• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canlı dersi var hele bugün sınavı varmış 3 saat önden konu tekrarı yapacağım dedi 4 saat yok 🤯 güya beyim evde 🤣
hahah eniştemi gördüm resmen ne zaman ablam bi iş dese dersi oluyor sınava hazırlanıyor falan :D

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak ortim günün sporunu bitirdim ben sen ne alemdesin😂
Cnm 6000 yaparım bugün de, dinleniorum biraz 😘 seni tebrik ederim ama zeynepcim :KK8:
Hmmm bak şimdi eski diyetimden kalan şahane kahvaltı tabaklarımı atabilirim sana 🤪

Bu ara ne bulursam onu atıyorum tabağa 😂😂
Oy oy at at cnm fikir olur hem 😍😍
Selamlar kızlar ben bugün hasta gibiyim boğaz ağrısı ve burun akıntısı üşüme var 🙈 telide elime alasım gelmedi kitap ıhlamur keyfi yaptım 🤭
Çok geçmiş olsun kapticim dikkat et 😘
Yaaaa senin şuu gurme yanınn 🤣🤣🤣🤣
He yaa ama uyduracağım diyete artık 😂😂😂

balpamuk balpamuk geçmiş olsun cnm

Pazartesi çarşamba zorunlu
Cumartesi serbest katılımlı ama yinede böyle tablo yapılacak sporunu yapana + puanlar verilecek canım ✌️
@Nikinik yerine cevaplamış olayımm:)
Emnisim hep paylaşcam derken kalıyor çocukları uyutmak problemli biliyorsun, sonra mutfak adam da film izleyelim diye bekliyor böyle bana bı vkait kalmıyor artık yemeği yediğim gibi paylaşirim kalmaz en azından👍 bende tabloyu gorunce zorunlu günlerden mi acep dedim 🙂
Ne güzel canım, kendini geliştiriyosun bir taraftan.
Ben de bugün niyetliyim spora, umaraım yapabilirim🙏💪

Çok geçmiş olsun kaptanım, dikkat et kendine💋

Ya millet sinirden yağ yakıyo ya, benim kulaklarımdan duman çıkıyo sinirlenince (ki çok sıklıkla olur) ama ters etki yapıyo bende.🤷‍♀️🤷‍♀️
Öyle kuuzm biraz kosturuyorum. Gel bugün sözleşmeli spor yapalım hem mecburi sorumluluk gibi olur kacamayiz sen ne yapabilirsin ben zumba cardio gibi düşünüyorum :KK6:

hahah eniştemi gördüm resmen ne zaman ablam bi iş dese dersi oluyor sınava hazırlanıyor falan :KK70:
Ya zaten adam peşi sıra birşey buluyor Almıla bi ben araya birşey sokamadım boşlul bırakmıyor 🤣
Yüksek lisans dedi onu geçen sene yaptı okula gitti geldi yine hep hafta sonları iptal çocuk yine bende 🙈
Bu sene ingilizce çıktı canlı ders hafta sonu odaya bir giriyor 3 4 saat gün ortasında hafta sonu bitiyor zaten 👀
Önümüzdeki sene ne olacak merakla bekliyorum emreden kaçmak için kendini kültüre adadı 🤣🤣🤣🤣🤭

Ya zaten adam peşi sıra birşey buluyor Almıla bi ben araya birşey sokamadım boşlul bırakmıyor 🤣
Yüksek lisans dedi onu geçen sene yaptı okula gitti geldi yine hep hafta sonları iptal çocuk yine bende 🙈
Bu sene ingilizce çıktı canlı ders hafta sonu odaya bir giriyor 3 4 saat gün ortasında hafta sonu bitiyor zaten 👀
Önümüzdeki sene ne olacak merakla bekliyorum emreden kaçmak için kendini kültüre adadı 🤣🤣🤣🤣🤭
ahahah :D Emre büyüyünceye kadar doktora profluk falan alır heralde eşin canım :KK53:
ay kişiler farklı senaryolar aynı ya çocuklar büyüyene kadar emektar bacılarımızın yükü hiç bitmiyor adamlar da kariyer sahibi oluyor :63:

