• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

balpamuk balpamuk gecmis olsun canim
Cherry Mom Cherry Mom tabloya eklersem full katilim isterim ama 🤣
Teşekkür ederim canım tabloya layık olmaya çalışacağım En Büyük KK
Zorunlu olmamasına rağmen fena değil ✌️ eline sağlık canım alt listenin parlayan yıldızı olacağım :KK59:
Üst üste menü paylaşmak niye ki kızlar iyi misiniz ?
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
birsevgi birsevgi
seyrekyagmur seyrekyagmur
Tünaydınlarrr güzel hatunlarr:KK68:
Ben bugun cumaya gore -500 le uyandim cok mutlu oldum daha bi motive oldum sanki😌 yarina dahada eksi gelip gecen hafta veremedigim kiloyu bu hafta fazlasıyla vermek istiyorum🥰
Oooo harikasınnn bencede geçen haftaki -200 sana yakışmadı bu hafta hedef bizim olsun inşallah :21:
Tamam cnmm böyle şey gibi hissettim farklı ülkeler farklı kahvaltılar gibi :rolleyes: 😆😆
Yaaaa senin şuu gurme yanınn 🤣🤣🤣🤣

Dün emnis ceza vermişti ama zorunluluk olarak pazartesi ve Çarşamba diye tek aklımda kalmış ben bugün yapiveririm
Pazartesi çarşamba zorunlu
Cumartesi serbest katılımlı ama yinede böyle tablo yapılacak sporunu yapana + puanlar verilecek canım ✌️
Nikinik Nikinik yerine cevaplamış olayımm:)

Namaria Namaria Namaria Namaria cım çok üzüldüm cnm,bilgisayarlar o kadar önemli ki şu devirde vallahi ama sevindim yaptığınıza :KK66: çerezin ödemini de sen atarsın bugün zaten aşk kuşum 😍😍😍😘😘😘
Cok sagol kuzum sinirden aglicaktim artik cozemesem sabahlardim heralde biraz takintiliyim o konularda ama şükür huzurla uyudum canim 💞 insallah atacagim canim gune mate cayi ile basladim 🥰
Ay çok sinir bozucu bir durum. Geçenlerde benim bilgisayara da format atıldı. Sorunları halledene kadar sinir bastı beni 🥴
Kuzum sen telafi edersin çerezleri. Olur arada öyle 🤗
Evet canim insan nasi geriliyor sinirlerim bozuldu bu sefer oldu diyoruz gene hata artik sinirden bi guluyodum bi aglicak gibi oluyodum 🤷
Telafi edecegim canim 4 te macimiz car arkadasla masa tenisi aksam da biseler yaparim odem modem kalmaz insallah zaten sinirden yakmisim hepsini sabit geldim 🤣

Namaria Namaria PC ne kadar zorlamış sizi 🙈😔 sorun düzeldi herhalde şimdi
Çok şükür canim duzeldi daha da olmasa laptopu firlatip aticaktim camdan girmedigimiz forum sayfa yabanci vs kalmadi hallettik şükür canim 💞🥰

Çok şükür canim duzeldi daha da olmasa laptopu firlatip aticaktim camdan girmedigimiz forum sayfa yabanci vs kalmadi hallettik şükür canim 💞🥰
Ayy kıyamam sinir bir durummm 🙈🙈 neyse bravo sabredip başarmışsınız 🤭

Tünaydınlarrr güzel hatunlarr:KK68:
Ben bugun cumaya gore -500 le uyandim cok mutlu oldum daha bi motive oldum sanki😌 yarina dahada eksi gelip gecen hafta veremedigim kiloyu bu hafta fazlasıyla vermek istiyorum🥰
Vuuu supersin simdeden -500 🤩🤩
Ortim super gitmis yarina eksi bile gelirsin ozman 😍
Insallah canim
Selamlar kızlar ben bugün hasta gibiyim boğaz ağrısı ve burun akıntısı üşüme var 🙈 telide elime alasım gelmedi kitap ıhlamur keyfi yaptım 🤭
Gecmis olsun kaptanim 😘

Ortim benim yorumumluk hiç bişey yok harika besleniyorsun darısı başıma 🙃

Burdayım painim ama benimkinin kurum hafta da sadece gün çalıştırıyor yani hep evde bir de online ileri Excel eğitimi alıyorum derken gelemedim merak etme kontrolluyum nasipse spor bugün 👍

Dün emnis ceza vermişti ama zorunluluk olarak pazartesi ve Çarşamba diye tek aklımda kalmış ben bugün yapiveririm
Ne güzel canım, kendini geliştiriyosun bir taraftan.
Ben de bugün niyetliyim spora, umaraım yapabilirim🙏💪
Selamlar kızlar ben bugün hasta gibiyim boğaz ağrısı ve burun akıntısı üşüme var 🙈 telide elime alasım gelmedi kitap ıhlamur keyfi yaptım 🤭
Çok geçmiş olsun kaptanım, dikkat et kendine💋

Cok sagol kuzum sinirden aglicaktim artik cozemesem sabahlardim heralde biraz takintiliyim o konularda ama şükür huzurla uyudum canim 💞 insallah atacagim canim gune mate cayi ile basladim 🥰

Evet canim insan nasi geriliyor sinirlerim bozuldu bu sefer oldu diyoruz gene hata artik sinirden bi guluyodum bi aglicak gibi oluyodum 🤷
Telafi edecegim canim 4 te macimiz car arkadasla masa tenisi aksam da biseler yaparim odem modem kalmaz insallah zaten sinirden yakmisim hepsini sabit geldim 🤣
Ya millet sinirden yağ yakıyo ya, benim kulaklarımdan duman çıkıyo sinirlenince (ki çok sıklıkla olur) ama ters etki yapıyo bende.🤷‍♀️🤷‍♀️

Ev isi beklesin her gun yapioz gene dagiliyor 😂 Emreyi de babasina emanet ettin mi miss gibi dinlenirsin canim 🥰
Canlı dersi var hele bugün sınavı varmış 3 saat önden konu tekrarı yapacağım dedi 4 saat yok 🤯 güya beyim evde 🤣

Ya millet sinirden yağ yakıyo ya, benim kulaklarımdan duman çıkıyo sinirlenince (ki çok sıklıkla olur) ama ters etki yapıyo bende.🤷‍♀️🤷‍♀️
benim de sinirlenince gözüm dönüyor paincim genelde yağ yakmam sinir harbinden artı gelirim ama bu sefer böyle oldu ben de anlamadım

Back
X