Günaydın kızlar

Mutlu bir gün olsun inşallah
Canım nasıl gidiyor psikiyatrisle. Kızçen sevdi mi doktorunu. Şifa bulsun kuzu inşallah

Canım teşekkür ederim. Bunu deneyeceğim. Benim çok sık başım ağrımaz. Sabah uyandığımda geçmişti şükür. Ama eşimin çok sık ağrır başı. Çok ilaç içmesini de istemiyorum. Bunu bir deneyelim bakalım
Ben de Karatay ın genel prensiplerini uyguluyorum canım. Ama kendi yaptığım ekmekten arada ekliyorum menüme. Bence sağlıklı beslenme konusunda yüzde 85 90 oranını tutturabilirsek gerisini vücut tolere eder diye düşünüyorum. Bi ekmeğimiz var. Ona da karışma hocam diyorum

tabi içimden

yüzüne söylesen döver herhalde

Ay beni elektronikten vurmuş demekki.

Geçen hafta çamaşırla kurutma makinesi aynı anda bozuldu

kurutma tamir oldu da çamaşır makinesini yeniledik. Uzun yaşasın inşallah
Aaa sen ki bilinç altına olumlu mesajlar gönderme kraliçesisin. O nasıl lakırdı kuzum

bizim orda bir laf vardır. Yerini bilmiyorlar senin

yoksa ohooo

Canım ben yola çıkarken sağlıklı bir undan ekmek yaparım muhakkak. Kahve alırım. Meyve ve kuru yemiş baş köşede olur. Biraz sebze keserim, salatalık havuç gibi. Bir de kapaklı bölmeli bir kabım var ona zeytin peynir koyarım. Beyaz peynir ve tam buğday gibi bir ekmekden sandviç de hazırlayabilirsin. Hayırlı yolculuklar olsun inşallah. Ortim sen de yazmışsın. Seni de etiketleyeyim

@asilr
Bu kurban pozisyonu bizim maalesef sorunumuz. Her toplumda vardır böyle açmazlar ama bizim çoğu geleneğimiz oraya itiyor maalesef. Bir kitap var canım belki okumuşsundur "Kurban tuzağından kurtulmak" güzel bir kitap tavsiye ederim

Eniş dediniz radarıma girdiniz

Ya bizim oraların kelimesi

nerelisin sen kuzum
Ohh çok güzel canım. Bundan sonrası da kolaylıkla gitsin inşallah. Sen çok büyük değişiklikler yaptın hayatında canım. Tebrik edrim. Hem ruhunda hem bedeninde etkisini göreceksin inşallah
Canım diz ağrıları için özel egzersizler var. Benim de Menüsküsüm var hem de çok genç yaşımdan beri. Eskiden yapardım. Çok uzun zamandır yapmıyorum ama yaptığım zamanlarda gerçekten etkili olmuştu. Bir bakayım youtube a. Bulursam paylaşayım