Emnisim hep paylaşcam derken kalıyor çocukları uyutmak problemli biliyorsun, sonra mutfak adam da film izleyelim diye bekliyor böyle bana bı vkait kalmıyor artık yemeği yediğim gibi paylaşirim kalmaz en azından👍 bende tabloyu gorunce zorunlu günlerden mi acep dedim 🙂

Öyle kuuzm biraz kosturuyorum. Gel bugün sözleşmeli spor yapalım hem mecburi sorumluluk gibi olur kacamayiz sen ne yapabilirsin ben zumba cardio gibi düşünüyorum :KK6:
Canım benim sancım var akşama kadar geçerse Eliptikten zor bir program ama geçmezse düşük ayarda bir program yaparım. Her halukarda 1 saat eliptik düşünüyorum.
zumba cardio yapacaksın sen yani.😍 akşama bakalım neler yapmışız🤗🤗

ahahah :KK70: Emre büyüyünceye kadar doktora profluk falan alır heralde eşin canım :KK53:
ay kişiler farklı senaryolar aynı ya çocuklar büyüyene kadar emektar bacılarımızın yükü hiç bitmiyor adamlar da kariyer sahibi oluyor :63:
Valla yaa ben köreliyorum o ilerliyor zalım hayat :110: :)
Neyse bende oğlumla mutluyum :confused:

Ben bugün ne yaşadım biliyor musunuz🙁dün burda mezun olduğum gün karadeniz pidesi yiyeceğim dedim ve annemler bu sabah kahvaltı niyetine eve pide söylediler😭😭
cnm hemen kaçsaydın evden yürüyüşe markete diye :( kıyamam yaa

Günaydınlar herkese, mutlu huzurlu pazarlar🌸🌞ben de bu sabah itivariyle sirkeli limonlu su yapmaya başlıyorum bakalım etkisi olacak mı🙈🙈
Ben çok faydasını gördüm canım sirkeli suyun (limon koymamıştım ben) bence sende de fark ettirecek ;)

Çok şükür canim duzeldi daha da olmasa laptopu firlatip aticaktim camdan girmedigimiz forum sayfa yabanci vs kalmadi hallettik şükür canim 💞🥰
Ben uzun yıllar bilgisayar öğretmenliği yaptım ondan öncede bilgi işlemde çalışıyordumki zaten hem programcılık hemde bilg. öğretmenliği mezunuyum. Bir sıkıntı olursa seve seve yardımcı olurum ;)

Ben çok faydasını gördüm canım sirkeli suyun (limon koymamıştım ben) bence sende de fark ettirecek :KK66:

Ben uzun yıllar bilgisayar öğretmenliği yaptım ondan öncede bilgi işlemde çalışıyordumki zaten hem programcılık hemde bilg. öğretmenliği mezunuyum. Bir sıkıntı olursa seve seve yardımcı olurum :KK66:
Ben de başladım işte düzenli içeyim bakalım bu hafta ne kadar fazla giderse benden iyi😂

Ben bugün ne yaşadım biliyor musunuz🙁dün burda mezun olduğum gün karadeniz pidesi yiyeceğim dedim ve annemler bu sabah kahvaltı niyetine eve pide söylediler😭😭
Canim o kadar canin cekiyosa bir dilim alip nefsini korlesen de olur yani bu kadar yoksunluk krizine sokma vucudunu 10 dk fazla spor yapıp yakarsin 🙃

Ben uzun yıllar bilgisayar öğretmenliği yaptım ondan öncede bilgi işlemde çalışıyordumki zaten hem programcılık hemde bilg. öğretmenliği mezunuyum. Bir sıkıntı olursa seve seve yardımcı olurum :KK66:
Tesekkurler canim sorman yeter 💞sagolsun burda arkadaslar ram inden harddisk degistirmeye fan temizligine kadar herşeyde yardimci oluyorlar 🥰

Back
X