epliktik kullanan var mı tavsiye eder misiniz
Hangi markayı kullanıyorsunuz, çok yer kaplıyor mu, ses yapıyor mu?
En önemlisi benim dizler sorunlu ağrı yapar mı?

çok oldu ama kusura bakmayın
Ben memnunum benimkinden. Diz meselesini bilmiyorum da 🤔 markası ultıma
Kilo konusunda gayet iyi gidiyorsun canım gram diyip haksızlık etme :nazar:

Benim kuzende Mart'ta yapacak nikah onun tarih senden beter 🤣🤭 bence nisana artık aşılamaların çoğu biter esneklikler gelir canım Allah'ın izniyle herşey yolunda gitsin inşallah ♥️

🤣🤣🤣🤣🤣 Tmm tmm bişey demiyorum dahada dersem ziyafet sofrası gelecek ha buraya :confused:

Geçmiş olsun canım 😔

A buraya tümm konuyu yanlış anlayan bi sevgicik koymuşlar :olamaz::KK48:
Tatlişim niye bugün attın her gün mü Atıcan yoksa 🤣 bizm o program sadece pazartesi çarşamba zorunlu / cumartesi serbest yani sadece bu 3 günde yapılacak :) diğer günler free kendi sporunuz olacak 🤗

benim öğlen paylaştığım tabloda dün yapılan sporlar var bugünkü sporları henüz girmedim 😘

Canım benimki normal bisiklet balpamuk balpamuk ve Pain Killer Pain Killer de eliptik var onlarıda etiket yapalım

Bisikletim dynamic 380 manyetik hiç sesi yok ama dizlerde sorun varsa eliptik daha iyi olur senin için ✌️
Aaa hshahahahaha ben yazacaktım Valla her gün 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Gunaydiinnn takimin guzel hatunlariii :KK68:

Bugun spor günümüz 🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️
Alintiladigim mesaji herkes tekrar bi okusun arkadaslar pazartesi gunu acemilik oldu bugun olmasin 🤩
Bol eksili ve huzurlu bir gun dilerim🌼🌼

Nikinik Nikinik ile görüştük programda bundan sonrası için bir oynama yapalım dedik :) her şey siz spor yapın diye :))))

kızlar bundan sonra belirlediğimiz spor çerçevesinde istediğiniz numaraya göre ( pazartesi - çarşamba zorunlu / cumrtesi serbest) akşam menününüzde programdan herhangi birini yapıp yazmanız bizim için yeterli olacak yani öncesinde nikiye şunu yapacağım diye yazmanıza gerek yok .. bunu yapmamızdaki amaç bir görev gibi olsun o iş mutlaka yapılsındı ama sizin için gün içinde özelden dönmek yada sabahtan sporu belirlemk zor oluyor anladığımız kadarıyla oyüzden böyle ilerleyelim dedik.

ama tablo yinede ilk gün için güzel bence harikasınız :KK68: ama bize tümmm takımm şartttt haydii bakalımm :KK6::KK6::KK6:

Karar verince mutlaka yaz canım ben de aynı durumdayım. Namaria Namaria ydı galiba öneriler yazan.makul bir menü oluşturmuş. Köfte demiş ama bir keresinde köfte yolda bozuldu bizim o yüzden yanıma et almaya tereddüt ediyorum. Kuruyemiş olmalı bence el oyalıyor en azından:) ya da züber tarzı bir atıştırmalık
Canim havalar soguk gidiyor bu ara bozulmaz yazin bozulabilir haklisin 👍

Back
X